Kas ir tas, kas atbaida vai bremzē šāda tipa sludinājumos?

Ilgstoši nevar pārdot dzīvokļus labā vietā,par salīdzinoši zemu cenu- ,ilgtoši netiek izīrēts dzīvoklis ar šādu aprakstu:Piemēram- "Piedāvāju tīrīgam, akurātam cilvēkam- tikai ilglaicīgai īrei - savu mazo mīļo dzīvoklīti kopā ar labo auru -ļoti jauku, mājīgu, ar mīlestību un rūpēm veidotu katru detaļu, -600 m no jūras, bez parādiem un apgrūtinājumiem- gatavu dzīvošanai. Silts, saulains, jauni logi, met. durvis, pēc remonta, -grīdām izmantots 32 kl 10 mm ozola lamināts, jauna elektroinstalācija, jauni stāvvadi, čuguna radiatori, boileris, iebūvēta virtuve, ledusskapis, plīts, labs koka galds, galda piederumi, trauki, TV un interneta pieslēgums, veļasmašīna, viss mazlietots, mēbeles-koridora iekārta, dīvāns, kumode, lustras, lampas, aizkari-- tikai- ir nosacījumi-par kuriem papildus tiks minēts arī līgumā- nesmēķēšana dzīvoklī, maksātspēja, punktualitāte veicot visus maksājumus- : komunālos, +TV/I-net. , + elektrība- ziemā jārēķinās līdz~ 130, vasarā-~70 eur izdevumiem mēnesī. Priekšroka tiks dota vienam cilvēkam- bez bērniem un bez mājdzīvniekiem.
Tusiņu - dzerstiņu un skaļas mūzikas cienītājiem -lūgums- netraucēt.
Par visu sīkāk- sarakstē un tiekoties- privātā sarunā.
Slēdzu īres līgumu uz 2 gadiem + deklarēšanās.
Īrējot -130 eur /mēn. + komunālie maksājumi, +elektrība+ TV/I-net. Drošības naudas summu atrunāsim.""

Kur ir āķis? zvanu,jautāju- bet saņemu atteikumu.
Ir, ka ilgi nevar pārdot tehniski un vizuāli lieliskas mašīnas. Jūsu viedoklis?

fargo  1 2 autors ir tas, kurš cenšas dzīvokli izīrēt? jo droši saprast nevar.

jebkurā gadījumā, ļuļi/muļi siekalvaloda a la "mīļo, mazo" patikt man nepatīk.

udenssieva    3 Piekrītu Vēja rozei un Natei. av2, Nav feiks,zvanīju,runāju,atsūtīja bildes,viss sakarīgi,saimniekam negatīva pieredze.Izskatās,ka ar plašo aprakstu ir bišku pārķerts ,kam ir sirdapziņa-tas baidās,ja neatbilst prasībām.Katrai lietai savs pircējs,gan jau atsauksies kāds pedantisks kārtībmīlis, un kaimiņiem pensionāriem nebūs par ko sūdzēties. vispār jau briesmīgi,ja pēc katra īrinieka būtu jātaisa remonts,tad jau neatmaksājas,remonts nav lēts prieks.

janisb  2 2 Neesu diži daudz Liepājā dzīvojies bet par "labu vietu", maigi izsakoties, dzīvokļa adresi noteikti nosaukt nevar, ne tur sabiedriskā transporta, kaimiņos kriminālais kara ostas rajons, apkārt daudzstāvenes. Tas apmēram kā Rīga tirgot/izīrēt dzīvokli Bolderājā, ar aprakstu "labā vietā, tuvu jūrai" par normāla mirorajona cenu...

Kaskaade    7 A ko, man patīk Bolderāja, ko sevišķi gruzīnu kebabnīca un Vakarbuļļu pludmale.

Īsti gudrs sludinājums nav, nauda ir jāpievilina nevis jāaizbiedē. Ja tas dzīvoklis tik smalks, lai tad tajā dzīvo saimnieku kaktusi. Bet ja plāns pelnīt, nevajag taisīt neko glaunus remontus un uzskrūvēt pārkosmiskās prasības.

Inne  3   atbaida sroks, 2 g. Uz tādiem strikti definētiem Hiacintes Burkā k-dzes noteikumiem var paīrēt līdz atrod ko normālu, bet izīrētājs pret to grib nodrošināties, līdzīgikā tās latviešu/krievu darbiekārtošanas firmas ar sēdvietu Rīgā, kas iekārto darbā Vācijā. Tu strādāsi smagu, bet ja nepaveiksies, arī kaitīgu darbu, dzīvosi istabā vismaz divatā (ir dzirdēti šausmīgāki scenāriji) un dzīvoklī vismaz četratā bet krievvalodīgā Žīdu mafija tev vienam pašam atvilks par īri visa dzīvokļa mēneša īres cenu, un tā no katra purna. Ar ko apčakarēšana nebūt nebeidzas, atcerēsimies visas tās figņas, ko prasmīgi grāmatveži sakombinēs attiecībā uz darba laika uzskaiti (summētais, piemēram). Domāju, nav vērts pieminēt klasiku, kad telefoniski vai draugos. lv vai FB solītais netto atalgojums uz papīra formāta jeb līgumā īstenībā izrādās brutto, bet nodokļi pēc pilnas vācu programmas.

Inne  2 1 un darba līgums uz 2 gadiem, gluži kā vācu interneta pieslēgums - tā sakot, lai laime nepāriet

VEGF    5 ar ko lai sāk ...
nu man vienalga kādas klases kartons tev uz grīdas uzlikts , bet tas pasaka ka tu saviem ieguldijumiem piešķir nereālu vērtību. Es apzinos , ka ir tāda leita kā dabiskais nolietojums - esi cik rūpīgs vēlies , grīdas segums nedaudz padils , plastmasas padzeltēs , un vēl atradīsi kādu švīku , vai nedod dievs plaisu sienā, a rēķinu man piesūtīsi par remontu.
Māja mīļa , lolota - lasi , tev būs dzīvot muzejā , neko nepārvietot , un nedarīt, labāk vispār pat neelpot, tikai nosprāgt ar neiedomājjies, nocūkosi dīvānu kurā man būs jāsēž uz plēves, lai nenosmērētu.

tālāk nedaudz rupjības (visi takš šeit pieauguši ne?)
mājdzivniekus nedrīkst, bēŗnus ar, a kam tā duša vannā uzstādīta, olas mazgāt ? Augstāk laikam nesniegs.

Jaunā elektroinstalāacjia un viss jau jauki, bet nelielies , var redzēt ka dunduki vilkuši * rozetes novietotas tuvāk par 70cm no sazemēta objekta (virtuves izlietnes) , beztam, atrodoties "šļakatu zonā" uzstādītas "parastās" rozetes ?
Atgriežoties pie vannas istabas - tas boileris nu gan "droši" novietots.

Īsumā - man gribas dzīvot , tanī dzīvoklī nezinu vai tos 2 gadus pat izdotos izdzīvot.

Sonja  2   nevajag pielūgt lietas. šajā konkrētajā gadījumā tas pašam materiālistam iesit pa kabatu, jo uzstādot normālas prasības, remontēts vienistabnieks ar visām ērtībām un lielajiem radiatoriem aizietu uz urrā! Priekš LV mērogiem lielo attālumu no galvaspilsētas lieliski kompensē jūra!

Sonja  3   offtopic-nesaprotu liriku attiecībā uz nedzīvām būtnēm, pie tam tirgus preci. tikai sausi fakti
bet kad es reiz sarakstīju sausus faktus par savu wohnungu, pievienojot bildes, sapratu, ka tik labu mantu nekad nepārdošu neskatoties uz to, ka Rīga 150 km a jūras vietā Dvina!
dzīvoklim jābūt mazam, klusam, ar visām ērtībām
a nevis kā zemkopības institūta barakās ērtību ņema, skaņas izolācija nekāda, mistisks uzkrājums jāmaksā TPU D:)

siikaa16    1 Ilgstoši nevar izīrēt, bet priekšroka bez bērniem un mājdzīvniekiem. Desmit gadīgs bērns vairs tapetes nekrāso un kāmis sēž savā būrītī.

15:57
Ar savu ziņkārību tu tērē cita laiku.

teo_dora      Lamināta klasi vajag norādīt, jo kad īrnieks gribēs uz tā malku skaldīt vai viņa bērni istabā futbolu spēlēt, lai orientējas.

lapukoks    3 ...ir aprakstīts viss iespējamais, lai būtu iegansts "ierubīt maksimālo cenņiku". Bez tam saimnieks ir prasīgs gan pret sevi gan pret potenciālo īrnieku....

Sonja  2 1 saimnieks prasīgs pret sevi? ya vas umolyayu. boilers ir proletariāta standarts.

Sonja  1 1 un lamināts ir viduvēji veselīga grīdu versija, kuru sevišķi iecienījuši vien lētā gala remontstrādnieki uzstādīšanas vienkāršības dēļ un lētā gala pasūtītāji materiālu salīdzinošā lētuma dēļ.
laba grīda ir koka grīda, akmens flīzes palīgtelpās, virtuvē.

Inne  1   130 grib par nolietojumu, kura saskaņā ar noteikumiem nedrīkst būt
man tas būtu mīnuss, ka izīrētājs nav aizvācis savus aizkarus un traukus
vienīgais pluss-jūra, bet LV jau daudz piejūras piemēru, tāpēc nav jādzenās uz Liepāju!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu