Kā jums patīk jaunie iepirkšanās noteikumi?

25 km2 uz vienu cilvēku?Var teikt ka vesels mazgabarīta dzīvoklis!Tas ka cilvēki drūzmējas ārpusē,tas nekas.Ārā tak ar tgd nav pavasaris un ja kāds saslims tad tak teiks ka piemeties kovids.Kā arī vien ipaši vezīri ar tgd neder,bet ja ir var vilkt kopā ar masku.Vēl labākai aizsardzībai var vēl miskastes maisu ar galvā uzvilkt.Būtu smieklīgi ja nebūtu tik bēdīgi,bet....vismaz tagad var nopirkt ilgi kāroto pannu vai vel kaut ko kas bija aizliegts!

Anda      viss iet uz to, ka pierakstīsimies uz veikala apmeklējumu kā pie ārsta.

anis      Pie ārsta var,pie kosmetologa,friziera arī var-kādēļ pie bodnieka nevarētu? Cita starpā,daudzviet tā arī dara-tikai nepierakstās,bet pasūta un aiziet saņemt! Minimāla saskarsme un viss notiek!

Geisha    1 Iespējams tikai Latvijā. Nesaprotu kā slimība var būt saistīta ar komendantstundu, mazo uzņēmumu piespiedu likvidāciju un šo kovidšovu veikalos. Kaut kāds murgs prece veikala ir, bet nopirkt nerīkst. Nu tika pieņemts nākamais ģeniālais likums var preci iegādāties, ja pietiks veselības izstāvēt rindu pie mīnus grādiem. Kas tagad kara laiks? Ļeņingradas blokāde? Visos šajos pasākumos es neredzu nekādu loģiku.
Nav jau tā ka vienīgās bikses ir kājās un vienīgā panna pēkšņi izrādījās caura. Tagad nepieciešams mājās sastādīt iepirkumu sarakstu un reizi nedēļāiet iepirkties. Protams, ka iepirkuma rati būs ar kaudzi un noskanet visu preci aizņems krietnu laiku. Nedod Dievs kaut ko aizmirst. Protams, ka ir iespājams visas pārtikas preces pasūtīt Maximas internetveikalā, ja tikai cilvēkiem nebūtu jāskaita centi, jo daudziem trūkst naudas ikdienas maizei.
Mīlīši, es vienkārši nesaprotu cik pacietīga var būt tauta. Mūsu seņči taču spēja pacelt sūdu dakšas un izmēzt to cūku kūti. Ko vergs var zaudēt kā tikai važās? Beidziet vienreiz savā starpā kašķēties, bet apvienojaties, jo naidnieks mums ir kopīgs un tā ir gastrobaiteru vara nevis mūsu latviešu un Latvijas pamatiedzīvotaju tautu ievēlēti kalpi. Velēšānas sen nav demokratiskas. Piemēram Āboliņu tauta izsvītroja, bet viņa pat atļāvās izmēdīt tautu. Jau pirms vēlēšanām visi rezultāti ir jau sen zināmi. Nekas nav mainījies kā filmā :"Pie bagātās kundzes". Tikai mūsu tēvi cīnījās par mūsu nākotni, bet mēs savā starpā utojamies.

Anda      bet mūs jau kūda savā starpā, un aiz tā stāv vācu juristi. vismaz na ar tiem ir tusējusi kopā.

Letija      Kādi cilvēki gan ir pļerkstētāji un ļerkstētāji - pannas un zeķes viņiem trūkstot!
NABADZĪŠI!
Jebkādam ierobežojoša rakstura pasākumam vienmēr pretī būs īdētāji. Jāsaprot taču, ka neviens nav Dievs un nevar pateikt tieši kādi ierobežojumi jāpieņem, un kas nostrādās vislabāk slimības ierobežošanai. Tādēļ arī ir šādi preventīvi mēģinājumi, kuri varētu būt vēl skarbāki.
Cik zemu gan ir daži nolaidušies, ka spēj nepārtraukti džinkstēt par savām sadzīves precēm!
Tieši šitā kontingenta dēļ jācieš ir visiem pārējiem.

Kas? Nu, kas tieši mūsdienās, kad visi slīkst mantu jūrā, varētu būt šitās čīkstēšanas kaut cik attaisnojošs iemesls?!
Ārā jāpastāv? Nu un kas? Neskrieniet uz veikalu piecos pēc darba! Man vēl ne reizi nav gadījušās rindas.
Šis ir kolosāls laiks piebremzēt patērētājsabiedrības nebeidzamo rikšošanu mantu virzienā un savu pārprasto cilvēktiesību virzienā.
Tagad beidzot ir iestājies pienākumu laiks - pienākums būt atbildīgiem.

Letija      Geishai un līdzīgajiem iesaku rast sevī kaut kādu godaprāta kripatiņu, lai atzītu, cik labi mēs dzīvojām, jā, un dzīvojam arī tagad un vienīgais, ko varētu lūgt un cerēt, lai arī mūsu bērniem un mazbērniem būtu tikpat piepildīta un laimīga dzīve (covids jāpārvar, protams, bet par citu mums nav, ko sūdzēties)!

DanaL      Ai, nu beidz, Geiša: "Iespējams tikai Latvijā". Cik valstu pieredzi esi izbaudījusi. Runā tikai to, ko zini. Tev turpat kaimiņos, NL, arī ir komandantstunda. Tā ka nelej.

ofelia      Kamēr ir kas piedalās, skatās un brīnās, tikmēr šis šovs turpināsies. Un ja nav sliknkums - notcēt....- vēl nav kulminacija!!!!!

Kaskaade      Čista intereses pēc šorīt braucu gar maximu un rimi. Ap 9.00 rindu 0. Stāvlaukumi pustukši. Mož toč mācaties savu laiku plānot un pielāgoties dzīvei? Tiešām obligāti jāiepērkās sastrēgumstundās???

Hera    1 Valdība uzvedās,kā vājprātīgs slimnieks,kuru nav iespējams izolēt.Var tikai skatīties,kā trakais ākstās,mēdās,čurā tautai uz galvas,un saprast,ka ieroču nav,lai to likvidētu! Veselie vēro slimo,kurš 4 gadus turpinās šo neadekvāto spēli,kurā ietilpst mazo uzņēmēju pazudināšana,skolnieku notrulināšana,veselās darbaspējīgās tautas iznīcināšana! Cik % ir mirstība no Covid,cik izslimo to pat nemanot,cik cilvēkiem tā ir vieglāka kā gripa?! Kur tie saslimušie?! Es strādāju veikalā,kurš ir vienā sasaistē ar visim Latvijas veikaliem,loģistikām,kuras visiem izvadā produkciju.notiek kontakti starp šoferiem,preču pieņēmējiem,un tālāk visu veikala kontingentu.Šoferi,kopā ar pieņēmējiem,vairākas minūtes kopā skaita preci,pie nodo´´šanas,pieņemšanas,kontakts ir pietiekami ilgs katrā veikalā.Mēs visi dzīvojam privāto dzīvi,bet nav saslimis gada laikā neviens veikala darbinieks !!! Mēs esam tie,kuri atrodas epicentrā! Nu,un šeit ir viela pārdomām........Es rokas nedezinfekcēju,nemazg´´aju bieži,jo uzskatu,ka sterila vide,ir lielākais ienaidnieks cilvēka organismam,kuram no dabas dots,iepazīt visus mikrobus,un izveidot aizsargvielas,tādā veidā neatslābinot dabīgo aizsargmehānismu.Jā mēs visu laiku sēžam,mums attrofējas kāju muskuļi,tās aizmirst,kā funkcionēt,un tieši tas pats notiek ar sterilu pārtiku,vidi,gaisu!

av2      Intresanti, par cik % ir samazinaajies saslimssanas gadiijumu skaits....kad nedriikst paardot zekkes,ziimullus, vai kedas , vai veel ko tur, LV ?
Vias ir pufelis. Bet ja pilniigi visu aizklapeetu ciet, reijamo atved armija pacinnas katram, tad varbuut kas samazinaatos reaali...ar laiku, peec meenessiem 3 +.
A taa, ja veikal ir vallaa, jaa , ierobezzot skaitu veikalaa, un pakontroleet, lai nepuulceejas chupaa arpus taa veikala. Varbuut.
Un vispaar, ja visi veikali buutu, kaa parasti vallaa, nekaadas burzmas nemaz nebuutu. Cik esmu peedeejos gados bijis LV, nu nav bijusi burzma tur nevienaa veikalaa nekad. Jaa, peec darba , vakaraa mazliet vairaak, tas viss.
Taa teikt, gribeeja , kaa labaak, sanaaca, kaa parasti ?

Julianna      Kaskāde. Kur man dzīvot, ne tu norādīsi, ne prasīju padomu, tāpēc savas soobraženijas par manu dzīvesvietu paturi pie sevis. Tāpat kā man pie kreisajiem sāniem tava dzīvesvieta un tavas prioritātes.

Geisha      Re kā patiesība lien kā īlens no maisa ārā. izskatās, ka Letija savu roku ir pielikusi pie iepirkuma mantu sadales saraksta.

Dzeguzessbalss      Man vienalga, es uz veikalu neeju.

Julianna      Visa Krievija ieķīlāta 2016. gadā! Viss privātīpašums uz 300%. Tur ir savas nianses, kāpēc tā notika. Jo RUS dzīvoja uz PSRS haļavas, 810 naudas koda. Viņiem vajadzēja iesniegt bilanci un tad visus kā dzeds Mazajs saķīlāja. Ar pilnīgi visu iedzīvi. Kādēļ tā valdības čakli un priecīgi iesaistās cilvēku nopotēšanas kampaņā? Kā citādi atņemt to taukaino dzīvi. Domāju mēs esam saķīlāti ap 2017. gadu. Tā ka ar mīlestību skatat uz savām vinila tapetēm, ar acīm noglāstat katru flīzīti, katru kaktiņu. Tas vairs nav jūsu. Pat dators, uz kā te knibinat un delfos un izsakat atbalstu afērai. Ja nesacelsimies tad ar buldozeru arī senču kapakmenus nolīdzinas, jo nebūs kam nest ziediņus. Un lai Augstākie spēki to aptur. Kad dzina ebrejus uz Rumbulu šie ar līdz pēdējam neticēja, ka šaus nost. Varat te cūkoties uz manu pusi. Bet ja kā aitas sedēsim, ātri skatīsim dzīvi no paradīzes vai elles, ko nu kurš nopelnījis.

CoCoSan      ^ ar mani atkal runā kaijas, runā kaijas...

elsa      Pirms nedēļas bija pamatīga epopeja, lai Drogās nopirktu manikīra šķērītes. Uzvilkos ne pa jokam. Otrā dienā aptiekā nopirku bez problēmām. Gribās jaunu taļļu...to netā bez laikošanas nenopirksi Bet neiespringstu, lai viss karājas, kā daba paredzējusi. Man svarīgi, lai varu nopirkt kaķiem paiku, jo tie ēd tikai noteiktu marku, pati varu iztikt ar to, kas saldētavā un pagrabā.

coldlands    1 Pie mums poher, veikali vaļā, sporta zāles vaļā, frizieri strādā......, ar darba kolēģiem sveicinos ar rokas spiedienu.
Man škiet, ka Latvijas iedzīvotājiem varētu kā govīm čipus ausi salikt, un noteikt veikala apmeklējuma skaitu, cik dzīve atļauts apmeklēt. Apmeklēji par daudz vsjo dzīvo neēdis.

AivarsN    1 Pēc komentāriem var lieliski redzēt, cik kuram galva sprogaina un verga domāšana. Labā ziņa, sprogainīšu un vergu rindas kļūst arvien retākas, cilvēki mostas un saprot, ka ne ierobežojumiem, ne vakcinēšanai nav nekāda sakara ar slimības ierobežošanu, kura 99.97% sabiedrības dzīvību neapdraud. Tieši otrādi, visi ierobežojumi tikai pazemina enerģētiku un dabīgo imunitāti. Ar eksperimentālajām vakcīnām, pat pēc otrās vakcīnas, slimo tāpat un mirst tāpat, iespējams pat vairāk. Pašiem ražotājiem vēl nav ne jausmas, kādu ietekmi uz organismu šīs vakcīnas atstās nākotnē. Sagrautu imūnsistēmu, neauglību? Daudz vairāk cilvēku izdara pašnāvību, nekā mirst no Covid19. Cik tūkstošiem dēļ šī genocīda vairs nav ne darba, ne biznesa un cik daudzi to vēl zaudēs tuvāko gadu laikā. Tikai tie, kuriem kādas drupačas atlec no lielās siles, ir lielākie kovidreliģijas aizstāvji un sludinātāji. Varbūt vakcīnas viņiem palīdzēs ātrāk tikt pie mūžīgās svētlaimes. Taču normāli domājošs cilvēks saprot, ka tikai iepērkoties pie vietējā tirgotāja, Latvijā ražotas preces, viņš atbalsta savējos, bet iepērkoties ārzemju veikalos, ārzemēs ražotās preces, viņš iznīcina savas valsts ekonomiku, palīdz okupācijas varai savus tautiešus padarīt par beztiesiskiem vergiem, atņemot viņiem īpašumus un biznesu. Daudzi varbūt vēl nezina, ka pārtiku Latvijā tagad var iegādāties tieši no ražotāja, pat ar piegādi. Zemkopis.lv

VendijaS      Cik var malt un malt, pofig..kā ir, tā jādzīvo. Galvenais, ka drīkst dzīvot kopā ar otru un nodarboties ar sexu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu