Latvijā ražotās konfektes

Laimas končas jau sen nav ēdamas, tāpēc nopirku kasti ar Pūres konfekšu izlasi. Tās bija šausmas, ne tur šokolādes garša, nekā, likās, ka ēdu skābas ogas. Skatos ka Lāči sākuši ražot konfektes. Kādas atsauksmes? Vajadzētu atbalstīt vietējo ražotāju, bet negribas iegrābties atkal.

ketija64      Esmu Skrīveru saldumu cienītāja,ļoti garšo viņu Aspazijas izlase.

ketija64      Arī Pobeda konfektes ir labas,ražotne ir Ventspilī

Vaukskis      AivarN, diskusijas pieteikumā rakstīts par teritoriju, kur tiek ražotas končas, nevis īpašnieku nacionālo vai rasu piederību.

Diemžēl "Lāču" konfektes nav sanācis nogaršot, bet arī es esmu no tiem, kuriem joprojām gribās "Laimas" "Trifeles", "Sarkanās magones", "Vēsmas", jaunās "Selgas" un varbūt vēl kādas "zortes" končas. Arī es esmu ēdis daļu no tām konfektēm vēl padomju laikos, bet garšu gan vairs neatceros; piekrītu domai, ka tā kā bija senāk, vairs nebūs. Starp citu, baznīcā mācītājs savas draudzes locekļus, tajā skaitā mani, aicināja uzcienāties tieši ar šī brenda konfektēm, nu es uzzināju, kāpēc mūs uzskata par vājprātīgajiem.. . ;(
Man garšo arī "Pure Food" ražotās konfektes- kura vairāk, kura mazāk, taču esmu ēdis tikai dažas "zortes".

vilks28      Kāpēc nav ēdamas ¿ Protams , ka ir šis un tas pamainijies , bet nav tik traki . Pūres gan nepatīk.

Margaritta      Kad sākas "lomkas" uz saldumiem - Kalev baltā šokolāde ar mellenēm!
Vai tumšā melnā vismaz 75 % šokolāde.
Visi pārējie saldumi vispār var nebūt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu