Latvijā ražotās konfektes
Laimas končas jau sen nav ēdamas, tāpēc nopirku kasti ar Pūres konfekšu izlasi. Tās bija šausmas, ne tur šokolādes garša, nekā, likās, ka ēdu skābas ogas. Skatos ka Lāči sākuši ražot konfektes. Kādas atsauksmes? Vajadzētu atbalstīt vietējo ražotāju, bet negribas iegrābties atkal.ketija64 Esmu Skrīveru saldumu cienītāja,ļoti garšo viņu Aspazijas izlase.
ketija64 Arī Pobeda konfektes ir labas,ražotne ir Ventspilī
Vaukskis
AivarN, diskusijas pieteikumā rakstīts par teritoriju, kur tiek ražotas končas, nevis īpašnieku nacionālo vai rasu piederību.
Diemžēl "Lāču" konfektes nav sanācis nogaršot, bet arī es esmu no tiem, kuriem joprojām gribās "Laimas" "Trifeles", "Sarkanās magones", "Vēsmas", jaunās "Selgas" un varbūt vēl kādas "zortes" končas. Arī es esmu ēdis daļu no tām konfektēm vēl padomju laikos, bet garšu gan vairs neatceros; piekrītu domai, ka tā kā bija senāk, vairs nebūs. Starp citu, baznīcā mācītājs savas draudzes locekļus, tajā skaitā mani, aicināja uzcienāties tieši ar šī brenda konfektēm, nu es uzzināju, kāpēc mūs uzskata par vājprātīgajiem.. . ;(
Man garšo arī "Pure Food" ražotās konfektes- kura vairāk, kura mazāk, taču esmu ēdis tikai dažas "zortes".
vilks28 Kāpēc nav ēdamas ¿ Protams , ka ir šis un tas pamainijies , bet nav tik traki . Pūres gan nepatīk.
Margaritta
Kad sākas "lomkas" uz saldumiem - Kalev baltā šokolāde ar mellenēm!
Vai tumšā melnā vismaz 75 % šokolāde.
Visi pārējie saldumi vispār var nebūt.
rebeka Man arī garšo Kalev baltā ar mellenēm.
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 26 (kopā 26) |