Nevakcinētajiem. Vai jūs atstātu Latviju, ja cilpa savilktos pārāk cieši?

Man tas būtu grūts lēmums, bet tā kā man ir arī bizness, kuru es varu attīstīt no jebkuras vietas, kur ir pasts un internets, man šī lieta būtu apsvēršanas vērta.

puuuka  5 1 Un vēl,lai vai cik cilvēki noliedz kristietību,bet var būt šī nodaļa no Salamana mācītāja arī kādam liks nedaudz aizdomāties.
2 "Ak niecību niecība!" saka mācītājs. "Ak niecību niecība! Viss ir niecība!"
3 Kāds labums atlec cilvēkam no viņa pūlēm, kurām viņš nododas zem saules?
4 Viens dzimums aiziet, un cits dzimums nāk, bet zeme pastāv mūžīgi nesatricināta.
5 Saule uzlec un saule noriet un steidzas atpakaļ uz to pašu vietu, no kurienes tā atkal no jauna uzlec.
6 Vējš iet uz dienvidiem un griežas pret ziemeļiem; nepārtraukti visapkārt griezdamies un pūzdams, tas aptek apkārt un nonāk atpakaļ savā vecajā vietā.
7 Visas upes ietek jūrā, un tomēr jūra nekļūst pilnāka; bet pa to pašu vietu, pa kuru upes tek, tās tek arvien joprojām.
8 Visās vietās ir tik daudz grūtumu, ka neviens cilvēks to nevar izteikt; acis ir par vāju, lai visu to saredzētu, un ausis, lai visu to sadzirdētu.
9 Kas ir jau bijis, tas atkal būs, un, kas ir jau noticis, tas atkal notiks, jo nekā jauna nav zem saules.
10 Vai kaut kas kādreiz notiek, par ko varētu sacīt: redzi, tas ir kaut kas jauns! - Tas jau sen ir bijis laikos, kas ir bijuši ilgi pirms mums.
11 No agrākiem laikiem nav palikusi nekāda piemiņa, un par tiem vēlākiem, kuri nāks, arī par tiem nepaliks nekāda piemiņa tiem, kas nāks pēc viņiem.
12 Es, mācītājs, biju ķēniņš pār Israēlu Jeruzālemē,
13 un es apņēmos savā sirdī, ka es ar gudrību visu izpētīšu un izdibināšu, kas zem debess notiek: šīs grūtās pūles Dievs ir uzlicis cilvēku bērniem, lai viņi ar tām nomokās.
14 Es novēroju visus darbus, kādi tiek zem saules darīti, un redzi, viss bija niecība un vēja ķeršana,
15 jo tas, kas līks, nevar kļūt taisns, un, kas nepilnīgs, to nevar skaitīt par pilnvērtīgu.
16 Es domāju savā sirdī un sacīju: patiesi, es esmu gudrībā augsti cēlies un vairāk pieņēmies nekā visi tie, kuri ir bijuši pirms manis Jeruzālemē, un mans gars ir redzējis gudrības un ieguvis atziņu papilnam!
17 Un, kad
2021-07-10 07:10

hiacintee    3 1. caur covid 19 notiek ekonomisko spēku pārbīde pasaulē. 2. potē visā pasaulē, rezultāti- kā nu kurai. 3. cilvēku reakcija 21.gs neatšķiras no viduslaikiem. 4. katra viena viedoklis šajā gadījumā nestrādā. daudzos gadījumos pūļa psiholoģija pirms pandēmijas par´dība bez sekām, tagad-labi saskatāma. 2021-07-10 07:44

AivarsN  4 4 Izraēlā vismaz puse saslimušo ar Delta paveidu ir vakcinētie. Bez vakcinēšanas nekādi jauni paveidi nerastos, visi iegūtu dabīgo imunitāti un viltus pandēmiju vajadzētu pārtraukt. Tikai tāpēc tāds spiediens uz vakcinēšanos, lai neatklātos afēra un tās rīkotāji nenonāktu aiz restēm. 2021-07-10 08:35

relovz  4 6 Ehhhh..... Kkads absurds. Visi mes esam sadurti berniba ar neskaitamam vakcinam. Kapec tada problema ar sho? Sazverestibas teorijas vai? Visa civilizeta pasaule vakcinejas, ja cilpa savilxies parak ciesi, tad bus tik paris varianti - Afrika,Z.Koreja vai Mother Russia + varbut Belarus. ´´Epifanija´´ komentars labakais. Kur Tu tadus datus nemi, ka tikai viens? Tu tik vel aizmirsi iemineties par Bilu Geitsu un nano robotiem, kurus mums injece. lai dzivo RenTV :D 2021-07-10 09:45

Chris1986  3 6 Tās ir jūsu bailes no potes, kas jums liek vilkt laukā no piedurknes visādu apšaubāmu autoru rakstus un spriedelējumus kā "argumentus". Patiesais iemesls visai šai PRET kampaņai ir bailes, bet vietā, lai ar tām kkā cīnītos, jūs ar tām piekliedzat pilnu pasauli. Un meklējat vēl tādus pašus, kas stiprinās jūsu bailes 2021-07-10 10:37

Aina_Ko  2 3 Citās zemēs Covida nav? Kas gan tur tik briesmīgs tajā vakcinēšanā? Mediķi to varonīgi izdarijuši un ja gribas atrāk beigas šim murgam, tad mums pašiem to nevajadzētu bremzēt. Daudzi, lai ceļotu arī valcinejas, lai nav lieku problēmu. 2021-07-10 10:40

Leta  3 3 Jā, tiešām ārpus ameriakanosu pārklājuma zonas nav. Nav arī tur, kur godīgi valstsvīri.Visredzamāk Zviedrijā, BY, Brazīlijā.
Problēma vien tajā, ka amerikas pārklājuma zona ietver vai visu pasauli-šobrīd, kad sūri grūti sakūdītas ex soc bloka valstis ar RUS. Lai atceramies paši, kā piedziedājām čikāgas piecīšiem un kā peškas tupējām uz barikāde´m, un knapinājāmies komunālajiem pēcāk.
2021-07-10 10:46

Aina_Ko    2 Covids ir daudzkur, tikai ierobežojumi katrā valstī atškiras, tāpēc rodas iespaids, ka tur, kur nav obligātas maskas, tur nav slimības. Dēls strādā Somijā, arbraucot uz LV nebija jāsēd karantīnā. Somija masku nēsāšana nav obligāta, taču iebraucot vajag testu, ka esi vesels un darbā testi jāveic regulāri. 2021-07-10 10:55

fargo  1 1 Zuck: They "trust me"

Zuck: Dumb fucks.

diemžēl, viņa secinājums ir precīzs.
2021-07-10 11:09

kosrem  1 1 Nebūtu man pienākuši tie sirmie gadi, sen būtu gabalā. 2021-07-10 11:11

Julianna  3 7 Kris. Nemels par tām bailēm. Tas ir negodīgs veids, kā sāka šo kampaņu. Bailes ir 1. dēmoniskā čakra vārdā Atala. Ar tām nobloķē cilvēku brīvu gribu, rīcību. It kā sasien cilvēku. Indijas Reiki vārds NIBHAM noņem jebkādas bailes un uzpotētās baiļu programmas.Ja kādam ir šāda programma, paskaitiet 108x un sāksiet uz notikumiem skatīties adekvāti. Ja paturpinām tavu tēmu, tad arī aptiekās tagad pilni plaukti ar indēm, Krievijā bērniem jogurtos taisās kaut kādus mēslus grūst klāt, pārtika atindēta. Tu pārmet, ka cilvēki negrib sevī indi ieņemt? Tad tas izklausās pēc tā, ka pārmestu -- a ko jūs nedzerat etiķi, ciankāliju, ko, jūs baidāties, slabo?Tavs uzbrauciens ir pilnīgi nekorekts. 2021-07-10 11:20

anis    2 Visneizturamāk žņaudz iedomu cilpa... Un visstraujāk infekcijas izplatās ar lidmašīnām-tāds serviss tām izdomāts... 2021-07-10 11:53

CoCoSan  1 1 Chris, 10:37, kā lūdzu?, bailes no kā?, vari konkretizēt? 2021-07-10 13:16

Chris1986  2 5 rebeka, vēl vairāk - nedēļas sākumā beidzot sadūšojos aiziet pēc 2. astras potes - un sekas bija tieši tādas pašas, kā pēc pirmās - esmu uz slimības lapas. Bet vienalga - kā teica māsiņa, kas strādā reanimācijā - visi sliktumi pēc potēm nobāl tā priekšā, kas cilvēkiem no kovida jāpārcieši slimnīcā un reanimcijā. Tā kā - potējos tikai un vienīgi priekš sevis tīri egositisku apsvērumu dēļ, nevis priekš sabiedrības. Uz sabiedrību man pa lielam uzšķaudīt, tieši tāpatās, ka viņai uz mani :D
Čočosan, bailes, ka pēc potes būs slikti. Bailes, ka izrādīsies taisnība sazvērstības teoriju sludinātājiem, ka nomirs pēc gada vai diviem, kas nevarēs bērnus radīt, ka nestāvēs, ka tiks nočipēti un pieslēgti verdzībā pie mākslīgā intelekta - nu, es tak nemaz visas tās viņu muļķības nezinu :D Un tad drošības pēc labāk nepotēties, kaut netiek izvērtēti riski - jo, kā saka infektologi, visi mēs ar to covi agrāk vai vēlāk saslimsim.
Līdzīgu takstiku piekopj sievietes attiecībā uz reliģiju - ne īsti ticu, ne īsti neticu. Bet nu drošības pēc saku, ka sirds dziļumos ticu, kaut baznīcā neeju un nepildu, kas būtu jādara. A, ja nu vdrug? Vajag nodrošināties! :D Līdzīgi ar bailēm no potes - a ja nu vdrug?
2021-07-10 13:47

AivarsN  3 1 Zviedri jau ir izdresēti jaunajai pasaules kārtībai. Tūlīt atteiksies no skaidras naudas un tūkstošiem jau paši čipus inplantējuši. Tāpēc presēt viņus ar kovidafēru, ir pilnīgi lieki. Jā, bērnībā mūs vakcinēja pret reāli bīstamām slimībām. Taču tagad cenšas ģenētiski modificēt un nočipot, lai samazinātu skaitu un atlikušos padarītu par beztiesiskiem vergiem. Un tas pret slimību, kura vēl mazāk bīstama par gripu, kas patiesībā arī ir gripa. Tie jaunie paveidi ir tikai vakcinēšanas sekas. Ar katru nākamo revakcināciju, mirušo būs arvien vairāk, ko atkal norakstīs uz jauniem paveidiem un mutācijām. Patiesībā neviens tagad neslimo ar saaukstēšanās slimībām. Slimo un mirst vakcinētie, arī no kovida, lai būtu iemesls saglabāt ierobežojumus un tauta nevarētu protestēt.
Bailīgie bāž galvu smiltīs, bet pakaļu atstāj visām manipulācijām. Tikai drosmīgie spēj cīnīties, pasūtot uz poda iesūtīto okupācijas varu ar visām viņu nāvējošajām injekcijām. Ja Krievijā vakcinēšanās ir obligāta, tad tūlīt būs arī mums, jo okupanti taču mums vieni un tie paši. Tikai Kremlis saņem pavēles pa tiešo, bet Latvija caur Briseli. Zaudējām aukstajā karā, bet tad sašķēla, lai ērtāk aplaupīt un iznīcināt. Tāpēc pēdējais laiks visiem apvienoties pret sātanistu kultu.
2021-07-10 14:12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu