Nevakcinētajiem. Vai jūs atstātu Latviju, ja cilpa savilktos pārāk cieši?

Man tas būtu grūts lēmums, bet tā kā man ir arī bizness, kuru es varu attīstīt no jebkuras vietas, kur ir pasts un internets, man šī lieta būtu apsvēršanas vērta.

Sassy14  1 2 AivarsN – daudz kam, ko Tu saki, bieži vien daĮēji piekrītu. Tomēr, atskaitot to ekstremālo sazvērestības „pasaciņu“ un saasināto aizdomīgumu.
Tomēr pret pāris lietām no Tava teiktā iebildīšu:
1. Tagad ar saaukstēšanās slimībām neviens neslimo, tikai vakcinētie – nav tiesa! :D Manā ģimenē visi skolu jaunieši katru ziemu drusku tomēr klepo, puņķojas, sūdzas par sāpošiem kakliem un ausīm utt. Mani pašu piemeklē tās pašas kaites, pa druskai katru ziemu. Un mēs neviens neesam vakcinēti pret nevienu gripu, un pret koronu arī ne. Mūsu „ieroči“ ir tikai ķiploki, ingvers, čilli pipari, medus utt. :D
2021-07-10 14:50

Sassy14  2 3 2. Sātanisti vainīgi pie kovida akcijas un citām paverdzināšanas propagandām utt – nu, diez vai. :D Nodzīvoju 6,5 gadus ar tādu sātanistu – nu, daudz ko spocīgu jau viņš darīja – valkāja tikai melnas un sarkanas drēbes (t. sk. melnas drēbes ar sarkanu oderi), karināja pie logiem melnus aizkarus un pie sienām Bafometa simbolus, taisīja rituālus, pielūgdams četrus elles pavēlniekus (kuru vārdus putroju un gluži neatceros).. :D .. tad klausījās tādas grupas kā „Satyricon“, „Forgotten Sunrise“, „Deine Lakaien“ un citas… :D .. un – starp citu – sātanistiskā bībele un citi tās autora eseju krājumi ir diezgan jaukas, dzīvi apliecinošas pasaciņas – toties tā nodaļa par garu utt, izsaukšanu gan nekur neder, - tā ir kaut kādā senā, sen izmirušā valodā un gauži garlaicīga… :D :D Bet visumā – pēc manas pieredzes – sātanists ir puišelis, kas netic sev un ir „iesaucis sevī“ t. s. „tumšos spēkus“, lai liktos svarīgāks. Tikai pašvaki jau tas viss darbojas… ;) 2021-07-10 14:51

CoCoSan  1 2 Chris, a opcija - nu vnk negribu, neeksistē?
Un kādēļ tU nedzīvo ar sievieti? BAIDIES???
2021-07-10 15:05

BBSky  1 4 Skumji, ka potētie tagad kritīs virsū nepotētajiem un/vai otrādi.
Nu, nevajadzēu tā. Kāpēc? Tēlaina līdzība.
Tas, vai es dzeru aspirīnu vai nē, tā ir tikai un vienīgi mana lieta un pasaulei neesmu devusi tiesības un/vai pilnvaras ar šo apstākli spekulēt.
Tāpat arī potes. Tai ir jābūt brīvprātīgai izvēlei, kurai tādai arī jāpaliek, tikai paša cilvēka ziņā.

Cilvēki, kas neuzticas šitām potēm, neuzticas ne jau bez iemesla. Visi ziman, ka jaunu medikamentu ieviešana prasa lielu laiku un izpētes darbu. Un te, vnk, tie, kas atsakās potēties, vnk atsakās būt par experimenta trusīšiem, kuriem, gadījumā, ja būs komplikācijas, pat kompensācija nespīd.
2021-07-10 15:22

LaskovijMerzavec  4 6 Cik var h-nju stāstīt par tipa imunsistēmu un Mūsu „ieroči“ ir tikai ķiploki, ingvers, čilli pipari, medus utt.

Tad Taizemē nebūtu neviena slimā.... jo tur vienā zupas bļodā ir vairāk šo vielu, nekā te latvijā dzīvojošas pa gadu apēd...arī ķinā, indijā utt...
2021-07-10 15:45

BBSky  1 4 Man tādas klusas aizdomas, ka Kariņš labi apzinās, ka tā saukto melno darbu izdarīs masu mediji un visādi forumi.
Vai tiešām te cilvēki neapzinās, ka vislielāko lomu imūnsistēmā spēlē domas un emocijas.

Ziniet, kopš es esmu sākusi iepazīties ar Džo Dispenzas darbiem un metodēm... taču, arī tas ir tikai viens no ceļiem un/vai veidiem, kā stiprināt savu imūnsistēmu.
Paralēli iepazinos ar Gregga Bradena darbiem, ar Bruce Liptona darbiem, ar šamani Alberto Villoldo un dažādiem citiem, ļoti interesantiem cilvēkiem un metodēm.
Kovidlaiks deva iespēju iegādāties online kursus, tiesa, par maksu, taču materiāli - ZAŠEBIS NAZAREZ, latviski sakot.
2021-07-10 16:03

Drole  1 2 >>16:03 vislielāko lomu imūnsistēmā spēlē bailes, taapeec varturi to izmanto. "“It’s not about science. It’s about compliance”

https://youtu.be/iY98nuD3Bco
2021-07-10 16:13

Chris1986  2 4 Es tik domāju, kas cilvēkiem galvās darās, ka kkādu vienpatņu Džo vai Gregga teikto augstāk, kā lielu vispāratzītu zinātnisko kolektīvu darbu. Tad jau vajag pateikt, lai tas Džo vai Gregga izgudro vai uztaisa par piemēru aifonu :D Nē, tad ir labi īstie zinātnieki, bet kad vakcīnas - tad viņi pēkšņi pārvēršas par sliktajiem, kas visus grib nogalināt - jūs paši sevi dzirdat ar??! :D 2021-07-10 18:22

Epifanija  4 6 Vispār tie kuri nedomā vakcinēties varētu atmaksāt valstij atpakaļ izmaksātos valsts pabalstus dīkstaves laikā un arī bērnu vienreizējo pabalstu, un kuri vēl tai skaitā ko saņēma, būtu ļoti godīgi! 2021-07-10 19:40

dabasmiilis  4 4 Depopulācijas sakarā klīst runas,
ka Vanga esot savā laikā teikusi, ka Eiropa kā izmirusi, kara neredzot, tukšas ēkas, bet cilvēku nav!

-------------------------------------------
Bet par bailēm runājot - tās ir evolūcija un izdzīvošanas instinkti, kas palīdz cilvēkiem attīstīties, pasargāt sevi - vienreiz apdedzināji pirkstu pie gludekļa, nākamreiz to atcerēsies un otrreiz uz tā paša grābekļa nekāpsi. [lai gan ir arī cilvēki, kas pa grābekļiem vien dzīvo, vienreiz dabū ar kātu pa galvu, bet nē - nepacels to grābekli un nenoliks drošākā vietā un nākamreiz atkal kāps virsū utt...]

Pat stirnu barā, jūtīgākie eksemplāri nevis tiek sargāti bara viducī, bet gan atrodas pašās bara malās, atliek tikai lapai nočaukstēt, kā šie jūtīgākie jož ko kājas nes, un viss bars metas pakaļ - tā izpaužas izdzīvošanas instinkti - ja lapas vietā būtu atradies plēsoņa, tad visticamāk bars tiktu paretināts...

Tas pats uz cilvēkiem, ja redzi kā viens no kausa padzeras un tad saķēris sirdi vai rīkli nokrīt gar zemi, tad tikai muļķis riskēs pārbaudīt šā kausa saturu uz sevi, domājošs uzreiz domās, kā atbrīvoties no šā kausa, lai vēl kāds nenoindējas.
2021-07-10 20:14

dabasmiilis  4 3 19:40,
Tas tev jāprasa varavīksnes valdībai, viņi bīda afēras un taisa haosu, nevis veselie cilvēki - viņi nav atbildīgi par tautas vienas daļas tumsonību un lētticību. Ticiet saviem mediķiem - dakterim Pavļutam un dakterim Kariņam, tie veselības spici, zina kas jums vajadzīgs.

-Vēl vairāk, valstij būtu jāmaksā kompensācijas visiem, par to, ka aizlieguši veseliem cilvēkiem strādāt un dzīvot.

Tas pats attiecas uz tiem, kas vēlas skolotājus sadurt - kur problēma, māciet savus bērnus mājās, nebūs jāuztraucas par veselajiem skolotājiem, kuri viņiem varot ko pielaist.
2021-07-10 20:26

Epifanija  4 4 Būtu jūs labāk cīnījušies tik entuziastiski par visām tām netaisnībām, kas ir spējuši tik tālu novest mūsu valstī, kā tā ir izsaimniekota līdz kliņķim, nekā visam tās sekām - pote! Piem. izbijusi prezidente, kura jūs ievilka visā tajā Eiropas savienībā tagad dzīvo zaļi uz jūsu naudiņām un arī pārējie dzīvos, tur jūs esat niecības, ko bilst, jo neviens jūs nedzird kā karavāna, suņi tik rej! 2021-07-10 21:56

Leta  2 2 EPIFĀNIJ nekad neesmu šaubījusies, ka baisās pandēmijas pabalsti nāk no vakcīnu ražotājiem, bet vai nu vajadzēja tā izpļāpāties, nodevējus nopotē DDD 2021-07-10 22:31

AivarsN  3 3 Sassy. Es biju domājis tieši šobrīd, vasaras vidū neviens neslimo. Gadā ir 4 saaukstēšanās slimību viļņi, kuri vairāk, vai mazāk, vienā un tajā pašā laikā novērtējami katru gadu. Pēc tā arī prognozē šos neesošām slimības viļņus. Tagad ir vislielākais kritums. Pirmais vilnis būs no septembra beigām, līdz oktobrim. Parasti tie ir kroņvīrusi. Decembris- janvāris gripas laiks, tad visvairāk slimo. Vēl pēdējais ir martā, atkal pārsvarā kroņvīrusi. Dabīga pārtika, svaigs gaiss un ja saaukstējies, zāļu tējas, medus, dzērvenes, propoliss ir vislabākie pretlīdzekļi, bet ir vēl daudz citu. Medicīna praktiski nekā līdzvērtīga piedāvāt nevar.
Ne jau katru psihenes absolventu var uzskatīt par sātanistu. Paprasi Vairiņai, kādos rituālos viņa piedalās un ko ar to cenšas panākt. Pašā sātanistu piramīdas spicē jau viss ir daudz nopietnāk. Melnā mise ar bērnu upuriem, asins dzeršana un jau konkrētu zemā astrāla būtņu izsaukšana. Tāpēc jau skolās nemāca par maģiju, smalko matēriju, jo vergi nedrīkst zināt, ar kādām metodēm viņus vada. Ilumināti, ēnu valdība, sātana kults, vai vienkārši sociālie parazīti jau gadu tūkstošiem pamazām arvien vairāk pakļauj cilvēkus gan darbam, gan kā psihiskās enerģijas avotu. Tāpēc jau parazīti. Viņi valda pēdējos gadus, tāpēc tik nešpetni ar visām indēšanām, teroru un nopotēšanu.
Ja kādam interesē, ielikšu labu apkopojumu par viņu plāniem un vakcīnām.
https://t.me/tselnozor/24300
2021-07-10 22:33

Leta  2 1 Jā, Rokfellers regulāri pārstāda sev iekšējos orgānus, bbet nepieskatītās/slikti pieskatītās plikadīdu valstīs pazūd jauni cilvēki.
+ vēl aspekts, ka jebkuru vīrusu saslimšanu ārstē attiecīgus imūnglobulīnus saturoša donora plazma.
Aivara stāsts nav gluži no zila gaisa grābts...
2021-07-11 00:07

CoCoSan    2 Kurš no Rokfelleriem tieši pārstāda tos orgānus? Pēdējais populārākais miris ar visiem orgāniem 2017.gadā 101 gada vecumā, ja ticēt masu saziņas līdzekļiem.
Kautgan, lietotājs 00:07 ar Aivaru droši apšaubīs arī šo faktu.
2021-07-11 00:55

Pilskungs  2 2 Jāpotējas jau nav tāpēc, ka tev kas kaitētu, bet gan tāpēc, ka tas ir naudas peļņas avots. 2021-07-11 01:46

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu