Cik daudz brīvības vajag jums?

Es pamazām sāku apjaust, ka man laikam vajag vairāk brīvības, nekā parastiem cilvēkiem. Man ir ļoti paveicies ar darbu, kur man pašam ir jāorganizē darba laiks, Faktiski mani neviens nekontrolē, tikai darbam ir jābūt padarītam. Nekad mani neviens nav kontrolējis, vienmēr pats lēmis par savu dzīvi, par savām finansēm un to tērēšanu, par saviem pienākumiem un saistībām. Neciešu, kad man kāds sāk norādīt, pavēlēt, noteikt un vēl piesola kontrolēt. Tas viss nav man. Nemaz nerunājot par to, kas pašlaik notiek valstī, ar visiem ierobežojumiem, noteikumiem (kā izrādās nepamatotiem un prettiesiskiem). Tas mani tracina un nesaprotu, kā cilvēki tik mierīgi to spēj izturēt un vēl pieņemt kā normālu.

Kavalieris  2 8 Ieliktu tevi 7 palātā. Tie kas bijuši, zinās par ko runāju.

saulite34  3 6 drīzāk jau tas gobzemja bars bija izgājis ielās,sist ,šaut un apkaut visus cilvēkus ,kas domā savādāk un no neviena sveša onkuļa neko negaida, un ja jau tas lauku onkuliņš ir audzis tik labā,izglītotā ģimenē,tad no kurienes tas dziļais naids un skaudība pret tiem cilvēkiem,kas prot dzīvot labāk.Personīgi pazīstu daudzus cilvēkus,kuri neko nav parādā tādiem slinkiem pasaku stāstniekiem un nav viņiem neko atņēmuši.

Johans55  2 1 Ha,ha...,ko,par vēlu piedzimāt?Pasaule jau sadalīta-pat neapdzīvotās salas kādam pieder...!Nu nekas,mācaties iztikt ar to,kas citiem paliek pāri! Un jautājuma uzdevējs ir tik neatkarīgs,ka taisni dirst gribās:no kura mākoņa tu te nokriti?

AivarsN  5 1 Ne jau pret citādi domājošiem notiek tautas protesti. Tas ir tikai sabiedrības attīrīšanās sākums no sociālajiem parazītiem, kuriem nu jau vairs nepietiek ar tautas aplaupīšanu, bet jau ķērušies pie pilnīgas pakļaušanas un slepkavošanas, nesaudzējot ne sirmgalvjus, ne bērnus. Apturēt un iznīcināt uzbrucēju ar viņu paša ieročiem, tas ir tikai taisnīgi, gan pēc cilvēku, gan dievišķajiem likumiem. Visos karos ir bijuši tautas nodevēji, kuri centušies uzkalpoties ienaidniekiem. Taču šobrīd šucmaņu saviesies tik daudz, ka diez vai visiem cietumos vietas pietiks. Varbūt vakcīnas līdz tam laikam būs savu paveikušas un vismaz no sīkajiem parazīteļiem, kuri špricējušies ar īstajām vakcīnām, sabiedrība jau būs atbrīvojusies.
Kavalierim aizdomīgi labi pazīstamas okupantu izrēķināšanās metodes. Daudz izcilu ārstu, zinātnieku un citu ģeniālu cilvēku, sociālie parazīti vispirms iespundējuši psihenēs un tikai pēc tam, ja nenobīstas un turpina kalpot cilvēces labā, tiek fiziski likvidēti. Izgaismojies!

saulite34  2 4 Vēl neesmu nekur Latvijā redzējusi ,kur tā tiek slepkavoti bērni un sirmgalvi,ja bērni piedzimst alkoholiķu ģimenēs ,kur vecākiem pirmā vietā ir grādīgās tējiņas,tur gan bērniem ir jāmirst bada nāvē un ,ja sirmgalvi saviem pieaugušajiem bērniem ir visu laiku staigājuši nopakaļus slaucīdami pēcpuses,tad pēc tam izaug parazīti,kuri saviem vecākiem atņem pensijas,lai tikai pašiem nevajadzētu strādāt.Tie okupanti visi laikam tai lauku viensētā būs aizaugušajā zemes gabalā apmetušies.

AivarsN  4 1 Saulīte, nomaini plati un labāk salīdzini miršanas statistiku pagājušā gada pirmajā pusē, ar šā gada pirmo pusi. Var paskatīties pa pilsētām. Mirušo skaits daudzviet ir palielinājies pat vairāk kā divas reizes. Ļaunie citplanētieši novāca, vai tomēr vakcinācijas sekas?

saulite34  1 5 kašķīgais mīkstmiesi ,tevi te neviens neaiztiek ,ja manis rakstīto uztver personīgi,ej ārstēties,atšķirībā no tevis es katru dienu satiekos ar cilvēkiem un no neviena tādus šausmu stāstus,kādus tu tur fantazē no pagultes apakšas,neesmu dzirdējusi,un katru dienu cilvēki mirst un dzimst un katram cilvēkam ir jārēķīnās,ka agrāk vai vēlāk cilvēks mirs.

AivarsN  6   Jā, agrāk cilvēki dzima un mira aptuveni vienādās proporcijās. Taču šī gada statistika parāda, ka mirst pat divas reizes vairāk, nekā piedzimst. Un ja dabīgos apstākļos pārsvarā mira veci cilvēki, tad tagad ļoti daudz jauni, veselīgi, sportiski cilvēki. Nu protams, vismaz mūsu valstī jau nevienai nāvei nav nekāda sakara ar vakcīnām. Tikai tīra sagadīšanās. Interesanti, cik reizes jāpalielinās mirstības rādītājiem, lai arī saldi guļošie tam sāktu pievērst uzmanību? Varbūt tikai tad, kad pie paša atnāks kaulainā?

saulite34  1 5 Stulbam cilvēkam ir vispār bezjēdzīgi kaut ko skaidrot,ja tu būtu lasījis kaut vai latviešu rakstnieku darbus un būtu ceļojis pa Latviju,tad tu būtu uzzinājis ,kādos sliktos apstākļos agrāk dzīvoja daudzi cilvēki,un cik daudz un no dažādām slimībām mira mazi bērni un daudzi jauni pieaugušie cilvēki ,kuri dzīvoja bez elektrības,vienās mazās istabiņās daudz cilvēku bija spiesti dzīvot,vēl jau Latvijā ir saglabājušās vietas,kur to visu var redzēt.Cilvēki ir dzimuši un miruši un tā ir bijis visos laikos.Nemaz tik nesen bija ļoti izplatītas narkotiskās vielas jauniešu vidū,no kurām arī mira daudz jaunu cilvēku.Tevi arī apciemos ļoti drīz kaulainā.

Vaukskis  1 2 Lielāka mirstība pie mums tika novērota vēl 2020. gada nogalē- sākot no novembra, kad Latvijā un citviet Eiropā vēl tikai lēma par vakcīnu piegādi, sadalījumu eirozonas ietvaros, bet pa to laiku plosījās Covid-19. Līdz ar to vakcīnām pret šo sērgu ar to nav saistības, gluži otrādi- šogad to dēļ, domājams, nomiruši mazāk, nekā varētu būt bijis citādi, jo potes pret koronavīrusu kā likums pasargā no saslimšanas smagā formā un nāves no kovida. Cita lieta, ka mirstības pieaugums liek domāt, ka pie vainas apkarošanas metodes un to radītais stress. Ieilgusī pandēmija veicina psiholoģisko nogurumu, depresiju, tas ir mirstību veicinošs faktors. Jāpiebilst, ka mūs valsts jau vairākus gadus ir ES izdarīto pašnāvību topa augšgalā.

AivarsN  3 3 Mirstība pagājušā gada nogalē saistīta ar paniku un saslimušo neārstēšanu slimnīcās. Ne tikai Marina, bet daudzās citās valstīs, sevišķi ASV, ārsti cēla trauksmi, ka kovida pacientus vienkārši sazāļo ar galīgi nepiemērotiem medikamentiem un tad vēl sabojā plaušas ar tiem aparātiem. Mājās slimojošie, tikpat kā neviens nemira un arī plaušas palika veselas. Kāpēc tad Izraēlā tagad slimo praktiski tikai vakcinētie? Slimo ļoti smagi un arī mirst. Nevakcinētajiem, dabīgi parslimojušajiem, pilnīgi pofig, kā tos jaunos paveidus sauc, neslimo un viss. Tas pats arī citās valstīs un arī Latvijā. Vakcinētie pēdējā laikā slimo vismaz 7 reizes biežāk kā nevakcinētie un arī smagi un arī mirst. Ja vēl godīgi atzītu, ka katastrofālā insultu, miokarda infarktu un vēl citu slimību uzliesmojums un nāves, ir vistiešākās vakcinēšanas sekas. Un kā gan lai būtu citādi, ja tā vīrusa nemaz nav. Vismaz par tā atklāšanu, nav neviena zinātniski pamatota dokumenta. Jebkura vakcīna ir smags trieciens imūnsistēmai, jo notiek papildus organisma saindēšana ar toksiskām vielām. Piedevām, šīs jaunās vakcīnas liek organismam pašam ražot toksīnus. Tā ir lēnas iedarbības inde, nevis aizsardzība. Tiem mūdžiem nekad nav interesējusi jūsu veselība. Tikai lai uz tās sačakarēšanas rēķina, varētu vairāk nopelnīt, iedzīt visas valstis parādu jūgā un paši varētu kļūt par pilntiesīgiem pasaules valdniekiem. Nelielā cilvēku daļa, kura pārdzīvos vispārējo nopotēšanu, kļūs par viņu elektroniski vadāmiem vergiem. Tā viņi runā savos saietos un tāpēc tā nav nekāda sazvērestības teorija, bet reāls necilvēku bandas plāns. Tikai aplauzīsies tie vecie mērgļi un jau pavisam drīz. Lielākā sabiedrības daļa jau ir informēta par šo plānoto genocīdu un pretestošanās pieaug gandrīz visās valstīs. Daudz izcieta Austrālijas iedzīvotāji, īstu militāro huntu valdība sāka ieviest. Beidzot pacietības vadzis lūza! Skatīsimies, kas notiks tālāk. Arī mūsu varneši lai nedomā daudz sprēgāt.

ube  1 4 Aivar, nemuldi par Austrāliju. Tu neko nezini, un nelieto vārdus, kurus nepazīsti (hunta viņiem redz). Austrālijā ciena savu valdību un zin kāpēc ir stingri ierobežojumi. Bija līdz 0 sasniegta slimības izplatība. Kamēr tādi kā tu sāka glupības gvelzt.

AivarsN  4 2 Austrālijā tā ciena savu valdību, ka auto vadītāji bloķēja visas valsts maģistrāles. Ja cilvēkiem aizliedz no savas mājas iziet un ar armijnieku atbalstu tiek organizēta piespiedu nopotēšana pat jauniešiem, kas gan tas vēl ir, ja ne fašistiskā hunta?
Paldies Dievam, ka tāda Ube nav mūsu valsts valdībā! Vai varbūt tomēr ir, ja jau tik dedzīga genocīda aizstāve? Vai vienkārši iepriekšējā dzīvē fašistu nāves nometnē strādāja un tik ļoti iepatikās, ka deg nepacietībā to visu drīzāk atkārtot?

saulite34  1 3 Ja lauku vecais mērglis tiktu valdībā,tad visus apšautu,kas nelēkātu pēc viņa stabules,tādus īstās civilizācijas laikos ar pletni dauzīja,lai nemuldētu tik daudz un neapmelotu citus cilvēkus.Naids no visiem komentāriem nāk .Kad grādīgo tējiņu lietotāji ražo bērnus ,tad gan nedomā,ka var piedzimt invalīds ,kurš pēc tam mokās visu savu dzīvi tikai pateicoties saviem stulbajiem dzērājiem vecākiem un marihuānas pīpmaņiem.

ube  1 3 Stulbs muldoņa, ko neviens neņem par pilnu. Man tur meita dzīvo un nekāda hunta tur nav. Būtu labāk zemi racis, jēga lielākā būtu.

Drole  2   Fashisti tur ir, ne hunta

https://youtu.be/qPK1fwJ_WwE

P.S.
-ICU gultas aiznjemtas par 70%, no taam 17% ir kovidnieki
2019. gadaa AUS mirushi 4,124 gripas slimnieki
2020-2021 kopaa - 1002 kovidnieki

AivarsN  3 1 Saulīte. Es taču jau reiz rakstīju, lai beidz dzert! Savādāk visur dzērāji un invalīdi rādās. Smadzenes atkopsies, kas zina, varbūt pat kādu sakarīgu komentāru izdosies uzrakstīt un pat bez dzērājiem raksturīgās agresivitātes. Vajadzēja jau arī piefiksēt, ka es atzīstu tikai tautvaldību. Un tas nozīmē ka, pat ja es tiktu ievēlēts valdībā, tad strādātu tautas vairākuma interesēs, nevis kā tagad ieliktņu valdība, cītīgi cenšas izpildīt savu neadekvāto saimnieku, vispārējo tautas nopotēšanas un paverdzināšanas plānu, atbilstoši visām Lielā restarta noteikumiem. Lieki piebilst, ka tas ir ne tikai pret tautas interesēm, bet nu jau pilnīgi atklāts genocīds. Un kaut ko tādu var atbalstīt tikai vai nu veselo saprātu nodzēris alkāns, vai pārliecināts tautas nodevējs, kurš no tā cer sev izsist kādu materiālu labumu, vai apmierināt savas sadistiskās novirzes. Protams par izredzētās tautas pārstāvjiem neiet runa. Viņi jau visas tautas vērtē zemāk par lopiem, pat zemākos savas tautas pārstāvjus. Lai gan faktiski jau ebrejus nemaz nevar uzskatīt par tautu. Viņu atzari mēdz būt visās iespējamās krāsās, kur nu vēl nokrāsās. Arī reliģija viņiem ļoti atšķirīga. Vienīgais kas viņiem visiem kopīgs, svešu, cilvēkiem nedraudzīgu civilizāciju piejaukums. Tas arī ir naida cēlonis pret pārējām tautām.

saulite34  1 2 kašķīgais mīkstmiesis ar savu nodzerto prātiņu savu mazo zemes gabalu ar savu lielo bērnu baru nevar sakopt,gadiem meklē kam uz kakla uzsēsties un tik gaudo cik viss ir slikti.

Labrador  1 1 Vairums valsts iedzīvotāju vislabāk jūtas slēgtā aplokā , uzpurni , chetrrapus , stingrā gana uzraudzībā. Tā tie izprot brīvību un demokrātiju.

Labrador  2 1 Austrālijas iedzīvotāji ciena savu valdību tāpat , kā PSRS iedzīvotāji cienīja Staļinu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu