Cik daudz brīvības vajag jums?

Es pamazām sāku apjaust, ka man laikam vajag vairāk brīvības, nekā parastiem cilvēkiem. Man ir ļoti paveicies ar darbu, kur man pašam ir jāorganizē darba laiks, Faktiski mani neviens nekontrolē, tikai darbam ir jābūt padarītam. Nekad mani neviens nav kontrolējis, vienmēr pats lēmis par savu dzīvi, par savām finansēm un to tērēšanu, par saviem pienākumiem un saistībām. Neciešu, kad man kāds sāk norādīt, pavēlēt, noteikt un vēl piesola kontrolēt. Tas viss nav man. Nemaz nerunājot par to, kas pašlaik notiek valstī, ar visiem ierobežojumiem, noteikumiem (kā izrādās nepamatotiem un prettiesiskiem). Tas mani tracina un nesaprotu, kā cilvēki tik mierīgi to spēj izturēt un vēl pieņemt kā normālu.

capitaine_tromperie    4 21:52 man gan daļa draugu, radu vakcinējušies, daļa nav, bet mēs tiekamies, kopā atpūšamies, ceļojam un svinam.

daris    1 Man vajag vienu brīvību = sākt darbu daudz vēlāk no rītiem nekā ir pieņemts . Vēlos katru rītu gulēt tik ilgi kamēr pats pamostos . Darbu var izdarīt arī bez gumijas vilkšanas !!!!ha , ha.

Vaukskis  1 1 dari, darbojoties zvanu centrā, kur ir nenormēts darba laiks, vari viegli reāli īstenot šo brīvību- sāc kaut vai katru darba dienu plkst. 14.30, neizkāpjot no gultas, bet pie datora un strādā, cik jaudā- ja gribi, varu ieteikt vakanci!

etc    3 Īstā brīvība iestājas līdz ar aiziešanu pensijā. Tikai tās naudas visu laiku pietrūkst, un veselība arī vairs nav kā jaunībā.

Floriana    1 Nevajag jaukt brīvību ar noteikumiem, kas attiecas uz visiem, jo sazin vai no jums daudzi kakā uz mājas jumta, ja priekš tam paredzēts pods.

Letija  3 6 Kaut kur izlasīju - labi pateikts - pievienojos.

Atstāstījums: visiem šiem ar dzīvi neapmierinātajiem vajadzētu saprast (un nez vai sapratīs!), ka visās jūsu nelaimēs esat vainojami jūs paši un jūsu vecāki (tas, kādu izglītību esat ieguvuši, cik daudz mācījušies), un nenāks neviens laimes lācis, kas risinās jūsu problēmas un kaut ko jums dāvās.

Tāpēc pilnīgs absurds ir visu laiku visus vainot.
Nevienam netrūkst brīvības, ja pats to vēlas - vismaz pie mums - noteikti nē!

rebeka    1 Nu tā gluži nav, nopirku loterijas biļeti un laimēju 4 eirikus. Sīkums, bet patīkami :)

AivarsN  8 2 15.37 Tas jau okupantu jājamzirdziņš. Novelt visu vainu uz cilvēkiem, lai paši netraucēti varētu bīdīt savas rebes un mazgāt rokas nevainībā. Kāpēc pie tik augstām tehnoloģijām, cilvēki spiesti strādāt vairāk, kā agrāk, kad darba efektivitāte bija daudz zemāka? Tikai tāpēc, ka lauvas tiesa savu darba augļu, jāatdod okupācijas režīma un tā ierēdniecības uzturēšanai. Piedevām, tagad vēl nākusi klāt kovidafēra, kura atkal jāuztura no valsts budžeta, strauji iedzenot valsti vēl lielākā ārējo parādu jūgā, iznīcinot biznesus un darba vietas. Pilnīgi sagraujot jau tā nekam nederīgo izglītības sistēmu, jo ar neizglītotu pūli vieglāk manipulēt. Tieši tāpēc jau palielinās protesti, jo okupācijas vara zaudējusi mēra sajūtu. Tikai brīvā valstī katrs cilvēks var nodarboties ar to kas patīk un saņemt visu dzīvei nepieciešamo, strādājot vismaz uz pusi, vai pat trīs reizes mazāk, kā spiests to darīt tagad. Pilnvērtīga izglītība nodrošina pilnīgu sapratni par šo pasauli, saviem galvenajiem dzīves uzdevumiem un tādā sabiedrībā jau vairs nebūs neapmierinātu un nelaimīgu cilvēku. Tik vienkārši.

Kavalieris  3 8 Aivariņš , vēl viens propogandas upuris. Teikšu Šlesera vārdiem, kurus viņš teica vienā intervijā, :"Paklusē, tu neko nesajēdz ka lietas darās."

Drole  5   "The obedient always think of themselves as virtuous rather than cowardly." - Robert Anton Wilson

https://youtu.be/bUy2laeKCN8

AivarsN  12 2 Kavalieris. Propogandas upuri skrien špricēties, lai kļūtu par no attāluma vadāmām parazītu rotaļlietām, ja izdzīvos. Tikai patstāvīgi domājoši cilvēki ir sapratuši okupantu plānus un cenšas tos nomainīt pret saviem, cilvēkiem atbilstošiem. Kamēr globālie parazīti plēšas ar vietējiem, cilvēki jau var sākt domāt par savas nākotnes veidošanu, kad sabiedrība būs brīva no parazītiem.

saulite34  1 8 Te ir pietiekošā vairumā cilvēku ,kam ir viss,kas vajadzīgs priekš dzīves,bet tāpat gaudo un gaudo cik ,viss ir slikti.

CoCoSan  4 2 Gaudot mažorā ir latvijas tautas folklora. Nevienu neinteresē cita labklājība, bet toties pagaudot kopā jau ir brālības sajūta.

Kavalieris  2 5 Aivar , ej ārstējies. Ja smadzeņu nav... tad nav....

Rouzita    3 Palasot te daža laba paranoiskās domas, jānoskurinās. Jāsaka- prātiņ, nāc mājās.
Priecājos par tiem, kuri mana reālajā dzīvē ir mani tuvinieki un draugi

AivarsN  7   Okupācijas režīms dara visu iespējamo, lai slēptu civilizācijas īsto vēsturi, apmelo un diskreditē senās tradīcijas, sabiedrisko iekārtu un kultūru. To visu cenšoties aizstāt ar necilvēcīgu patērētāju, parazītu un deģenerātu kultu. Tāpēc ļoti daudz cilvēku šī kārtība neapmierina, jo ir klajā pretrunā ar viņu sirdsapziņu, kuras īstajiem parazītiem vispār nav. Taču dēļ nepilnīgās un degradējošās izglītības, viņi vienkārši nezina, ka var dzīvot pavisam savādāk. Valsts vadībai ir jābūt tautas izvirzītai, nevis globālo parazītu ielikteņiem. Vai spējat iztēloties, kas notiktu ar ģimeni, ja to vadītu un visus jautājumus izlemtu nevis paši tās locekļi, bet kāds iesūtīts svešs tēvocis? Nevis ģimenes galva, vai ģimenes sapulce, bet kāds svešinieks no malas izlemtu, kuram ar ko gulēt, ko ēst, vai neēst un kādos medicīniskos eksperimentos piedalīties. Tieši tas šobrīd notiek ar mūsu valsti un ne tikai mūsu valsti. Ja kādus apmierina šāda nenormāla kārtība, tad vai nu viņi paši pieder pie šiem svešajiem okupantiem, vai kaut kas ar galvu nav īsti kārtībā.

saulite34  1 8 pasaku stāstnieks jau atkal klāt ar savu izfantazēto civilizācijas īsto vēsturi,vispār jau smieklīgi izklausās,ka daudzi laukos dzīvojošie nav spējīgi apkopt savus mazos zemes gabaliņus ,bet gaida,kad ieradīsies kāds svešs tēvocis un izdarīs visu viņu vietā.No sākuma ar tām mēslu dakšām ,lai iemācās būt saimnieki savos zemes gabaliņos un tad lien mācīt citus,ko viņiem vajadzētu darīt,tajos nezināmajos īstajos civilizācijas laikos tādus profesorus varbūt ar pletni dauzīja,lai vairāk strādātu un mazāk muldētu.

Vaukskis  2 1 Rouzita, tieši tādus vārdus sakarā ar pretošanos vakcinēšanai pret Covid-19 pateica katoļu baznīcas Rīgas arhibīskaps metropolīts Zbigņevs Stankevičs, tuvojoties Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētku kulminācijai, ko parādīja televīzijā!

Kavalieris  2 6 Aivar, ej dirst, pajols tāds.

AivarsN  8 2 Es jau saprotu, ka te tāda turīga, augsti ,,izglītota", parazītisku dzīvesveidu mīloša publika. Taču kā tad tur ir? Vai tiešām jūsu ģimenēs kāds svešs cilvēks komandē, kurš par katru cenu grib jūs padzīt no mājokļa, izsaimniekojot ģimenes budžetu un nopotēt? Ak jā! Bet jums jau laikam nav ne savas ģimenes, ne arī tādā esat auguši. Tāpēc kā savvaļas zvēriņiem jācīnās par vietu zem saules, aplaupot un iznīcinot citus. Neko noderīgu ,,augstajās" skolās jau arī laikam neesat apguvuši, ja nespējat normāli diskutēt un argumentēti aizstāvēt savas pozīcijas. Kā jau sistēmas troļļiem iegājies, ne uz ko vairāk, kā iezubrītiem postulātiem un personīgiem apvainojumiem, neesat spējīgi. Cik prasti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu