Profesija-vakcinētais

Jauni laiki, būs jaunas profesijas. Nu ja man savajadzēsies kādu lietu no neatļauta veikala, es sameklēšu kādu ar sertifikātu un palūgšu nopirkt :)

LaskovijMerzavec  14 8 Šitādi, komentāri, kā piemēram 10:07, ir iespējami tikai no cilvēkiem, kuriem ir analfabēta zināšanas par veselības nozari.

Valdība ir vismazāk vainīga pie veselības nozares. Pašiem ārstiem ir izdevīgs gan bardaks, gan Covids, gan medmāsu trūkums.

abcd  5 6 Piektdiena ,pulkstens 16 55 . Dežūrējošā santehniķa ofisā zvana telefons. Steidzami brauciet,tualetē globāla avārija!Cienītais ,mans pieņemšnas laiks beidzas pēc 5 min. Bet šis ir ārkārtas gadījums un pie tam es esmu ģimenes ārsts ,es glābju dzīvības! Ģimenes ārsts ,tad protams palīdzēsim. Adresi lūdzu. Baltezera privāt māju rajons . Būs jāpagaida ,esmu āGENSKLNĀ gaidiet. Santehniķis ierodas norādītajā adresē ,izspraucas starp Bentliju un Jaguāru ,nonāk pils iekštelpās. Kur pacents . Lūdzu šeit . Marmora tualetē no porcelāna poda fekāliju fontāns kristāla griestos! Jā nopietni. Te jums divi pulverīši ,vienu lietojiet tūkīt,otru pēc10 stundām. Ja nepalīdz ,zvaniet pirmdien 10 mitos reģistratūrā.

AivarsN  13 5 Veselo cilvēku apkalpošana pilnībā pāries pagrīdē. Ir jau tik daudz grupu un kanālu izveidots, lai cilvēki varētu mierīgi turpināt pirkt, pārdod, sniegt un saņemt pakalpojumus. Un tas ir tikai taisnīgi, ka viņi nemaksās nodokļus, jo no valsts taču neko vairs nesaņems. Tā ka, kovidreliģiozajiem vajadzēs pašiem turpmāk uzturēt savu mīļo valdību un nekurnot paciest arvien jaunas represijas. Cik tad nu vairs ilgi. Ja izdzīvosiet pēc visām 8 vakcīnām un ģenētiskajām modifikācijām, tad jau 2025.gadā atjēgsieties vienotā koncentrācijas nometnē, vienā ietekmes zonā, jeb barakā ne tikai ar visu Eiropu, bet arī ar nīsto Krieviju. Tikai tāpēc jau Lielbritānija laicīgi notinās, lai tiktu kopā ar ASV. Lidl ar dempinga cenām izkonkurē vietējos tirgotājus, pēc tā paša scenārija, kā savulaik tika iznīcināta mūsu cukura ražošanas nozare. Bet tālāk par savu degunu skatīties nespējīgie ļautiņi jau tādas kopsakarības nespēj pamanīt. Jau Zīgerists atklāja, ka latvju bauri labi ķeras uz banāniem. Globālā žīdu elite pilnīgi visu grib pārņemt savā kontrolē, bet gojus padarīt par beztiesiskiem vergiem.

CoCoSan  7 5 10:21. Tu sieviete vai savā prātā? Kur salasīji, ka kādam gribu ieriebt? Mana cividgultasvieta pagaidām ir brīva pārgalvīgajiem vakcinētajiem, kuri galvas aizlauzuši bez bailēm un piesardzības dauzās apkārt pa pasauli pārliecībā, ka brīnumainā pote nu tagad sargā no saslimšanas.

Liesma  7 5 mRNS vakcīnu ražotāji ir labuma guvēji bez alibi, un no viņu rokas nevajag ēst.
Vispār tas ir mazliet aizdomīgi, ka mums ir 1) mākslīgi sintezēts vīruss, 2) pret kuru drīkst cīnīties tikai ar eksperimentālām vakcīnām.

Liesma  8 4 Nesaku, ka vektorvakcīnu ražotāji ir tie labiņie. Ļoti jau izskatās pēc kopīga gigantiska un globāla sadarbības projekta nolūkā notestēt mRNS salīdzinot ar ex jaunumu - vektoriem, par mērķi ņemot viena un tā paša patogēna vienu un to pašu (nesen sintezēto taču! :))) virsmas receptoru. Par cilvēkresursu atrašanu uzdots gādāt iesaistīto (naudu saņēmušo) valstu valdībām. Tā kā piešķirtos līdzekļus nosaukt par fondu testējamo trušu atrašanai nebūtu smuki, tiem piekārta birka "līdzekļi baisās pandēmijas apkarošanai".

DanaL  4 9 Jā, un lūdz Dievu, autorīt, lai tev un taviem tuviniekiem šajā laikā nav vajadzīga medicīniskā palīdzība, jo daudzi medicīnas pakalpojumi nebūs pieejami vispār.

Railija20  6 6 Veiksmīgi virzās uz galveno mērķi, sarīdīt savā starpā cilvēkus, vainīgi - nevakcinētie.

siikaa16  5 8 Man šķiet, ka daudzi nesaprot kādēļ jāvakcinējas un ir ierobežojumi. Ne jau tāpēc ierobežo vazāšanos pa veikaliem, lai kāds nenopirktu kādu šmotku, bet lai ierobežotu slimības izplatību.

siikaa16  4 14 17:52
Citās valstīs gandrīz visi vakcinēti un atceļ ierobežojumus. Citās valstīs ierobežojumi bija daudz stingrāki nekā pie mums ir un būs. Var domāt, ka vakcinētie nebrauc ar sabiedrisko transportu uz darbu. Rīgā sabiedriskais transports kursē biežāk kā iepriekš. Kādēļ mēs Eiropā ar saslimšanu esam augšgalā, ja citās valstīs tā un šitā? Tādēļ, ka pie mums ar savu veselību grib ieriebt politiķiem.

Drole  11 10 -kādēļ jāvakcinējas?

Lai sarazhotu jaunas viirusa mutaacijas un farmai buutu iespeeja iekaseet miljardus par ceturto-sesto-divpadsmito dozu un, kad visi no taam buus dabuujushi autoimuunaas saslimshanas (pirmaa buus leikeemija), laistu darbaa obligaataas "pret"veezha vakciinas, kas sola biljonus un triljonus peljnjas.

https://citizenfreepress.com/breaking/holy-spike-protein-vaccinated-singapore-is-getting-hammered-by
-covid-check-out-the-chart/

https://www.naturalnews.com/2021-10-06-vast-majority-delta-variant-deaths-fully-vaccinated.html

jozolsen  9 13 nevakcinētie- izmirstošs pasākums. Vai nu saslims, vai sapotēsies.

Railija20  8 9 jozolsen acīmredzami jau 5tā deva 🎉🎉🎆✨

DanaL  9 10 rebeka, arī par maksu ir lielas rindas, ja nu tas tev pārsteigums. Un cilvēki, kas ilgu laiku ir gaidījuši savu kārtu, atkal tiks atstumti nenoteiktu laiku uz priekšu.

Principa pēc nevienam nevakcinētajam nepalīdzēšu, civilizētā pasaule jau sen atceļ ierobežojumus, jo vairums ir savakcinēti, bet mums tā jezga tik iet plašumā.

Sigvarts60  3 4 DanaL 19:59
"Civilizētā pasaule" atceļ ierobežojumus, jo samazinās saslimušo skaits, nevis savakcinējušies, un gaida kas būs tālāk. Pie mums tā jezga iet plašumā, un to izplata protams asimptomātiski slimnieki, kas paši pat nezina, pat nenojauš, ka ir inficēti. Tie ir gan vakcinētie, un arī nevakcinētie, kas aiznes kādam "dāvanu", vakcinētam vai nevakcinētam, un šis pat nesaprot, no kā saslimis. Slimie ar simptomiem guļ mājās un cenšas nevienu neaplipināt, un vīrusu neizplata.

capitaine_tromperie  1 3 18:08 valstī kura es dzīvoju ierobežojumi bija tikai uz lielajiem pasākumiem kuros tusejas vairāk par piecdesmit cilvēkiem.
Nesaprotu, kas tā par modi muldēt, vadoties pēc principa viena tante teica!

AivarsN  10 5 Kur cilvēki atrod to pandēmiju? Vismaz pagājušā gada statistika parāda, ka ar saaukstēšanos nav slimojuši vairāk kā iepriekšējos gados un arī mirstība nav palielinājusies. Šis gads vēl ne tuvu nav beidzies, bet saslimstība un mirstība strauji palielinās, aptuveni proporcionāli vakcinēto attiecībai.
Sīkā. Ierobežojumi tiek atcelti tajās valstīs, kur izpildīts potēšanas plāns, bet ne jau tāpēc ka tur mazāk slimotu. Austrālijā, Izraēlā jauni viļņi un jaunas mutācijas, atbilstoši vakcīnu skaitam. Austrālijā 78% hospitalizēto bijuši pilnībā vakcinēti, bet 17% daļēji. Datu bāzē par visu pasauli, saņemti 2,2 miljoni ziņojumu par smagām vakcīnu blaknēm. Arī mirušo skaits tikai oficiāli vien, jau sen pārsniedzis iepriekšējo 30 gadu mirušo skaitu no visām vakcīnām kopā. Un kā vērtē speciālisti, tie ir maksimums 10% no patiesā cietušo skaita, jo ļoti daudzi par to noklusē, par cik tāpat no valdības puses nekādas reakcijas nav. Sevišķi jau pie mums Latvijā. Te varētu puse no visiem iedzīvotājiem nomirt un tad arī fašistiskais grupējums valdībā visu noliegs. Ja par visu šo briesmīgā vīrusa laiku, cilvēki nav ne smagi slimojuši, ne nomiruši, tad kāpēc vēl turpināt par tādu sīkumu satraukties? Ja Kariņam, Pauļutam un visai tai brandžai par to maksā, lai tak špricējas paši uz veselību, bet lai neapdraud cilvēku dzīvības! Tikai tie mankurti jau visiem redzot, vakcinējās ar elitārajām vakcīnām, kuru sastāvā ir tikai pilnīgi nekaitīgs fizioloģiskais šķīdums. Tāpēc nevienam nebija ne blaknes, ne saslimšana. Nu un Zatlers ir tikai nodegušā teātra aktieris. Notēloja slimu, lai tā iedvesmotu vakcinētos gatavoties nākamajai vakcīnai. Un atrodas jau arī tādi, kuri jau paspējuši saņemt trešo poti.
Tikmēr zinātne jau beidz atmaskot virusoloģiju kā viltus zinātni un iedzen beidzamās naglas vīrusu teorijas zārkā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu