Profesija-vakcinētais

Jauni laiki, būs jaunas profesijas. Nu ja man savajadzēsies kādu lietu no neatļauta veikala, es sameklēšu kādu ar sertifikātu un palūgšu nopirkt :)

veeja_roze  6 7 Nu jau drīz jautājums būs atrisināts. Visi strādājošie ies vakcinēties, jo kurš tad gribēs darbu zaudēt un palikt bez algas. Tiesa, cita labuma, izņemot labo statistiku, nebūs. Cilvēki kā slimoja, tā slimos.

rokons  3 9 Mikro pieredze: Vakcinēti daudzi, saslimstība maza, laiks uz rudens pusi. Kur tas ir?
Portugāle :D

siikaa16  2 4 20:22
Tikai nevajag. Portugālē maskas ne tikai iekštelpās bija jānēsā, bet arī ārā. Cilvēku pulcēšanās bija iekštelpās līdz desmit. Septembra vidū atviegloja ierobežojumus. Pēc atvieglošanas, ierobežojumi tagad ir tādi paši kā pie mums.

capitaine_tromperie  2 1 Sīkā tiešām?!🤦

aivalaiva  9 5 Spiediens darbā - kāpēc nevakcinejas un tā tālāk. Nedrīkst neko sliktu teikt par vakcinwtajiem un vakcīnām un tiem, kas peļņa no tām. Vispār stulbibir tie kas nevakcinejas un staigājoši slepkavas . Novakcinejos, tagad mierīgu sirdi varu vakcinatajiem, kas ar akmeņiem pie darba ieejas met nevakcinetajiem pateikt, pošu bizness rullē, sakiet man - welcom to the club! . Man pie kājas vakcinēts vai ne, jo neesmu par dalīšanu. Toties pārējiem rejošajiem vakcinetajiem, mutes ciet, jo kā tad akmeni metīs savā dārzā 😁

saulite34  4 5 Ja jau tie nevakcinētie ir tik veseli,tad par ko tas satraukums šeit katru dienu,ar varu taču nevienu neviens nevelk nekur vakcinēties.

Rets2  4 9 rebeka, izslimojušajiem nav stiprāka imunitāte. Kur rāvi tādus murgus? Atšķirība starp vakcinēto un izslimojušo ir tikai apstāklī, ka vakcinētais jūtas vienu dienu mazliet šturntīgi un tad aizmirst par vīrusu, bet izslimojušajam bieži vien paliek ilgstošas sekas uz veselību. Gan fizisko, gan mentālo. Kā teic viens krievu virusologs, tad pavisma noteikti var iegūt imunitāti slimojot. tikai būs jāslimo vairākas reizes. Kādam četras, piecas, bet kādam arī visas desmit. un katra reize atstāj jūtamu ietekmi uz veselību. Un kas tiek iegūts? Abos gadijumos imunitāte.
Vīrusam lai izplatītos vajag barību( tā pa vienkāršo), un vakcinētie lai vīruss varētu izplatīties ir mazāk piemēroti. To arī rāda statistika - uz vienu inficētu vakcinēto ir četri nevakcinētie. ja vakcinēto būtu variāk, tad vīruss nevarētu tik viegli izplatīties. viss vienkārši.
Un ja paskatīisies smagi slimos, tad tur vakcinēto faktiski nav vispār.
Ja par to piespiedu vai brīvprātīgo vakcinaciju, tad vairumā ES valstu līdzīgi kā Latvijā ir kategorijas, kam jāvakcinējas obligāti un tie, kam brīva izvēle. Atšķiras tikai sabiedrības izglītotība un empātija. Latvijā tā ir zemāka, kas nav brīnums pēc 50 gadiem zem aziātiem.

rokons      20:58 Kur un kad biji Portugālē?

Drole  4 2 Portugaalee lieto ivermectiinu, taapeec saslimstiiba zemaaka.

https://www.portugalresident.com/portuguese-doctors-support-ivermectin-to-treat-early-signs-of-covid
-19/

after the fraudulent Lancet article on May 22, 2020, the Portuguese authorities decided to ban the prescription of hydroxychloroquine ; so that when the virus and its mutants returned to the charge in October-November, without an antiviral barrier in front of them, it was a massacre;
but the Portuguese doctors reacted: since the prescription of hydroxychloroquine was forbidden to them, they fell back on ivermectin and administered it more and more massively
https://www.palmerfoundation.com.au/portugal-from-hydroxychloroquine-to-ivermectin/

AivarsN  8 4 Un kā lai to vēl savādāk nosauc, ja ne par piespiešanu, kad bez vakcīnas vairs nevar ne mācīties, ne strādāt? Ne katrs var uzsākt savu biznesu pagrīdē. Tomēr tūkstošiem cilvēku tā ir vienīgā cerība saglabāt savu veselību un cilvēka statusu, par cik ģenētiski modificēts, jeb transcilvēks, savas tiesības zaudē un faktiski kļūst par vakcīnu ražotāju laboratorijas žurku. Vienīgais vakcinēto cilvēku satraukuma iemesls ir tas, ka viņu veselību un pat dzīvību grib atņemt viena starptautiskā noziedznieku banda. Cik ilgi vēl izdosies noslēpt, cik cilvēku tepat Latvijā sagandējuši savu veselību, kļuvuši par invalīdiem, vai vispār zaudējuši dzīvību dēļ noziedznieku uzspiestajām injekcijām? Cik reizes ir jāpalielinās mirstībai, lai arī veiksmīgi nozombētie pamanītu likumsakarības starp vakcīnām un mirstības rādītājiem? Un tās ir tikai pirmās reakcijas. Vakcīnu izgudrotāji pateica, ka tās nedrīkst izmantot cilvēkiem, jo eksperimenti ar dzīvniekiem bija neveiksmīgi un lēnās iedarbības toksīni un ģenētiskās izmaiņas var nobeigt cilvēku arī pēc 2-5 gadiem. Viss atkarīgs no organisma spējas pretoties, bet iedarbība ir neatgriezeniska. Katrā nākamā vakcīna tikai pietuvinās nāvi.

saulite34  3 9 Vēl nevienu nezinu,kurš no vakcīnām būtu miris,toties vakcinētie turpina dzīvot ,strādāt un neviens neparko nesūdzas un ,ja nevakcinētais saslimst ar covid vīrusu,tad daudz vairāk saindējas no izlietoto zāļu daudzuma un citiem arī zāļu tējiņas ir kaitīgas,jo sāk visādi murgi katru dienu rādīties.Ja jau tā mirstība no vakcīnām būtu tik liela,tad jau visi sabiedrībā zināmie cilvēki būtu miruši un manā darbā visi staigā dzīvi ,sveiki un veseli un neviens pat mirt netaisās.

Frita  4 9 Klau,Rebeka,negribi te savu plaušu rentgenu iemest,lai publikai skaidrība,kādas sekas uz pleiru un plaušu audiem tas draņķis ir atstājis un arī...uz starpribu muskulatūras ekskursiju par diafragmu pat nerunājot.Bet tas tā,galvenais,turēties pie principiem!

Drole  4 3 https://odysee.com/@jermwarfare:2/zandre-botha:a

ap 6. minuuti -kādas sekas tas draņķis ir atstājis

siikaa16    3 22:30
Ne jau capitaine_tromperie vienīgais latvietis, kas tur dzīvo.

Liesma  4 3 00:18 sekas ir tikai saslimšanai noritot smagā formā. rebeka minēja, ka pārslimojusi viegli. koronovīruss aktīvajā fāzē nesavlaicīgi ārstēts izraisa (sīko) asinsvadu bojājumus. var saukt par vaskulītiem. bēdīgi slavenais plaušu matstikla deģenerācijas sindroms ir nekas cits, kā vaskulīts, kas noris konkrēti plaušās. sindroms-simptomu kopums, kas nav piesaistīts vienam patogēnam. vēl daudzi citi iemesli, nevis sars-cov-2 izraisa šo un citus sindromus.
Iespējams, hroniķiem iesakāms vakcinēties. Tur tiešām visai varbūtīgi, ka ieguvums pārspēj zaudējumu. pārējiem.... daudzpunkte. kompānijas vai represiju dēļ - kategorisks nē! amerikāņu vakcīna nav raspodina ūdens!
btw, afēras pirmsākumos Latvijā ievilkās bavārijas friču onko farma. Ja tie piedāvā zāles pret leikēmiju, vakcināciju vajag apturēt DDD

rinkulis  3 5 Tātad lielie trauksmes cēlāji:

Lūdzu VESELĪBAS MINISTRIJAS buklets:
https://www.vm.gov.lv/lv/media/3157/download

Pirmajā rindkopā rakstīts:
"Lielākā daļa slimnieku Covid-19 pārslimo vieglā formā un to ārstē mājās."

Cik ir lielākā daļa? kaut kur 90+%

Tessa  6 11 nemuldi, rinkuli. ja viegli slimotu 90%, tad man apkart visi, kuri slimoja, darija to smagi un riebiigi, ar divu nedelu ilgu 40+ temperaturu, smagam komplikacijam (ilgstošs bezspeks, matu izkrišana, atmiņas klupieni vel pusgadu pec parslimošanas, utt). tiem, kas parslimoja viegli, ar nelielu temperaturu un ožas zudumu, komplikacijas ir tadas pašas, plus adas problemas-furunkuli un iekaisumi, dies, kapec?
varbut, tie, kuri parslimoja (tests oficials pozitiivs) varetu šeit atvert acis idejatiem, pastastot, ka vinjiem klajas?

Liesma  4 4 vajag ieviest jaunu pārraidi ltv1-Komplikācijas. Tur nāk reāli ex vakcinētie un reāli pārslimojušie un ir gatavi par to runāt.
Savādāk, ja statistikai nav reāla pierādāma un pieejama seguma iz iedzīvotāju reģistra datu bāzes, sliecos domāt, ka ļaunākais jau ir garām un blondie puiši ar saviem miljonu vakcīnu iepirkumiem ir drusku Aizkavējušies. Patogēna populācijā divus gadus, neviens bunkurā nesēžam, patogēns izslavēti lipīgs.
Un šitā tēze, ka ar vienu un to pašu var slimot desmitiem reižu, un katru reizi smagāk, ir sprādziens Par to cietumā jāliek vai vismaz publiski jānoper pie Rātsnama! Nav un nav tā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu