Profesija-vakcinētais

Jauni laiki, būs jaunas profesijas. Nu ja man savajadzēsies kādu lietu no neatļauta veikala, es sameklēšu kādu ar sertifikātu un palūgšu nopirkt :)

rinkulis  4 2 Sāksies atkal mērīšanās....

Jautājums, ko tu definē kā smaga slimošana. VM kontekstā viegla slimošana nozīmē to, ka nav notikusi hospitalizācija. Slimot nekad nav viegli. Šī ir smaga gripa - pats zinu, zinu sajūtas, bet es no tā tādu trādi rīdi kā tiek taisīts netaisītu. Es ar mēnešiem sajutu to "nespēku". Un? tas ir pārejoši.

capitaine_tromperie  3   Sīkā, tu tici visam, kas cilvēku profilos sarakstīts?🤦

mikse  9 6 Labs ir, es arī pateikšu par sevi. Es lasīju feisbukā šausmu lietas, pa televizoru to visu savādāk pasniedz. Un izdomāju, iešu es un nopotēšos, kas gan var būt no vienas mazas spricītes, un, ja valdība grib mūs nospricēt, lai tad spricē nost, kamēr vēl ir kas apglabā... Nospricējos, esmu dzīva. Tiesa gan, sešas apmēram nedēļas pēc potes izlēca jostas roze, ļoti nepatīkama padarīšana, izmaksāja zāles pie 100€. Bet ziniet, ja man vajadzēs iešu potēties atkal, es gribu normāli dzīvot, bet ja nevar labāk mirīju nost no tās potes, nekā velku to visu garumā.

Epifanija  3 5 Kurš iet ar domu nopotēties, krustu sev uzliek jau pats, atzīšos arī man bija bail no nezināmā, kā reaģēs organisms, feisbuku nelasu, visas tās šausmas, ar to vien ir iespējams mūsu valstī iznīcināt cilvēkus, veicinot pašnāvības, cilvēki, attopaties, jūs paši sevi iznīcināsiet!

siikaa16  1   12:12
Nē, neticu. Ja vēlas kaut vai uz Mēness dzīvo.

Railija20  2 5 Tumšos laikos ļoti labi var redzēt gaišus ļaudis!
Normāls cilvēks citus neaiztiek, jebkurā komandā ir jāprot sastrādāties, sabiedrībā - sadzīvot.

Ralfios  4 3 Pietiekami bija laiks šim sagatavoties un uzrādās zili brīnumi no gaisa. Nav kauna viņiem sēdēt tur un neefektīvi strādāt un palikt amatā? Mēneši vairāki bija laiks un pēkšņi tas ir kaut kāds jaunums? Galīgs bardaks un Covid situācija izgaismo daudz nianses un parāda daudzu cilvēku patieso dabu un dibenā līsanas dabu. Visi nav vienādi un folija cepurītes arī kas nevakcinējas. Koks jau 5 menesi stav pusnoluzis un kādēl tas noluzt itka par to nezināja ka tas gatavojas lūzt? Kādēl tiek sanaidoti viens pret otru? Kādēl nav konstruktīvi risinājumi attiecībā uz šo visu un neviens gadījums par kādu kam no vakcīnas bijušas blaknes?

Drole  4 3 >>12:51

Shingles (roze) ir tikai pumpurinji. "Bet citādi, daiļā marķīze, viss kārtībā, viss kārtībā."

https://freewestmedia.com/2021/09/14/ema-262-383-of-904-534-covid-vaccination-side-effects-are-sever
e/
https://peckford42.wordpress.com/2021/08/21/cancer-after-covid-19-vaccine/

dabasmiilis  7 3 Vai Tessa ziņo no epicentra vai no slimnīcas palātas? Es personiski joprojām nevienu nepazīstu, tuvākais ir skolu klases, kuras sēž izolācijā dēļ zinātnes, kas balstīta uz neprecīziem testiem. Valstī cipari sāka augt tieši ar skolas sākumu un bērnu spīdzināšanu, protams par ikgadējām rudens iesnām visi ir aizmirsuši!

"ka vakcinetie šadas un lidziigas temas necepj, varas tikai antivakseri."
-Par ko tad vakserim vārīties, viņš pats par sevi jau uzņēmies atbildību, tagad klusējot jāgaida sekas, ne visiem blaknes parādās pirmajās dienās, nedēļās, atkarīgs arī no tā cik spēcīga imunitāte jāpiebeidz! Vienīgie vakcinētie kuriem ir kādas tiesības vārīties, ir piespiedu kārtā sadurtie, baidot ar maizes atņemšanu un gulagu!

Ne velti rīda cilvēkus savā starpā, tas ir pūļa kontroles, pakļaušanas mehānisms - katru indivīdu pārliecināt, ka melns ir balts ir gana sarežģīti, tādēļ spēlē uz bara jūtām - baru vadīt ir daudz vieglāk, garīgi vājākais pakļausies līdzcilvēku spiedienam, kurš tev ar pirkstu pakratīs, ka nedari kā vajag, tad seko spēlēšana uz jūtām un manipulēšana pēc pilnas programmas - spiež pirkt pārskābušu kefīru, jo redz, visi viņu pērk, ja nepirksi, uz tevi skatīsies kā uz balto zvirbuli un kauninās. Tiem, kuriem cilvēku psiholoģija interesē, mani sapratīs!

Francijā jau ar pirmo janvāri visiem obligāta durstīšanās, jo lielāks vakc. cipars būs pie mums, jo arī te sāksies tas pats. Patiesībā jau tagad sākas - tā teikt PIENĀKUMS pret okupācijas varu un dubultpilsoni fīreru!
-----------------------------
Saulīte, "Kāpēc šeit gandrīz visiem tik ļoti patīk runāt visas tautas vārdā un visai tautai noteikt ,ko viņiem vajag darīt..."
-Jā, šādus jautājumus vajag uzdot Kariņam un Pavļutam, kādēļ tik dedzīgi runā tautas vārdā [kariņu ievēlēja 5% nevis visa tauta, un tad vēl šaubos, vai to ciparu nepavilka uz augšu, lai tas amerikāņu suns vispār tiktu pie siles, vēl atceroties kā tika izvirzīts premjers, visas Levitān

dabasmiilis  6 2 vēl atceroties kā tika izvirzīts premjers, visas Levitāna darbības....], un pret tautas interesēm uzbāžas ar "bez maksas" sieru!!!

"kas ir vakcinējušies vispār nesatrauc profesiju sadalījums"
-To ,ka viņus nekas neuztrauc, to jau esam novērojuši, nekas jauns! Peld pa straumi un nebēdā, kas sagaidāms pēc kārtējā līkuma! Būs ūdenskritums, nekas - lēks lejā, jo tas vieglākais ceļš, nedomāt ne par ko, bet nekurnējot izpildīt pavēles!

"Vēl nevienu nezinu,kurš no vakcīnām būtu miris..."
-Diemžēl mirušie skaļi nerunā un atskaites arī neprot iesniegt, Ziemassvētku arī viņiem nav, tā kā, viņi tev nepastāstīs, kā miruši. Vai patiešām visiem jānomirst, lai cilvēks sāktu domāt!? Tas ka neredzi, ka viņi mirst, tas nenozīmē, ka nemirst! Tas pats slimnīcās, vai no kovida tur mirst nevakcinētie, kuri saņēmuši vienu poti vai pilnībā nevakcinētie - viela pārdomām!?
Un statistikas zīmētāji arī tur muti ciet, Latvijā viss ir 100% droši, lai gan vairs nav 100, arī pie mums sāk propagandas medijos parādīties ziņas par mirušajiem no potes, maisa gals tikai tagad veras vaļā!

AivarsN  8 4 Tessa. Nevajag stāvēt zem ķīmiskās trases ar vaļēju muti, vai pārāk aizrauties ar dezinfekcijas līdzekļu lietošanu, kā arī masku visu dienu, tad nebūs smagi jāslimo. No turienes arī plaušu problēmas. Tas nav nekāds vīruss, bet ķīmiskā saindēšanās. Tieši tāpēc ne vienā vien pilsētā masveidā uzliesmo briesmīgais vīruss, kamēr apkārtējos reģionos neslimo praktiski neviens. Jau kur tas laiks, kā plosās briesmīgais vīruss, bet es vēl neesmu dzirdējis, ka kāds būtu nopietni saslimis. Taču no vakcīnu blaknēm vairāki cilvēki pat pēc mēneša vēl nevar pilnībā atgūt veselību. Bet mūsu pusē vakcinēto nav daudz. Kāpēc nav informācijas par blaknēm un mirušajiem? Tāpēc ka medicīnas darbiniekiem šī informācija ir jāglabā stingrāk kā lielākais valsts noslēpums. Ja tauta uzzinās, ka slimnīcas pārpilda vakcinētie, cīnoties par dzīvību dēļ blaknēm, bet ja tur nokļūst kāds nevakcinētais, tad viņu nevis ārstē, bet piebeidz pēc PVO instrukcijām, statistikas celšanai, tad ar to arī afēra beigsies. Tikai tāpēc jau to sertifikātu ātrāk nedod, lai potētie paspēj nomirt kā nevakcinētie, par cik pirmo divu nedēļu laikā, ir visaugstākā vakcinēto mirstība. Ja dzīvnieks redz, ka viņa sugas brālis iet bojā, viņš steidzās pamest bīstamo vietu. Taču kad no vakcinācijas centra iznes mirušo, nevienam potēties gribētājam pat prātā neienāk rindu pamest. Ja nav spējīgi salikt kopā tik vienkāršu likumsakarību, tad patiešām, dabīgā atlase ir nepieciešama.

siikaa16  2 3 13:55
Vadlīnijas jau tika izstrādātas. Nemaz nav viss tik vienkārši izdarāms. Nav tikai politiķu lēmums ieviest ierobežojumus. Pārrunās arī piedalās mediķu, policistu, izglītības un citu nozaru pārstāvji. Katrs ierobežojums, ņemot vērā situāciju, tiek izskatīts. Tad vēl ir visādi, kuri grūžas virsū, lai lobētu savu nozari. Ar galvu slimi vai izbijušie politiķi izmanto situāciju un jau sāk vākt balsis uz vēlēšanām un kūda cilvēkus. Vēl pie varas esošiem politiķiem jātiek galā ar nepaklausīgo tautu. Tagad jau V.Krištopans parādījies pie apvāršņa. Sola, ja ievēlēs, taisīs visam izmeklēšanu un vainīgie tiks sodīti. Ne jau politiķi mums ievazāja covidu, bet tauta. Dzīvē jau tā reizēm notiek, kādam dari labu, palīdzi. Bet viņš tev iedur nazi mugurā uz dzīvo tālāk savos sūdos.

dabasmiilis  2 1 ""Vadlīnijas jau tika izstrādātas. Nemaz nav viss tik vienkārši izdarāms. Nav tikai politiķu lēmums ieviest ierobežojumus. Pārrunās arī piedalās mediķu, policistu, izglītības un citu nozaru pārstāvji. Katrs ierobežojums, ņemot vērā situāciju, tiek izskatīts.""

-Pārrunās var piedalīties kaut vai durvju sargs vai apkopēja, tas faktu nemaina.
Jau tas vien, ka vissvarīgākajā sēdē pēkšņi visi neērtākie ministri ir nosūtīti komandējumos, ir tikai silei pietuvinātie ministri un lieli fārmas eksperti. Tā arī nepasekoju līdzi, vai tur kāds no prom esošajiem attālināti arī piedalījās, viens otrs it kā solīja uz brīdi pieslēgties! Lūk, tas ir profesionālisms!

Kādi tur eksperti, un kāda tur zinātne!? Kariņš tak teica, ka zinātnei vairs nav jātic, jo turpmāk skriesim zinātnei pa priekšu! Turpmāk tikai politiskā zinātne, kā fīrers teiks, tā jādara, ja iebilsti - paliksi bez maizes un pajumtes!

Ralfios  2 3 Neviens nav slimnica ar insultu nokluvis un par savu naudu maksajis par slimnicu? Kapec par to neruna un neapmaksa cilvekam slimnicu kam saasisnas problemas ar veselibu kaut menesi velak pec potes? Kur ir garantijas blaknu artsesana?

Ralfios  3 3 Varbut kads nevakcinejas jo izrada protestu pret paveikta darba kvalitati un vakcinetos ja tiktu veikta pilna veselibas parbaude pirms vakcinācijas veiksanas un iespeja pec tam ar faktiem pieradit ja ir paradijusies kada veselibas problema pec vakcinēšanās? Pliki vārdi un solījumi. Cilvēki vakcinētos visi ja viņi justos droši par Savu veselību ja parpar to garantetu ne tikai nedelu pec vakcinesanas vai taja pasa vakcinesanas diens

siikaa16  2 8 03:23
Cik cilvēkus personiski pazīsti, kuri pēc potes ar insultu nokļuvuši slimnīcā? Cik gadījumos tieši insultu izraisīja vakcīna? Latvijā neviens tāds gadījums nav reģistrēts.
Daudzas darba vietas pieprasa katru gadu iziet veselības pārbaudi un to apmaksā. Aizej pie ģimenes ārsta, dabūsi nosūtījumus, kas tevi uztrauc un pārbaudies. Jūs gadiem ģimenes ārstu neesat redzējuši, pēkšņi jums veselības problēmas. Tur prasās pēc galvas daktera.
Man pēc ērču encefalīta potes duršanas vieta ir vairākas dienas ļoti sāpējusi. Bet pēc covid potēm nekas nesāpēja. Zinu, cilvēkus, kas pēc covid potes slikti jutušies, bet viņi neviens nav nožēlojuši, ka savakcinējušies. Visi pazīstamie, kuri izslimojuši covidu ir par vakcinēšanos. Nevienu nezinu, kurš izslimojis vieglā formā, zinot, ka ir slims. Tie, kuri mājās ārstējas, tie ir kuri paši spēj elpot. Bet tas nav viegli, it kā visu laiku kāptu pa kāpnēm.

CoCoSan  2 3 Jā, nu jā. Nāvi no covida ir vieglāk "pierādīt", kā nāvi no covid vakcīnas blaknēm.
Reku, nevisai seno un skandalozo notikumu visi jau sen kā aizmirsuši, par to, ka johnson&johnson gadu desmitiem ražoja un pārdeva bērnu un sieviešu higienas produktus, kuri izraisa vēzi. HAHA, un tagad šamējie vakcīnu dragā ražot un pārdot. Ir nu gan covidhistēriķiem smadzenes folijcepurītēs sacepušās. Kad sāks beigties nost nesaprotamu diagnožu dēļ, daži izredzētie, nu kuri vēl dzīvi būs, varēs sākt gadsimta tiesu prāvas.

https://m.db.lv/zinas/tiesa-piespriez-johnson-johnson-samaksat-417-miljonu-dolaru-kompensaciju-sievi
etei-par-veza-izveidosanos-465697

Drole  1 2 Pharmafias recidiivistiem tachu kaut kaa jaaatpelna zaudeetie miljardi, ko tiesas piespieda maksaat par kraapshanos.

https://www.youtube.com/watch?v=-i2iHtI6ccg

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its
-history

https://www.pharmaceuticalfraud.com

https://pharmaceuticalfraud.com/2021-02-09-pfizer-involved-in-largest-healthcare-fraud-settlement.ht
ml

https://www.whistleblowerattorneys.com/blog/pharma-fraudsters-industrys-infamous-repeat-offenders

Tessa  2 7 es ieteiktu administracijai bloket kovid temas, ibo visa sava krašnjuma tajas izpaužas galva neveseli un rudens šizofreniki.
parejiem iesaku šis temas ignoret, lai varas nodoklu nemaksataji - masonu apkarotaji un analfabeti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu