Kas tas par zvēru"militārais lokdauns"?

Ar ko tas atškiras no parastā lokdauna?Guglē meklēju un neatradu.
Militārais "lokdauns" būtu sliktākais iespējamais notikumu attīstības scenārijs, kurš šobrīd raksturots tikai teorētiski, atbildot uz izskanējušo informāciju par militāro "lokdaunu" kā nākamo soli, ja pašreizējie ierobežojumi nenestu vēlamo efektu, norādīja Veselības ministrijā (VM)C).jo re ku mums viņu jau piesola!?

siikaa16  2 7 00:42
Kas ķīniešiem piederēs? Krievija?

Julianna  11 6 Kīnu ar naudu piekačāja amerikosi. Tagad nogrieza skābekli. Visa baida ir dēļ Taivānas(kura ir Nato dibinātāja). Krievija atļauj laupīt savā teritorijā, jo Putins no Si dzin pina izprasija podačku priekš iepriekšējo gadu budžeta uzrādīšanas. Bet viņi laupa PSRS zemi un bagātības. Tas labi nebeigsies ne vienam, ne otram. Latvijas korporācijai arī jāuzrāda budžets, jo savādāk jāņem koferi un jābrauc uz mītnes zemēm.Nu tā kā latvieši pārdoti par cik tur miljardiem, tad uzdevums jāizpilda.Jānovāc balasts. Jāattīra zeme. Ar lodēm asiņaini. Humānāk ar špricīti. Bez vizga.

AivarsN  8 6 Par to jauno karti. Nevienam nekas nepiederēs. Tās 4, vai cik tur citā krāsā iezīmētās teritorijas ir tikai atsevišķas barakas vienotā koncentrācijas nometnē, kuru vadīs tā pati žīdu elites šaika. Viņu plānos ietilpst, visas pasaules ekonomikas sagraušana, kas kovidšova vārdā arī tiek darīts. Latvija jau nākamgad būs parādā žīdu augļotājiem, vismaz 17 miljardus. Un tad, kad visā pasaulē sāksies bads, arī jau tiek organizēts, pēkšņi kā uz burvju mājienu, parādīsies lielie pasaules glābēji, nu tie paši naudasmaisi, kuri vēl vairāk uzvārās uz vakcīnu un visu to juku rēķina, pat sekmīgāk kā organizējot abus pasaules karus. Viņi, solot visu sakārtot, caur savu kabatas kantori ANO, pārņems visas pasaules pārvaldi. Visu valstu armijas pārģērbs zilajos ANO formastērpos un nosūtīs apspiest nemierus uz kaimiņu teritorijām, par cik kareivji negribēs pacelt ieročus pret saviem tautiešiem. Cilvēkiem tiks atņemts viss. Ne tikai visas tiesības un jebkāda brīvība, bet jebkāds privātais bizness un īpašums. Obligāta regulāra špricēšanās pilnīgai paklausībai un lieko likvidēšanai un sociālā reitingu sistēma, kuru jau sekmīgi izmēģināja Ķīnā. Salīdzinot ar gaidāmo Jauno pasaules kārtību, Ziemeļkoreja šodien ir īsta sapņu zeme. Vienīgā izeja ir, visām tautām apvienoties un nepakļauties nekādām necilvēku pavēlēm un prasībām. Koloniālās valdības likvidēsies pašas, līdz ar žīdu mafiju.

Kontiki  6 13 Mjā, palasot šos apcerējumus - sajūta ka viss tas no Tvaika ielas iestādījuma! Normāliem cilvēkiem kaut ko tādu izdomāt nav iespējams!

Julianna  7 7 Jā kontiki. Pilnībā piekrītu. Normāliem cilvēkiem atņēma to paketi, kura garantēja cilvēktiesības. Tas, kādu elles "ēdienkarti" mums piedāvā-- pie skaidra saprāta, normālam vēl 2 gadi iepriekš ne sapņos nevarēja parādīties. Nē, nu dēmoniskiem tagadējā dzīve ir medusmaize. Palasot komentus redzi, cik īstenībā ir satāna piekritēju un cik podpevalu un cik mazdūšīgo, kuri, lai saglabātu ilūziju gatavi parakstīties uz jebko.

Epifanija  2 2 Es domāju, ka latvietis uz mītiņu aizvelkas tikai viena iemesla pēc - paskatīties un feisbukā iemūžina, izrēķināšanos ar nepaklausīgiem, kas var būt jautrāk par šo?!

Snowagain  1 6 01:57
Es neesmu sazvērestības teoriju piekritējs, bet kur jūs redzat valdībā normālus cilvēkus. Tādu nav. Bet no otras puses skatoties, valdība ir sabiedrības vairākuma spogulis...

Ljekainiitis  10 7 Jūle, aivariņ, ita . Tad kāda būs jaunā pasaule ? Nevarat vienoties ? :)

Klauni ... :)

AivarsN  7 8 Vai tad sabiedrības labākie pārstāvji, praktiski visi Pēterburgas iedzīvotāji varēja iedomāties, ka revolūcija viņus visus iznīcinās, vai aizsūtīs uz nometnēm? Vai parastie ebreji pirms otrā pasaules kara varēja iedomāties, ka aizliegumi iepirkties veikalos un sēdēt parkā uz soliņa, viņiem beigsies ar nāves nometnēm. Viņi arī toreiz domāja, ka visi tie, kuri jau laicīgi brīdināja, ir psihenes uzskaitē. Kāpēc cilvēki neko nenācās no vēstures? Visas zvērības pret cilvēci pagātnē, pastrādāja tā pati ebreju elites mafija, kura tagad jau visu cilvēci grib sadzīt vienā koncentrācijas nometnē. Vai tikai vakcīnas izslēdza gaismu bēniņos, vai tā tur jau pirms tam nemaz nedega? Kad vienreiz sapratīsiet, ka necilvēki ir pilnīgi atšķirīga, parazītiska rase, bez jebkādām cilvēcības pazīmēm? Viņiem nav sirdsapziņas vispār. Tie ir no viena vadības centra vadāmi, bezkaislīgi bioroboti, kuru mērķis ir samazināt planētas iedzīvotāju skaitu un atlikušos paverdzināt. Tāpēc nav jēgas meklēt kādu loģisku izskaidrojumu valstu valdību rīcībai. Viņi ir tikai aktieri, kuri spēlē savas lomas, pēc iespējas precīzāk realizējot visas lielā režisora ieceres. Ar teroristiem vienoties nav iespējams. Tāpēc vajag pilnībā ignorēt visas viņu uzstādītās prasības, cik vien tas iespējams. Turpinot špricēties un pildīt visus viņu noziedzīgos rīkojumus, tikai ātrāk var nonākt elektroniskajā koncentrācijas nometnē, bet ne brīvībā, kā tie nelieši sola.

Lakmuss7  1 1 Nu lūk...jau Kariņu plāno pret Pabriku nomainīt,- viss uz to vien norāda:(

Vi_Vitas  5 5 Kontiki viedoklis ... mjā, palasot šos apcerējumus - sajūta ka viss tas no Tvaika ielas iestādījuma! Normāliem cilvēkiem kaut ko tādu izdomāt nav iespējams!

Ljekainiitis viedoklis ... Jūle, aivariņ, ita . Tad kāda būs jaunā pasaule ? Nevarat vienoties ? :)

Klauni ... :)

https://youtu.be/vnW6xF8MDc8 - Секретный доклад глобалистов. Хаос в мире продлится до 2026-го года. Андрей Фурсов

Kurš te ir "klauns" - to rādīs laiks.

Ljekainiitis  5 2 Vitas - kā tev veicas ... SLEPENO ziņojumu atradi ... :)

Meriseta  2 1 Militārais lokdauns būs kad armijnieki ar speciālu programmu, kas darbojas ar 5G internetu lasīs visiem kam ienāks prātā domas, un pirms būs uzvilktas bikses kājā laukā iešanai, būs klāt pie durvīm un prasīs sertifikātu.

Vi_Vitas  4 3 Ljekainiitis viedoklis ... SLEPENO ziņojumu atradi ... :)

:) - da´´ pa pilnam, un saprotamā valodā.

https://youtu.be/s4JjcpPu3Kk - Podkāsts "Cilvēcības Spēks", Ep.17: Pēteris Kļava
...esam dirsā ar visu "Dziesmu grāmatu"

AivarsN  7 7 Vienu es tomēr nesaprotu. Tie, kuri fano par genocīdu un Jauno pasaules kārtību, jeb Lielo restartu, visādi cenšas to noliegt un diskreditēt. Par Švābu, viņa projektu un Ekonomikas forumu, kurā pat mūsu kapu tante piedalījās, viņi protams neko nav dzirdējuši, telefons vakcinētos neuzrāda. Pilnīgi Nezinīši no m3ness. Pat tie, kuriem jaunās fašistu idejas ir pretīgas un nepieņemamas, vismaz painteresējas, ko tie lopi tur atkal plāno. Ko no tā varam secināt? Vien tikai to, ka šucmaņu laiki atgriezušies un vietējie fašistiņi tā cenšas slēpt savu lielo saimnieku netīros nolūkus. Taču nekas jau nebūs savādāk kā toreiz. Tieši sīkos tautas nodevējus, nometņu dakterus atkal likvidēs pirmos, jo galvenie noziedznieki, kā jau pieraduši, visus noziegumus centīsies novelt uz izpildītājiem un atbalstītājiem, lai paši varētu izkļūt sveikā. Tieši tāpēc, nevienu no tiem noziedzīgajiem likumiem, kuri pārkāpj starptautiskās cilvēktiesības, Nirnbergas kodeksu, neviens no tiem genocīda organizatoriem nav parakstījis.

Pereira  2 4 Nezinu ko nozīmē termins!!Militārais lokdauns!!Bet!!Pagājušā gada vasarā bija liegums pulcēties lielās kompānijas!!Biju Saulkrastos,vienkārši staigāju!!Kad ieraudzīju armijas mašīnu ar karavīriem,kurii ir visā ekipējumā un tu pat viņu acis neredzi!!Man kļuva baisi!!

Paula6  9 6 Daļai šādu tēmu komentētājiem gan derētu militārais lokdauns...:)

rokons  3 2 Un tomēr mani nepamet sajūta, ka te strādā maksas šausmineļi ( influenceri ar orientāciju ) :D

jozolsen  4 1 Šlesers covidnieks!!

mairita1971      Nu,ja neskatās tikai deguna priekšā,tad pasaulē notiek nopietnas lietas.Notiek valstu bruņošanās.Ķīnas ar Krieviju jau bučojas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu