Kas tas par zvēru"militārais lokdauns"?

Ar ko tas atškiras no parastā lokdauna?Guglē meklēju un neatradu.
Militārais "lokdauns" būtu sliktākais iespējamais notikumu attīstības scenārijs, kurš šobrīd raksturots tikai teorētiski, atbildot uz izskanējušo informāciju par militāro "lokdaunu" kā nākamo soli, ja pašreizējie ierobežojumi nenestu vēlamo efektu, norādīja Veselības ministrijā (VM)C).jo re ku mums viņu jau piesola!?

jozolsen  6 1 Paradokss. Oho tēmu par tešās valsts iebraucējiem, liek trešās valsts iemītnieks.
Arī karā ir kuri pelna uz nāvju rēķina, tāpat kā antivakseri, kuri pelna ar nāvēm..

mairita1971  1 1 Jozolsen,vīriešiem viss vienkārši.Ja neesi ar mani,tad esi pret mani.Bet dzīve reizēm ir daudz grūtāka un parasti taisnība vienmēr ir kaut kur pa vidu.

Sigvarts60  1 2 Taisnība ir pa vidu, bet PATIESĪBA ir pati pa sevi pastāvoša ārpus mūsu interesēm un ietekmes, neatkarīgi, ko mēs domājam un uzskatām.

jozolsen      Šodienas ziņas palasīju, par meddarbinieku iesaukšanu..

Ita    3 antivakseri nepelna vis uz nāvēm. antivakseri vadās pēc aksiomas, ka zāļu lūdzekļa efektam jāpārspēj defekti!
kas mums šodien ir piedāvājumā? mākslīgi sintezēta gripa, kuras izcelsmē pirmās kārtas aizdomās turamie ir agrāk nebijušu vakcīnu ražotāji. šī mākslīgi sintezētā gripa maļas mūsu vidū jau divus gadus, tā ka tiem, kuri nedzīvo bunkurā, iespēja sastapties ar šo SUPERLIPĪGO vīrusu pārliecinoši pārsniedz iespēju vēl nebūt sastapušamies.
un tad mums ir superinvazīvas profilakses metodes, kuras savā toksiskumā teorētiski var pārspļaut ķīmijterapiju. tas vēl nav zināms. eksperimentē uz mums, lai kā to noformētu.
Ne-riska grupas loģiski domājošiem pilsoņiem izvēle skaidra, un es gribu, lai mūsu būtu vairāk. Tik daudz, cik vien var, tad jutīšos drošāk.

Pereira      Nu ko lai saka!!Visi gudri ir sēžot mājās un rakstot!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu