Oho jociņi

Jau sen esmu ievērojusi, ka Oho administratoram kaut kas nav kārtībā ar humora sajūtu. To secinu gandrīz katru reizi gaidot, kamēr atvērsies sākumlapa un lasot dienas "joku". Joki var būt naivi, nodrillēti, ironiski, melni. Par dažiem var nākt smiekli, par citiem - nē. Bet Oho lielākoties publicē prastus izteicienus, kas liecina par joku atlasītāja prāta spējām.

Vai daudziem šķiet smieklīgs šāds teksts - "Ja labi gribēsi un pacentīsies, visas sievietes kritīs tev pie kājām. Vajag tikai precīzi trāpīt pa žokli"?

Nešķistu smieklīgi, arī ja pie kājām kristu vīrieši. Varbūt tomēr var kaut vai atlasīt jokus no veciem žurnāliem? Kādreiz "Klubā" bija labs ironisks humors...ja jau tik ļoti gribas ar kaut ko tādu aizpildīt "ētera laiku".

Ceru, ka mani par šo neizsviedīs no Oho diskusijām.

Labrador      Ir atljauts jebkaada rakstura humors , kursh neaizskar JV un Ukrainu. 2024-05-13 03:38

Raivis_1977      Pat ja arī tas nav kā humors, tad kādam tas jau nu noteikti būs kā humors.
Un ja arī tas tā nav, tad jau nu noteikti ar kaut kādu mērķi zemabziņā viņam ir spiediens tev to rakstīt ... Tev tikai jāsaprot kādēļ. Vai nu arī tad izdomā pati savu humoru, - melno humoru!
Jo saprotiet, lietotājs - jeb kurš cilvēks pretēji varētu kā ķengāties tā ķengāties ar kaut ko bez savas jēgas un vajadzībām šeitan! ... Vienkarši mēs neredzam savu ēnu!
Un pat ja arī viņam nav taisnība, pretēji tam ir sava taisnība un rīcības aspekti tam kā arī vienlīdzīgi pret visiem, nu tātad neizniekot savu laiku šeit, un pravietiskiem beznosacījuma perversiem mērķiem tukšuma laika klidēšanai savas apmierinātības neētiskuma labad ...
2024-05-13 19:32

NEKURZEME      Tie parāda to licēja intelekta līmeni un zemo morāli! Primitīvisms un tilpums ! 2024-07-04 21:21

Raivis_1977      Pagaidiet, iedarbīgums ir no svara, un nevis tas, ka lai tu labi justos, un pretēji tam vel kaut kādas tur riebīgas vēstulītes parakstītu kaut kādam losim nav svarīgi, bet kāda tava nostādne ir no tavas puses, un tas ko dari galīgi ta laikam nav no svarīgi vai ne??! 2024-07-07 22:48

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu