Nākotnes ģeopolitiskie pareģojumi

Ir dzirdēti vairāki pareģojumi, kuri ir piepildījušies, tai skaitā, ka izjuks liela savienība (PSRS) un Krievija sadalīsies atkal guberņās.

Nākotnes pareģojumi.
1.Latvija iestāsies savienībā, kura drīz izjuks, izveidosies jauna ziemeļvalstu savienība, kurā Latvijai būs liela teikšana;
2.Sāksies karš, kurā Latvija cietīs ekonomiski;
3.Dzeltenā rase valdīs pār pasauli;
4. Nogrims Maskava;
5.Krievija pēc izmēriem būs tikpat liela kā Latvija;
6.Uz Amerikas kontinenta nokritīs meteroīds.
(pareģotāji dažadi tajā skaitā Finkss un Nostradamus)

Kāda tam visam ir reāla iespējamība, piemēram, kā var nogrimt Maskava, vai tas saistīts ar kādiem gruntsūdeņiem, zemesgarozas slāni, kas varētu sakustēties trieciena rezultātā?

unpy (2003-09-07 21:14)  3 1 tas viss, protams, ir no kaadiem slepeniem valdiibas arhiiviem izrakts???:)))

skaabais (2003-09-07 21:16)  1   konsulteeju par da jebkuru jautaajumu, paregjoju, nonjemu rozi, ljauno aci, aarsteeju peec fotograafijas un taml. interesentiem veersties pie manis.

;)

skaabais (2003-09-07 21:17)  3 2 karsh nebuus. vismaz tuvaakajos 25 gados.

skaabais (2003-09-07 21:18)  2   maskava ariii negrims.

skaabais (2003-09-07 21:19)  1   ES mosh kadreiz arii paarveidosies par kaut ko citu. bet tas veel taalu.

ljoljiks (2003-09-07 21:20)  2   Klau Ive, vai Tu Zhirinovska mpga neesi saskatiijusies, par polu nobiideem:))

skaabais (2003-09-07 21:20)  1   karoche mans bezmaksas padoms - vari dziivot mieriigi, neviena no tevis nosauktajaam kataklizmaam tevi neskars. ar to arii apsveicu.

:)))

Last_Rebel (2003-09-07 21:29)  1 1 1. Tas, ka ES izjuks, nav jaaprasa paregjiem - jau daudzi politologi taa uzskata. Turklaat, ja tagad grasaas veel uznjemt Moldaaviju, Baltkrieviju, Ukrainu un Turciju (!), tas jau ir naavesspriedums ES. Latvija nav taada naacija, kurai vispaar var buut liela teikshana. Mums nav ve kvalitaates, ne kvantitaates, ne vajadziigaas mentalitaates. :D
2. Tas, ka shajaa regjionaa vareetu saakties karsh, skan ljoti absurdi. Mees dziivojam liberalizaacijas laikmetaa. Tomeer "nekad nesaki nekad". Turklaat arii 1000 miera valstiiba ir paregjota uz 21 gs., arii astrologjiski shis ir emocionaals, nevis racionaals gadsimts.
3. Manupraaat, ja turpinaasies pashreizeejaas tendences, jeedziens "rase" Balto cilveeku (ja patiik - aarieshu) zemees paliks ljoti otrskjiriigs un nenoziimiigs (diemzheel). Kjiinieshi vienmeer izdzivos deelj savas kultuuras specifikuma (piem., konfuucisms un komunisms ir paaraak konservatiivs, lai notiktu taada liberizaacija kaa Eiropaa).
4. Diez` vai. Ja nogrims Maskava, 100% buus nogrimusi lielaakaa dalja Eiropas.Tomeer Maskava ir viens no seismiski sstabilaakajiem regjioniem, manupraat.
5. Man jau gribeetos! :) Nesen lasiiju vienu krievu paregji, kursh apgalvoja, ka krieviem dzims mesija Uraalu regjionaa, un krievi kljuus par visvarenaako naaciju. :))))))
6. Asteroiids var nokrist vai nu taa, ka lielas izmainjas nebuus, vai nu taa, ka izmainjas buus globaali postoshas. Pat sameeraa neliels asteroiids var izsist zemi no orbiitas.

unpy (2003-09-07 21:36)      salasiijos par katastrofaam...par desmaizeem...ij uztaisiiju maizi ar kauseeto sieru. Nokrita. Fak. Luuk, kur katastrofa, a juus te par niekiem runaajat!;(

Jolite (2003-09-08 10:23)    1 Nevajag jau par tālām zemēm runāt. pietiek jau ar mūsu gaidāmajām katastrofām. Piemēram hesi uz Daugavas. Tie visi vienā strīpā sabruks. Pašlaik Pļaviņu hes ir izkustējies, jo pirms tilta ir lieli grunsūdeņi, kas to visu kustina. To ir atklājis krievu zinātnieks. Hesā valdība to zin, jo pat ir izrēķināts, kad gāžas pirmais (pļaviņu) tad pēc cik tur minūtēm Ķeguma, tad Rīgas. Tapēc nepērciet īpašumus Daugavas krastā. Būs problēmas ar elektrību, un ar to visu saistītais. Mājas apkurinās ar malku. Būs problēmas ar dzeramajiem ūdeņiem. Viņas jau pamazām sākas.

Uzspied_Man (2003-09-08 10:33)  1 1 Par tiem paregjojumiem. Man domaat, ka ES tieshaam ilgi nepastaavees (Latvieshi ar savaam shaubaam un nespeeju vienoties jau cik savieniibas sagraavushi).

Bet ja tas ES sabruks, tad muusu veiklie zeeni parasti maak savu kushkji noraut... Un reekjinoties, ka muusu gjeograafiskais novietojums ir visai sakariigs, tad ziemeljvalstu savieniibaa mums buus visai normaala taa dziivoshana.

Domaaju ka Maskava nenogrims fiziski, bet gan Ekonomiski - taa atrodas visai dziljos ziemeljos, daarga un nefektiiva... Un pienjemot, ka krievijas tuvaakaas apkaimes energoresursi iet uz beigaam un jauni nerodas - Maskavas pilseetai chabiigi buus.

Dzeltenajai rasei IKP (par kjiinieshiem runaaju) aug nezheeliigi. Tas jau ir sasniedzis ASV liimeni. Kaa rezultaataa vinju ietekme uz lietu norisi arvien palielinaas.

Un ja reekjina, ka vinji ir speejiigi izdiivot salmu buudaa, braukt ar velsoipeedu un eest riisus - shii rase ir daudz konkureetspeejiigaaka par mums, baltajiem cilveekiem, kam pashsaglabaashanaas izdziivo daargaak. Taadejaadi katru reizi kaa mees nopeerkam kjiinieshu botas, mees iesperam baltajai rasei, izsviezham dalju naudas kjiinas attiistiibai, pietuvinam to minuuti, kad kjiinieshi buus gana stipri, lai attiektos no kakla kungu investiicijaam.

Tas meteoriits uz ASV, gan jau ka bulshits. Driizaak tur veel kaads Osama vareetu nokrist.

lietotajC (2003-09-08 10:33)  1   dziivos - redzees.

viens labojums - meteoriids jau nu noteikti neietrieksies amerikaa un vispaar vinji nekad nav ietriekushies planeeta zeme virsmaa.

PitersPens (2003-09-08 10:36)      Joliite: JA bruks, kaut viens no HES, Rigas vispar nebuus, netikai iipashumi Daugavas krastaa!!!

Jolite (2003-09-08 10:42)      Tā jau arī saka`" Rīga dubļos". Bet es domāju, kad pāries tas pirmais vilnis, tad ūdens kritīsis, un būs kā agrāk. ;) iraudzīsim Staburagu;)

PitersPens (2003-09-08 10:58)      Jolite: Tas pirmais vilnis, buus pietiekoshs lai Riigas vietaa, butu peec gadiem skaista pljava:)))

Uzspied_Man (2003-09-08 11:02)      PiiterPen - to bija uzgjenereejushi kautkaadi diletanti. Peectam to visu atspeekoja speci no LV energo (vai kautkurienes) - nekas tur nebuus, ja tie hesi leenaam nobruktu. Neba vinjsh vienaa sekundee nobruks?

Joliite - staburagu tu vairs nekad neieraudziisi. Vinju sazaagjeeja kluchos un aizveda, pirms tika uzpluudinaata daugava.

Andrs (2003-09-08 11:02)      Gluzji par sviestu to nosaukt nevar, tacju visus paregjojumus arii nevajaga njemt veeraa, jo nopietns schamanis paregjo vai nu notikumu, vai arii laiku, tacju nekad abus kopaa tamdeelj pienjemu, ka -
1. Sveetaa Romas impeerija, kura sastaaveeja no daudzaam Eiropas valstinjaam izjuka, arii schii toposchaa Eiropas Socialistisko Republiku Savienība izjuks.
2.Karsch noteikti saaksies un uz Latvijas ekonomiku tas neapschaubaami atstaas iespaidu, tacju zinaatnieki pagaidaam striidaas kas ar ko karos, tacju spriezjot peec notikumiem muusu zemee aktuaala kljuust mazo zaljo cilveecinju invaazija.
3. Dzeltenaa rase valdiis paar pasauli; /To ljoti lielaa meeraa sekmee dzeltenaas preses izdevumu tiraazju pieaugums, tacju nav noteiktas pasaules robezjas/.
4. Nogrims Maskava; /Peec kristieschu viedoklja taa jau schobriid ir nogrimusi netikumiibas purvaa/.
5. Krievija pēc izmēriem būs tikpat liela kā Latvija; /Tas gan jau ir pagaajis notikums, kaadus 1500 gadus atpakalj/.
6.Uz Amerikas kontinenta nokritīs meteroīds. /Tas arii ir sen notiscis, kaa rezultaataa izmira dinozauri, un izveidojaas Meksikas juuras liicis/.

Kaa redzams jebkuram paregjojumam ir tendence piepildiities.:-))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu