Dāvana kāzu 50 gadadienā (zelta kāzās)

iesakiet lūdzu ko varētu dāvināt uz kāzu 50 gadu jubijeju?

lustiiga      ceļojumu!

Gunta      Viss atkarīgs no tā, cik tuvi pazīstams ir šis pāris. Ja svešāks, tad kādu mākslas priekšmetu (mākslinieka radītas krūzītes, vāzes, interesantus pulksteņus utt.), nopērkami mākslas galerijās lielā vairumā .
Ja tie ir tuvi radi, tad iepriekš minētais ceļojums nav slikta doma. Var kādu divu dienu atpūtu kādā viesnīcā, viesu namā, kur ir masāžas, ūdens procedūras un cita veida atpūta. Vai ko tamlīdzīgu.

dod_man_buchinj    1 Vai tie, kuri iesaka ceļojumu, ir padomājuši, cik tiem cilvēkiem gadu,- vai viņi spēs ko tādu izturēt?
Lūk, par to sanatoriju gan nav slikta doma.

edmunds      celjojumu

CreamBrule      nu tiem cilvēkiem varētu būt ap gadiem 70 un pāri..vai tad tie jau skaitās dzīvi miroņi?
fakts, ka ceļojumu! ne jau kosmosā šiem jālaiž!

airene      Viss atkarīgs no šiem gaviļniekiem! Nu nespēju iedomāties saviem vīra vecākiem, kuriem šī jubileja jau aiz muguras, ceļojumu vai pat sanatoriju vai kādu citu atpūtas kompleksu. Viņiem labākā dāvana bija svinības radu pulkā, kuras mēs viņiem sarīkojām, pašiem par to neko nezinot.

Pticka      es ar atceros, ka vecvecaakiem man skiet patika lielas sviniibas draugu (radu) pulkaa, kur vinus protams atkal slavinaaja kaa jauno paari utt .. nu nelaava gluzi justies veciem!
par celojumu - tas viss no veseliibas atkariigs ...
sanatorija - atkariigs kaadi cilveeki, ne katram taadas lietas patiik ..

Lizolde      atkariibaa no apdaavinaamo rociibas, veseliibas u.c.
to vislabaak zinaas tie pashi tuvaakie! :)

Just_    1 Jaunus laulības gredzenus - zelta kāzās esot pieņemts tos mainīt.

kartupelis      Es te ta iedomajos, ka taja vecuma cilveki kaut ka uz mantu vairs nav kritusi. Protams, ja tas nav kaut kas ipass, ko vini loti, loti ir gribejusi. Vini vairak priecajas par dzivi, viniem ir savi rituali, ko vini ir izkopusi lidz pilnibai. Bet man skiet, ka davinat kaut kadus kramus, kas bufete apputes, ir pilnigi lieki:))
Celojums ir laba doma. Varbut viniem loti patik nemties pa darzu, tad var davinat kaut ko tam. Man skiet, ka siem cilvekime patiesam jau ir tik precizi ieradumi, ka nav nemaz tik gruti uzdavinat precizi:))
Es te tikko iedomajos, ka baisi forsa davana butu divvietigais supulkresls:))

PostScript      ...varbūt biļetes uz kādu teātra izrādi, koncertu, operas izrādi. Tas būtu tā diplomātiski....

Hot Chocolate      Mani berni vecmaminjai un vectetinjam uzdavinaja pashu gleznotu gleznu-kopdarbu, krustmeitas pashu sashutus un izshutus dekorativos spilvenus, virs- kaazu norisi!
Es uzdavinaju "ligava" terpu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu