Īsti nevar saprast.
Lūk ko - vai ideālisti tas ir labi, vai slikti?

Jo, ja par piemēru, viens neko, nekur un nevienam rubli nenozadzis gudrs zēns un speciālists kā Dombrovskis uzņemas saistības ne-īstā laikā, ne-īstā vietā, tas ir kas? Tupums vai appzolūts ideālims? Kas tas ir? Nu, nav īstais laiks, ir mazliet jāpagaida. Mūrniece, Āboltiņa, tas pats Dombrovskis... nu NAV nekas cilvēkiem no "sabiedriskā labuma" pielipis pie nagiem... nejauši. Nav! Bet viņus nafig pienaglos! Un pienaglos "koalīcijas partneri". Labi, var saprast, ja upurējas kaut kādas "labklājības" cerībās. Bet nebūs nekāda labuma un neko nepanāks. Aiz vienkāršā iemesla, ka azotē visi vecie eži.
Nesaprotu.

_dolce_no_pasaran_ (2009-03-11 12:10)      nu piedod! nezināju, ka lieliem burtiem un izsaukuma zīmēm izdaiļotais "NAV!" ir pieņēmums, nevis apgalvojums! kļūdijos. gadās!

labi, turpini uzskatīt ko un kā gribi. man, principā, paralēli. ibo zinu, ja cilvēkam šķemba galvā un tas ir parliecināts par politiķu godīgumu, tad nekāda infa šo pārliecību neizsitīs.

edmunds (2009-03-11 12:20)      domaju ka ideaalisti. ja ir kaada praatiiga doma tad atrodi skype repseenu un aizsuuti vinjam - varbuut noderees. esmu taa dariijis.

nassa (2009-03-11 12:40)      patreizeejaa situaacijaa slikti...tas ir taa staigaat ar degunu pa maakonjiem nesajuutot pakaapienus zem peedas...idiaalists-taads, kas izvirza sev augstus meerkjus, nesavtiigus meerkjus-pilniigi nerealizeejams patreizeejos apstaakljos un otrs reaalisms-speeja uztvert patieso iisteniibu-wo, shitais ilgi buus jaagaida, jo neviens nav liidz tam ticis un iespeejams arii nenonaaks...ilgi nebuus jaagaida rozaa briljlju krishana...

butls_kalendars (2009-03-11 12:52)      nu ja, nas!:)
reālisms sākas caur apzināšanos. nevis burbuļiem, ka tagad samāzināsim pa 20%, rīt samazināsim pa 22%, parīt pa 30%. Ja tas notiek tā, tad pīplam nemaz jau no sākuma, nav bijis problēmas kopskata.
Ko daram? Vienkārši, ir vienādojums, sarežgīts, jo izskatās "skaisti". Sākam reducēt. Sadalam pēc iespējas vienkāršos reizinātajos.
Un ko var redzēt?
Var redzēt bankrotu. Var redzēs 60 miljardu ārejo parādu pie 4x mazāka ienākuma. Republika ir bankrotējusi. Sadalam, vienkārsojam. Kas notiek gimenē, kad skaidrs, ka ir kirdik?
ai... tā ir tāda bezpalīzības sajūta, kad redzi kad ne jau risinājumu meklē, bet atliek "berlīnes ieņemšanu".

nassa (2009-03-11 12:59)      tieshi taa butls ar apzinaashanos, atziishanu, bet veel kaut ko maalee...taa kaa laiciigi jau gatavojamies bankrotam un tas ir tikai laika jautaajums...cik ilgi stiepsi gumiju taa paarpliist reiz un peec tam ir ai!

dezign (2009-03-11 14:13)      nu, būtls, nu Tu laid:)) Jaunajam Laikam nav pielipis pie nagiem, klau, Tu citur kaut kur dzīvo vai navs, vai, kas ar Tevi? a kapēc viņu reklāmas apmaksātāji pēc tam uzvarēja dažādos celtniecības konkursos, par to tv un presē pirms kādiem 5 gadiem ļoti daudz runāja, klau, būt, neviens tur nav ne balts ne pūkains, un ideālists- ne tik

dienamenesisgads (2009-03-11 14:23)      dezig> tā ir apbrīnojama spēja pamanīt to, kas nekur nav rakstīts. Tie ir TAVI secinājumi!
Tu vari man iecitēt, kur BB raksta(iekasa akmenī), ka JL nav cilvēki, kuri ņemtu ķepā?
Jūs ar dolči esat īsti īsti enšteini redzēt citās dimensijās. Nu, nekas, arī tā vajag mācet, laikam.
Balts un pūkains! Tu man vari pateikt vienu, tikai! vienu, tad pastāsti - kurā konkursā ir uzvarējusi Solvita Āboltiņa un kas viņai pie nagiem pielipis? Vari, vai nevari? Hrens ar manu naivumu! Un varam likt mierā temu, šādā aspektā. Tur nebūs par ko runāt, kamēr apspriedīsim manus uzskatus vai svešu cilvēku morāli, nevis tēmu.:) peace

dezign (2009-03-11 14:37)      a partijas dalībnieki par uzvarām konkursos neko nezin, ja? viņi tā kaut kur pa maliņu dzīvo un neko nesaprot, neko neredz, oi, nu sirsnīgi, viņi ziedojas idejas vārdā, pacieš partijas rebes klusi ciešot, jo nu valsts vārdā visu ko var pacies, ja figeju,
butl, nu gudrs Tu esi un izglītots, bet beidz visu tikai baltu un melnu redzēt, uz pasaules vispār nav nekā pilnīgi balta un laba vai pilnīgi melna, un absolūti slikta

iluuuzija (2009-03-11 14:46)      Ja tiem,kas pie varas,mazākas aldziņas maksātu un darba līgums būtu stipri pietuvināts standarta darba līgumam, tas ir- ja pats demisionē vai pieprasa demisiju,nekādas materiālās kompensācijas utt.,tad varbūt pie valdības grožiem būtu vairāk ideālistu ne materiālistu.

Just_ (2009-03-11 14:54)      Jā, jā, ideālisti, altruisti, tautas glābēji... smiekli nāk. Repšes ģeniālais "kā var nesolīt?" vien ir ko vērts. Kādi vēl var būt jautājumi, ja partijas raujas uz tām ministrijām, kurās grozās liela nauda (satiksmes), un bēg no tām, kurām nekā nav (izglītības). Kuras partijas pārtāvis būs jaunais satiksmes ministrs, koā?

daymonthyear (2009-03-11 15:15)      pļacs... dezign> tu lasīt proti? nav nekādu ideālu un "labu" `ciuvēku`. NAV viņu, vispār dabā nav. Arhitekta Dēls savam galvenajam pravietim teica, nāc man līdzi un es tevi darīšu par cilvēku zvejnieku! vai tu domā, ka `hešua`m` bija kaut mazākās ilūzijas par to kas notiks? Nekādu!:) Ikviens bērns zina, ka ir sacīts - trīsx gaiļi nenokvīkstēs un tu aizmirsīsi(nobīsies) savus principus.
Tātād!
Nu domā, ka es domāju, ka ir kaut kāda partija, kas ir glābeji? Beidz!:)
Kur tas ir rakstīs izveidotajā tēmā, vai atbildēs? Nav nekādu "labo" `ciuvēku`, kuri tagad atnāks un darīs. Ir par to, ka puiksam aš rociņas trīc, kad sapratis kur ir ievilkts!
Kapēc savā starpā jāstrīdas?
Nav vajadzīgi diegabikši!
Tas ne pie kā neved, tikai bezpoņas strīdi.

purva_bridejs (2009-03-11 15:53)      Es ar gribu būt deputāts :o
V.Dombrovskim stājoties deputāta amatā 2002.gadā bija tikai dzīvoklis Rīgā un 10kg latu bankā, 2006.gadā klāt nākusi zeme Jūrmalā un 60kg EUR kontā, jaunāku datu nav. Īpaši daudz neizklausās, bet vienalga iespaidīgi 5.gados :)
a Solvitai Āboltiņai pat personīgās mašīnas nav, braukā ar patapinātu Audi, tik vien, kā 22000Ls deputāta aldziņa 2007.gadā.
Atklāti reti kurš pūkainais zog, parasti jau to labumu iegūst piespēlējot citam kko :)

Uhuhuu (2009-03-11 16:11)      Buutl, vai tu esi idiots, ja citātā nepamani tēmu, ko pats esi minējis? :)

Palomino (2009-03-11 18:56)      Varbūt tā: JL gribēja izmantot gadījumu, bet gadījums beigu beigās izrādīsies izmantojis viņus?! "Upurēšanās" vietā es tomēr teiktu "aprēķins".

Vai ideālisti ir labi vai slikti? VVZ, bet dažkārt kaitinoši gan. Labprāt redzētu idealismu kombinācijā ar reālismu.

NL_O (2009-09-06 13:20)      jebkurš (vai vismaz liela daļa) ideālists ar laiku racionalizējas

lleons (2009-12-13 13:39)      jaunajam laikam par idealismu labak nerunat aceresimies pasvaldibas velesanas un tam sekojosos lemumus,idealu cilveku nau var vienigi censties tadiem but

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu