Vara panna, vajadzīgs padoms.
Tiku pie vara pannas ar tādu sudrabainas krāsas klājumu iekšpusē (laikam, skaitās alvota.) Uzliku uz uguns, ielēju eļļu, ļoti ātri sāka smirdēt un piedegt. tā arī neizmēģināju. Ko izdarīju nepareizi? Kā tādu pannu lietot, kopt? Vai tā labāk der cepšanai, vai sautēšanai?vilks28 1 5 Noliec kā interjēra priekšmetu un nopērc normālu pannu.
falko_1967 1 2 gribi noindeeties? taadas taisa indusi un arii tikai sishanai pa galvu.
ruugumpods 1 Ja virsma bojāta tad šādu pannu var lietot tikai kā interjera priekšmetu
juunijs6
1
2
Ja nu cinkota???Kā var zināt, ka alvota?
Interjerā ari--- tikai šķūnī!
shining 1 Ja tiešām nav pirkta kaut kur "austrumos", tad nevar būt, ka tādai nenāca līdz lietošanas pamācība. Iegūgļo "copper pan reviews".. ikdienas lietošanai nepiemērota.
daimond Cik zinu- vara traukus var lietot tāda pabiezāka upeņu un citu ievārījuma uzpasterizēšanai bez piedeguma apļa trauka iekšpuses vidū: lai siltumu supervadošā vara trauka virsma gāzes liesmu vienmērīgi novadītu uz visām trauka iekšējās virsmas vietām- kaut kā tā no fizikas viedokļa.
Drole Vara pannas izcili vada siltumu un domaatas profesionaaljiem. Ja piedeg, vai tik taa nav metaala panna ar vara paarklaajumu aarpusee.
Tinte
2
Palasi šo, tur teikts, ka no ārpuses vara traukus pārklājot ar kaut kādu plēvi, lai tie veikalā smuki spīdētu. Varbūt tā smirdēja, jo nebiji noņēmusi?
http://cooktips.ru/dlya-idealnoj-kuxni/kuxonnaya-posuda/posuda-mednaya.html