Vara panna

Vara panna - jautājumi un diskusijas

Vara panna, vajadzīgs padoms. (9)
Tiku pie vara pannas ar tādu sudrabainas krāsas klājumu iekšpusē (laikam, skaitās alvota.) Uzliku uz uguns, ielēju eļļu, ļoti ātri sāka smirdēt un piedegt. tā arī neizmēģināju. Ko izdarīju nepareizi? Kā tādu pannu ...
Noliec kā interjēra priekšmetu un nopērc normālu pannu. Palasi šo, tur teikts, ka no ārpuses vara traukus pārklājot ar kaut kādu plēvi, lai tie veikalā smuki spīdētu. Varbūt tā smirdēja, jo nebiji noņēmusi?
http://cooktips.ru/dlya-idealnoj-kuxni/kuxonnaya-posuda/posuda-mednaya.html
gribi noindeeties? taadas taisa indusi un arii tikai sishanai pa galvu. Ja nu cinkota???Kā var zināt, ka alvota?
Interjerā ari--- tikai šķūnī!
Cik zinu- vara traukus var lietot tāda pabiezāka upeņu un citu ievārījuma uzpasterizēšanai bez piedeguma apļa trauka iekšpuses vidū: lai siltumu supervadošā vara trauka virsma gāzes liesmu vienmērīgi novadītu uz visām trauka iekšējās virsmas vietām- kaut kā tā no fizikas viedokļa. ··· Vara panna: Vara panna, vajadzīgs padoms. lasīt visu diskusiju (9 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu