Ko iepazīšanās portālā dara precējušies un tie kuriem ir draugs/draudzene?

Daudzi noteikti uz reiz teiks seksu. Tomēr ja ne, tad ko? Sazināties ar paziņām var arī citur, es ieteiktu skype. Ko domā, ja zin draugs vai draudzene, par to ka otra pusīte te ir reģistrēta. Hmm, nē nu vienkārši interesē...

edmunds    1 kaa ko dara? piem lasa PA! :)

_maya_    2 Tas, ka precētie ir "iepazīšanās portālā", vēl nenozīmē, ka viņi ir laulības pārkāpēji. Fakts, ka Tu skraidi "pārkāpējiem" pakaļ ar svilpi un lukturi, norāda uz problēmām Tavā dzīvē.. Kaut kas nav lāga ar Tevi pašu. Iesaku Tev paša ieteikumu - pamaini attieksmi un mēģini nevispārināt un mest visus precētos un "aizņemtos" pār vienu kārti, jo citādi man tā vien prasās kategorizēt Tevi un teikt, ka Tu droši vien meklētu seksu iekš oHo, ja vien būtu precēts :)
Vēl ir iespēja stāties tikumības policijas rindās - Tava pieredze iekš oHo tur tiks augsti novērtēta :)) Ko saki?

kugis    3 kaa teica Vinnijs Puuks - medus visgarshjiigaakais ir tieshji mirkli pirms.......

eugen    1 ..man ir visas mineetaas paziimes [esmu preceejies un ir draudzene un visi/as zin ka esmu te] un te dziivojos 9to gadu vai.. mjaa kuo es te daru??? [iemej kjepaa :)]

GoodCompany    1 Neesmu saticis caur oho nevienu precēto. A "draugi" (uzšāvēji) ir visām. Pisties taču gribas ne tikai tev!

Labā ziņa ir tā, ka TUR nekas nenodilst!!! Ihāāā, ihāāāā!!! :)

neiet  1 1 Vispar jau pretigi,kad tads precets aazis piedava iepazities.Bet re ka dazam nav nekadu iebildumu.Tiesam nevar atrast sev normalu veci,ka vajag tos apzhlembatos?

^esse^    1 2) KATRS PIEAUDZIS cilvis tiesīgs darīt kā viņam labpatīk, ja tikai tas nav pretrunā ar likumu (Tev nebūs laulību pārkāpt- tas iz baušļiem, bet LV baznīca ir atdalīta no valsts un šķiet, ka ne krimināl, ne civilkodekss vai vēl jo vairāk administratīvais nesoda par laulības pārkāpšanu vai nodomu to darīt) (C)
Un vēl daži apgalvo,ka autorei daudz prāta?Tomēr apšaubāmi,jo ja ko klusībā domā,tas nu tā,bet sludināt kā no kanceles?

JurisK    1 Paraadaam jaunaatnei un dazhaadiem vecpuishiem-vecmeitaam kaadiem jaabuut iisteniem macho un daamaam vamp!:) Savaadaak te tik zaljknabji(es) ar vecishkjiem luuzeriem (eem) tuseetu:)))

dikucis  1 1 Ne katrs ir precējies, kam anketā tā rakstīts un ne katrs ir šķirtenis, kas par tādu uzdodas, tā, ka tusē līdzīgs ar līdzīgu. Ja kāds ļoti melo, tad viņš parāda, ka tas kam melo ir pārāks par viņu!

Dzhokonda    2 Nav jau šis iepazīšanās portāls-rakstīts, ka te ir brīdis atslodzei....:))

Land_of_Dreams  1 1 ir forši, ka cilvēks pasaka, ka ir attiecībās un meklē to medus garšu "pirms".. Ja to slēpj (vai neuzskata par būtiksu), tad gan otram ir ļoti rūgti

elina_baumane  1 1 kamer viss ir chikeniekaa nevajadzeetu te atrasties, un lai nestaasta , ka vinji te ir taa pat vien bla bla blaa, just for fun uttt....ja jau esi te taatad neapzinaati vai apzinaati tomer ar kaadu merkji, meklee kaut ko ...skaties..ja nu...laimiigi un apmierinaati cilveeki nu neseezh oho..varat man to pat nestastiit tam vienkarshi natliek laika un nav veleshanas nemaz te ieliist...

riks  1 2 ko dara, ko dara, lasa sēnes.

Smaidona  1 1 A man patīk pasmieties par nelaimīgām un neapmierinātām Elīnām Baumanēm,to te arī daru.:D

Kalvina  1 2 Jau jautāts un vairākkārtīgi atbildēts- bez iepazīšanās iespējām, šajā portālā, ir arī citas izklaides....Ko var ieciklēties uz to vienu?!:::)))

Tessa  1 1 elina_baumane (2010-08-17 08:27) viedoklis

a man daudz jautajieni saradas.nopietni.
-kas ir ta Lela Laime un apmierinajums? tjipa,neviens nekad nestriidas,neviens nekad nekur nebrauc,visi ir salipushi kopa un skatas,kursh ko dara,ka arii nedriikst but katram savs laiks/telpa/nodarbes/draugi,etc?..

-kas ir chikinieks-shinii gadiijuma(apzinati izrauts no konteksta).

-tatad,sanak,ka jebkursh,kas te bla-bla-bla,precets-neprecets,stradajoshs-bezdarbnieks,Iisteniiba,Mekle,ar Ko Nogrusties?vai vismaz nevainiigu petingu?nu chutj-chutj?..
mda../aizdomajas/

Tu varetu,ludzu,prezentet siikas savu viedokli.nu ta,lai mes noticam,un,beidzot,zinam,ko te daram.atkartojos,es esmu pilna nopietniiba.
/apsedas pierakstiit/

Lucy  1 1 Pilnīgi piekrīt Tessa par to deguna bašanu.
Man personīgi netraucē neviens,tik nezkapē vienai otrai dūrai liekas,ka es te zīmējos vai vēl,kā citādi.
Darba dienās es te vnk komunicēju-uzjautrinos,kāda kuram daļa ko es te daru.
Smiekli nāk par tiem kuri saka,ka precēti te kādam traucē.
Beidzot ielāgojiet,neviens nevienam netraucē un nepieder,ja esi saražots brāķis,tad jāsamierinās.Nu ir vnk cilvēki neveiksminieki pa žizņi:))
OHO ir brīdis atslodzei no darba,brīvdienās es piemēram esmu kopā ar savejiem,reti kad te iegriežos.
..un vispār pa poh.. ko kurš domā,paceļ kāju un uzcurāju:)))))))

cloudberry  1 1 darbaa reizeem daudz briiva laika- graamatu lasiit gluzhi nevaru, visas zinjas netaa izlasu, tad nu te uzsitu klachu, palasu/pakomenteeju PA.. bet tieshaam, ar laiku paliek garlaiciigi- viens un tas pats uz rinki vien, bet te iepaziities cilveeki jau reizums tieshaam kaa taada virtuaala gjimene liekas - nav iemesla bez lieka kasjka tiities prom. buutiibaa Lucy jau tikko visu pateica. briivdienaas un atvaljinaajuma laikaa te negrozos.

lapsu_aacis  1 1 a kur ir tas iepaziishanaas portaals par ko ir runa?
shitais, vai?
:D
nezinu, kas tev tur par tradiicijaam, tacu man skaipu nafik nevajag ,man tepat labi. un mans cieniitais ne tikai zina, ka iru sheit. UN? vinjam vajadzeeja kaaju piecirst pie zemes un uzriikot gisteeriju, ja?

marmorakaraliene    1 Kā jūrā ir paisums un bēgums, tā oho ir tradicionāļo jautāumu uzplūdumi un apsīkumi.
Šī sāpe, kas topika ievadā izkliegta, šeit vismaz simto reizi lasāma.

Esmu precēta.
Kas tev par daļu, ko šeit daru?
Tas, ko tu iesaki, mani neinteresē.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu