Kur iepazīties ar vīrieti nopietnām attiecībām?

Mans tāds jautājums. Kā un kur lai sieviete (kurai ir bērns un ir šķīrusies) iepazīstas ar vīrieti nopietnām attiecībām?

jokoono    1 Es vispār nesaprotu,būtu priecājusies,ka brīva. Jeb gribas kļūt par šķirteni ar 2 bērniem?

Kamija      Vajag čekli iet uz randiņiem, kau vai uz 100... un pa burzmai noteikti būs kāds, kas Tev patīk un ir gatavs ar visu bērnu uz rokām nēsāt.

Vajag tik rakt :))) Smukumam, gudrībai, tievumam, seksapīlam nav nozīmes... katram trauciņam savs vāciņš! Visas atrod, ja piepūlās un labi pameklē ;) Arī VCP pēc oho mērauklas :D

Čīkstules sēž mājās un čīkst...

neko      Eh ka gribās cilvēkiem visu tā uz reiz un gatavu:)) Pārfrāzēsim jautājumu tā - "kur var atrast ilggadēju draudzību?".... "vai kur atrast daba pieredzi?"...?

Ir lietas, ko var izvedot tikai laiks... un kuras nu nekādi nav "atrodamas", un attiecību "nopietnums" ir viena no šādām lietām.

es_esmu_tev      cik zinu - arī šeit ļaudis ir iepazinušies un daži dzīvo kopā jau vairākus gadus... šeit nav bezcerība... tik jāsaprot ko gribi, ko esi gatava dot pretim un pie tā turēties.
/reizēm mēs tēlojam un izliekamies par to kas neesam, iet laiks - "maskas" krīt un atkal attopamies pie "sasistas siles"/

Gardena      Manu prāt, oho nav ne vainas. Vienkārši jābūt skaidriem mērķiem, jāuzraksta ko Tu vēlies un jārunā tiešu valodu. IZZI..
JA kaut ko vēlies, tas notiksies. Protams gadās visādi, bet tas nozīmē ka Tavu mērķu sasniegšana ir procesā, un Tu strādā pie tā sasniegšanas. Un ja kāds mērglis daiļrunātājs, vai ragana uzrodas un pielej karoti darvas medus mucā... Nekas. Izlej medu ārā, izanalizē savu kļūdu un ej uz priekšu droši.
:)
Katrā ziņā, uzskatu, ka nedrīkst ņemt pie sirds personīgš neveiksmes. Katrs notikums, ko Mēs sastopam savā ceļā ir mācība Mums.
2014-09-06

janisqwerty      Alus baaros !!! Zinamaa stadijaa izskats ,vecums un pareejie kriteeriji kluust mazsvariigi . Izdzewrtais alus spiez uz urinpuusli un pareizi orientee nabaga viiriesus nelaujot tiem koncentreeties uz citaam lietaam !!! 2017-05-15

Strauts      ... Tu gribēji rakstīt , - kuram "uzsēsties uz kakla ar savu sadzīvoto atvasi" ... 2023-01-07 12:27

Bruklenkuka      Brīvība ir laba!Jo tā ir-ja būsiet viena ar 2 bērniem? 2023-03-11 08:39

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu