Vai izglītība ir intelekts ?

Vakar biju balītē . Viens sareibinajies kundziņšs apsauca mani par inteletkuālu govi no instituta kad pateicu kad pārdevejām vajaga algu 1000 eiras uz rokas . Tad nu aizdomajos kas tad ira intelekts ? Ja man nebūtu pabeigts institūts tad es nebūtu intelektāla ?

edding  11 7 Nez kā ar entelektu tiem, kuri te apstrīd tā esamību autorei:)
20:42 bravo!

edding  5 8 Fargo, man kaut kā šķiet, ka Tu šoreiz nesaprati. Vārdu spēli, vai precīzāk rakstības.

Elektrods  1 14 Cilvēkiem, kuri neciena valodu, nevajadzētu rakstīt vispār.

^esse^  5 5 Ja pareizi saprotu, tad te ir reālas personas un kaķi, suņi, vilki vai zirgi, kuri apspriež intelekta esamību vai neesamību reālajām.

VILFORS    7 Intelekts ir iedzimts, savukārt dzīves pieredzi un izglītību cilvēks iegūst dzīves laikā. Jo lielāks ir intelekts, jo vieglāk ir iegūt izglītību. Iespējams, ka 1000 eiro ja ne uz rokas, tad uz papīra būtu iespējams, ja visu šo neatkarības gadu laikā valsts regulāri netiktu izlaupīta.

Torpedo  2 2 Intelekts vairāk norāda uz matemātisko domāšanu - vismaz tie IQ testi tur tādi ir - to-ļī resēšana, to-ļī telojošā ģemoterija.
Man liekas, ka daudz svarīgāka ir inleiģence - tas, ko tu domā, kā uztver pasauli, vai lasi grāmatiņas, vai skaties teātra izrādes utml

peonoija85  1 6 Intelekts ir dzīvas radības domāsanas un racionālas izziņas SPĒJA. Izglītība- ZINĀŠANU APGŪŠANAS PROCESA REZULTĀTS. Alga ir samaksa par cilvēka darba izmantošanu.Darba cenu jeb darba algu ietekmē pieprasījums un piedāvājums.
Govs ir liels dobradžu dzimtas lauksaimniecības dzīvnieks, ko audzē piena un gaļas ieguvei.
Intelektuāla govs -vārdu salikums, kas būtu vispiemērotākais šīs tēmas pieteikums jeb virsraksts.

Cerinju_Peeteris  3 7 [rāmi glāsta pamatskolas diplõmu] nu nez, mprt, izglītība un intelekts var arī nesatikties .. vienā cilvēkā .. 3+ augstākās izGLĪTĪBAS nerada intelektuāli un pat var neliecināt par intelekta iespējamību, tikai par garlaikotu centību :D.

0_0  2 5 labāk būt par intelektuālu govi, nekā par tupu ēzeli ;)

VILFORS    2 Atbildēt uz Tavu jautājumu varu ar pretjautājumu. Kur Tu savā pieredzes apmaiņas tēmā esi minējusi konkrēti Rimi un Maksimu? Runa bija par pārdevēju algăm vispār.

av2    6 dzirdeeju, ka daudzaas vietaas LV truukstot straadnieku. Nu tad, kur probleema pacelt algas tajaas darba vietaas, kur to straadnieku Latvijaa...truukst ? Nu nav paardeveeju par 600, varu sadereet, ka par 800 buus ! Par tom 1000 rindaa staavees, un darba deveejs jau varees izveeleeties ! Vissu nosaka naudinna darba tirguu. Neviens uz darbu neietiiri tiiri deell..jautriibas. Un naudinna atrisina vissu, ja kaads cciikst, ka nav kas straadaa. Cciikst nepareizi ! Iisteniibaa, nav kas straadaa, pa leeto, tas viss. KapitaLLIsms tak sen dienas !

av2  1 7 par jautaajumu, ja izgliitiiba buutu garants intelektam, tad muusu daamas te, nu kaa likums visas ar 7tiinnam augstaakajaam izgliitiibaam, vissas buutu....nu buutu patiikami kontakteeties vismaz. Bet realitaatee...:(

olita112    2 Bet man tomēr tas liekas jocīgi, ka cilvēks 48gados(tā autorei ) sāk aizdomāties par intelekta būtību, nez -par ko līdz šim domāja?)))

Jurijs55      Pat vissaugstāko izglitibu var sanemt dzìves laikā, a (augstu) intelektu dod , vai nedod daba, no dzimšanas.

Paula6    2 Liekas, ka ar šādu jautājuma izklāstu ne par izglītību, ne intelektu nav jēgas runāt...)))

valmierietis333      Intelekts ir matērija ,kas ne visiem piemīt - diemžēl !
Pabeigtās skolas nav intelekta rādītājs - varbūt skolotāji aiz ausīm vilka cauri skolai ,vai arī vecāki ar siksnu motivēja mācīties !

Rādītājs ir ,ja arī pēc skolas beigšanas pats turpini izglītoties un par daudz ko interesējies ,lai savu zināšanu bagāžu bagātinātu !

cirteejs      Institut ņevinno začatih blagorodnih devic pri Smoļnom!

Rondijs    1 Nav viens un tas pats, bet sasitība gan ir diezgan liela. Izglītība nozīmē ka esi centies, tātad smadzenēm ir bijusi piepūle. Ar piepūli domāšana attīstās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu