Vai jums vēl ir kas sakāms par kovidu?

Nu kā piemēram tas ka no 6.decembra testēs visus-gan vakcinētos,gan nevakcinetos!Par 3 busterpoti un vēl vrb 4.5.6.7 un t.t. potēm!Cik vispār viņu varētu būt!Kā arī par to ka tgd sola ka vēl kaut kāds lipīgāks štammis var uzrasties!Par vakcināciju no 5 gadu vecuma,jo tas arī varētu būt.Kā arī kā domājat KAD NO MUMS AT@ISĪSIES ar visu to kovidu,testiem un vakcīnām??Koroče visu kas uz sirds Vakseriem un Antivakseriem!?:))
p.s.lai nav garlaicīgi

puuuka    9 Es,te vienu dienu tā aizdomājos par šo visu...visā pasulē viens un tas pats citiem vieglāki nosacījumi,citiem smagāki...un tad es domāju,bet kā ir visu valstu valdībām,kaut vai sāksim ar mūsu gudreļiem,kas visu koriģē-diriģē,tauta aprej un noliek un no augšas(nezinu kas) arī spiež pie zemes,jo neba jau viņi visu šo izdomā(potes,ierobežojumus,kā piespiest potēties),diez kā viņi jūtās, viņiem jārunā ar visu LV tautu,jāmelo,jāizliekās.Vai kaut viena valsts ar saviem streikiem ir ko panākusi?!?...neko,tikai stingrākus ierobežojumus:(

Skarlete  13 9 "Ja gribi pasargāt sevi - potējies!
Ja gribi pasargāt citus - tad sēdi mājās!"

Paldies ka Tu sēdi mājās!:))

Laikam esmu viena no nedaudzajiem, kam šajā laikā nekas netraucē!:))

Mavs_VivaForever  6 17 Sistēma protams ir ļoti stabila un pārdomāta. To iedragāt ir ļoti grūti. Tomēr jāskatās, kas notiks nākamajās vēlēšanās.
Latvijā nākamās vēlēšanas ir paredzētas 2022. gada oktobrī. Līdz tam brīdim protams vakcinācijas ideja sevi būs sakompromitējusi līdz baltām pelītēm un cilvēki labprāt balsotu par "antivakseru" bloka kandidātiem. Bet problēma ir tā, ka vairumā valstu nav spēcīgu alternatīvo līderu. Brīžam man šķiet, ka Gobzems, Pļaviņš un Co - tā ir speciāla "vakseru" diversija - t.b. - speciāli izvirzītas kandidatūras, lai diskreditētu visu šo ideju. Tai pašā laikā pastāvošajam valdības blokam ir visas iespējas manipulēt ar tautas apziņu, parādīt antivakserus komiskā gaismā, diskreditēt tos un izmantot visas tehniskās iespējas savu ideju popularizēšanai. Kā galējā metode varētu būt pat vēlēšanu atcelšana, aizbildinoties ar ārkārtas stāvokli. Turklāt ņemot vērā tūdaliņu politisko impotenci un nespēju pretoties tam, ka viņus izdupsē, var secināt, ka ja arī būs kādas pozitīvas pārmaiņas, tad tās notiks ne Latvijā. Šobrīd pat par spīti pastāvošajai cenzūrai, mēs redzam, ka citās valstīs tauta pretojas, iet demonstrācijās un protestē, tikmēr tūdaliņi paklausīgi pilda visus rīkojumus un ziņo saviem "saimniekiem" par augstiem vakcinācijas rezultātiem un komandu izpildīšanu.
Ļoti iespējams, ka situācija būs līdzīga, kā 1991. gada augusta puča laikā - toreiz Latvijas neatkarība tika izcīnīta Maskavā, kamēr tūdaliņi bailīgi sēdēja alās un gaidīja, kas nu notiks :(

LaskovijMerzavec  16 9 Ko kladzinu, Tu jau un vēl daži te nemitīgi pagrābj kko no visādām lapelēm un sāk histērijtēmu.... rebjata nas je*ut, spasajte, mi zhe govorilji....

Un kad redz ka histērija kārtējo reizi nevietā, tad ielien pagultē paklusē, līdz nākamai "histērsensācijai"

Vispār tieši antivaxeriem vajadzētu Jūs sist, jo dēļ šitā bulšita, neviens jau neklausās nevienā ....

CoCoSan  6 4 O, karatists ierunājās.

Railija20  8 9 Kā neiet visiem, kuri neprot pielāgoties 😁

MrAction  2 7 Nav jautajumi. Gribas vienkarshi, lai atpishaas.

dzilums  16 15 fargo, tieši šodien bija runa par to, kā rodas mutācijas. un rodas nevis vakcinētasjiem, bet gan nevakcinētajiem, kas nesslimo smagā formā, bet "iznēsā" vīrusu savā organismā ļaujot tam sadzīvot ar imūnsistēmu un tai pielāgojoties. Iesaku paklausīties speciālsitus nevis dažādus fantastus. bet jau iepriekš zinu, ka tik pat nesapratīsi.

Sigvarts60  3 3 Anufrijs 20:44 Jāņa atklāsmes grāmata 13. nodaļa 5. pants.
1 Es redzēju izkāpjam no jūras zvēru, kam bija septiņas galvas un desmit ragi, un uz viņa ragiem desmit ķēniņa kroņi, un uz viņa galvām zaimu vārdi.
2 Šis zvērs, ko es redzēju, bija līdzīgs leopardam; viņa kājas bija kā lāča kājas un viņa mute kā lauvas mute. Pūķis deva tam savu spēku, savu troni un lielu varu.
3 Viena no viņa galvām bija kā uz nāvi ievainota, bet tā nāves brūce atkal tika dziedināta. Visa zeme noraudzījās uz zvēru ar izbrīnu.
4 Un viņi pielūdza pūķi, tādēļ ka tas zvēram devis varu; arī zvēru tie pielūdza, sacīdami: "Kas līdzinās zvēram, un kas var ar to karot?"
5 Tam tika dota mute runāt lielas lietas un zaimus un vara to darīt četrdesmit divi mēnešus ilgi.
.........................

rokons  10 7 Lai neuzbāztos ar vakcinēšanu, ir vienkāršs paņēmiens - nomirt :D

fargo  5 17 21:42
ak nesapratīšu?
es tikai atkārtoju roberta malona sacīto un rakstīto. tas ir imunologs, virologs un vakcīnu izstradātājs ar nobeļa prēmiju aiz muguras, kurš arī pats ir radījis metodi, par kuru tu "diskutē ar speciālistiem". nu, sorry, ja man neliekas viņi lielākas autoritātes jautājumā par malonu.

un fenomens par kuru viņš runāja jau pavasarī un kas kā viņš arī paredzēja notiks rudenī un notika ir AED.
kas ir aed?
https://www.chop.edu/centers-programs/vaccine-education-center/vaccine-safety/antibody-dependent-enh
ancement-and-vaccines

un šī parādība ir bijis visu vakcinētāju lielākais murgs. un ir noticis arī tagad. neskatoties uz brīdinājumiem un pierādījumiem, kurss un masveida vakcinēšanu tika turpināts un oponenti apklusinati un cenzēti.

VendijaS  13 14 Vakseri, lai jums veicas.
Gaidu jūsu reakciju, kad līdz galam nepārbaudīto žļurgu, kura pret slimību nelīdz, potēs jūsu bērniem un mazbērniem 5gadniekiem.

Bazhix  7 11 Interesanti, 23% vakcinēto (~tik ir vakcinēti Dienvidāfrikā) uzģenerējuši 10 vīrusa mutācijas, bet 90% Portugāles vakcinēto nav spējīgi uzģenerēt pat vienu niecīgu mutācijiņu.. :) Ok, Portugāle ir šausmīgi maza. Kāpēc Spānijā, kurai ir 80% vakcinēto, nav savas mutācijas? :)
Fargo, vari izskaidrot? Nu vismaz tam savam arbū.. melonim pajautāt :)

Anufrijs  2 1 21:46
Kāds tam sakars ar pandēmiju?

Kaskaade  4 6 Man patīk šie strīdiņi. Gluži kā pēc neaizsargāta gadījuma rakstura sexa: būs puisītis vai meitenīte?
Paklau, kā būtu par tēmu vakcīna parunāt pēc 10smit gadiem. Tad arī varēs noskaidrot spēles rezultātu, pēc fakta.

VendijaS  1 5 Un ja kas, grieķu alfabētā ir 24 burti.

Julianna  12 11 Nu ko Tev Bumbi teikt, kas nepateikts. Jaunumu more. Sāksim ar to, ka Rēzeknē centrālajā -- Ļenina ielā, jau praktiski nomainīts apgaismojums. Uz to moderno. Kā pa visu planētu. Kur viens anglis--elektriķis nop..zdzīja, atnesa uz mājām un kameras priekšā apskatīja, kas lācītim vēderā. A tur dahera kā interesanta. Sākot no mikroshēmām un beidzot ar ... Viss mūsu "labsajūtām". Tā, kas mums te vēl svaigāks? Pie Lidla stāv dakteru Menģeļu potēšanas autobuss. Pieņēmu lēmumu piebraukt un nofočēt. Pie reizes apjautāties, kā kolektīvs domā izvairīties no Nirnbergas prāvas un pakāršanas. Kā juzdami -- ubralis laicīgi, kamēr mīcījos korķī. Šodien runājos ar Vidzemes cilvēkiem, par tālāko dzīvi un rīcību. Par pašaizsardzību. Atnāca infa, no džeka, kurš nodarbojas pārtikas biznesā, ka sabuntojušies poļi. Noalgojuši 2 vācu stiprus advokātus, kuri sāks šķetināt poļu nāves un pobočkas. Radio ziņas. Aizklapējas ciet pie mums liela piena ferma. Domāju tas ātrumā būs masveidā. nesen paskatījos statistiku - cik Latvijā cūku. šoks! Un beigās saldā, jo saldā odziņa. Zavadska -- nopirkto kovid sertifikātu skaits Latvijā ir PRĀTAM NEAPTVERAMS.Nu ko teikt. Cilvēki cīnās par savu veselību un izdzīvošanu kā spēj un var. Kad kārs masu slepkavas-- amnestiju tam mediķim, kurš izglābis kaut vienu cilvēku no nāves žļurgas ar šādu sertifikātu. Uz visu Latvijas teritoriju mums ir 11 normālie doki. 2 no tiem zinu personīgi. Lūk viņiem būs jāorganizē medicīna pēc kara. Kas attiecas uz mani. Pa naktīm nav nepieciešamības kaut kur staigāt. Ja būs nepieciešamība braukt uz savu piemājas saimniecību, kā brīvs cilvēks -- braukšu(bez kaut kādiem pazemojošiem apkārtrakstiem kosmosam). Man pregradu nav. Nākamgad beidzas ausvaisam termiņš. Tad nu aidā prom,uz mūžiem, migranta apliecība. Lāča pakalpojumu otslužila. Piedzimu padomju cilvēks un tāda palieku!

dzilums  14 16 antivakseriem argumentu nav, jo faktiski nav profesionāļu, kas spētu pamatot kāpēc nevajag vakcineties. Pasaules veselibas organizacijā stādā idioti, latvijas medicīnas un zinātnes vadošie kadri ir idioti, bez šaubām viss ir nopirkts un vienīgie kas kaut ko saprot un dažādi interneta "Viedie"". Te nav runa par argumentiem un nav runa par faktiem. Runa ir tikai un vienīgi par attieksmi. Antivakseri grib parādīt vidējo pirkstu sistēmai, valdībai, apkaŗtējai pasaulei, liktenim/sliktenim utt. utp. Nekā racionāla, tikai stulba spītība. Un ar sekām būs jāsadzīvo viņeim pašiem, jo sabiedrības vairākums vienkārši noplātīs rokas un atstās visu likteņa rokās. Kā teica Daugavpils slimnīcas vadītājs - tālāk jau darbosies dabiskā atlase.

rinkulis  2 5 Jā, dzīļās domas bīdītāj, ja neatceries cūku gripas mēģinājumu:
https://www.youtube.com/watch?v=3EzHADr1Bfs

Ja tu nesaproti angļu valodu, tad varbūt arī nevari iegūt alternatīvu informāciju.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu