Vai jums vēl ir kas sakāms par kovidu?

Nu kā piemēram tas ka no 6.decembra testēs visus-gan vakcinētos,gan nevakcinetos!Par 3 busterpoti un vēl vrb 4.5.6.7 un t.t. potēm!Cik vispār viņu varētu būt!Kā arī par to ka tgd sola ka vēl kaut kāds lipīgāks štammis var uzrasties!Par vakcināciju no 5 gadu vecuma,jo tas arī varētu būt.Kā arī kā domājat KAD NO MUMS AT@ISĪSIES ar visu to kovidu,testiem un vakcīnām??Koroče visu kas uz sirds Vakseriem un Antivakseriem!?:))
p.s.lai nav garlaicīgi

siikaa16  16 13 Mani nesatrauc antivakseri. Saslims, nomirs tā ir viņu izvēle. Ierobežojumus vispār neizjūtu. Uzskatu, ka tos vispār vajadzētu daudz stingrākus kā pat bija lokdaunā.

rebeka    10 Tikko runāju ar vienu portugāli, viņiem arī sākas viss no gala. Iespējams, šī valsts tik niansēti nedala mutācijas. Ir kovida vilnis un viss. Strādāt viņi var bez sertifikāta.
Sākoties masveida vakcinēto testēšanai šeit, pieaugs saslimušo skaits. Kam sekos būsteris un, iespējams, lokdauns.

fargo_pa  6 19 23:02

virālie streini nav vienas vai pat kaimiņvalstu parādība, tie ir reģionāli un makro-reģionāli.
ne spānija, ne portugāle nav pietiekamas vienības.
tu vari smīkņāt, cik tu gribi, bet es kaut cik esmu sācis saprast notiekošo, tu vēl ne. tāpēc tu smīni. nekas no tā nav smieklīgi.

jebkurš vīruss mutē. ja ir vakcīnas, kas apkaro izteikti plašas populācijas, vīruss pāriet supermutācijas režīmā, jo ir traucēts vīrusa virsuzdevums - vairoties.

"un rodas nevis vakcinētasjiem, bet gan nevakcinētajiem, kas nesslimo smagā formā, bet "iznēsā" vīrusu savā organismā ļaujot tam sadzīvot ar imūnsistēmu un tai pielāgojoties."
piemēram, šis apgalvojums izteikti parāda, ka ne šo vārdu autors, ne tie ar ko viņš runā savas nozares speciālisti nav.
atšķirībā no ar šīm itkā vakcīnām, dabiskā imūnsistēma vīrusus reāli iemācas nogalināt. bet ko dara šīs vakcīnas, tās atstāj vīrusus dzīvus. un tāpēc tās tiek sauktas par "leaky vaccines", jeb vakcīnas kas "caurlaiž".
un tieši dēļ šī mehānisma, kā kovid vakcīnas strādā, tās iedzen vīrusu AED fenomenā - supermutācijās.
rezultātā ir vīruss, kas ir totāli noturīgs pret vakcīnas antivielām, bet ķermenim ir pavājināta antivielu reakcija uz vīrusa mutagēniem variantiem. notiek AED mehānisms.

sliktākais ir tas, ka cilvēki pie varas šo visu ļoti labi zina. tikai viņi to visu nestāsta publiski. tapat, kā nestāstīja publiski, ka būs vajadzīgas arvien jaunas papildinjekcijas. jums to vnk izdomāja nestāstīt, kaut kur bija kaut kāda vienošanās to noklusēt. informatīvi tika darīts viss, lai tikai cilvēkos mazinātu jebkādas šaubas par vakcinācijas nepieciešamību - noklusētas blaknes, noklusēts tas, ka vakcīnas nav spējīgas dot imunitāti, noklusēts tas, ka vakcinētie joprojām būs pārnēsātāji. tas bija zināms šais aprindās jau pavasara beigās. par to kaut kur tika izlemts klusēt.(augstāka par LV līmenī)

tieši tāpēc, ka dezinformācijas līmenis no oficiālām iestādēm ir tādas pakāpes, cil

fargo_pa  6 14 tieši tāpēc, ka dezinformācijas līmenis no oficiālām iestādēm ir tādas pakāpes, cilvēki ir rezervēti tai neticēt un ir pat naidīgi patiesībai. tas ievaino viņu pasaules uztveri. tas vairo nedrošību. mierīgāk ir ticēt televizoram un tajā esošajām galvām. padoties. pakļauties. tā ir vieglāk.

incis1  13 2 Noriebušās tās kovidtēmas. Pilni ziņu portāli,visās malās tik covid un covid,cik ilgi var? Vai tiešām pasaulē nekā cita nav?

Bazhix  6 17 Spānijas 30milijoni vakcinēto nav pietiekami, lai radītu mutāciju, bet 14milijoni Dienvidāfrikas - ir? :)
Arī vakcīna, ja pareizi esmu sapratis tās darbību, vīrusu nenogalina. Tik tālu tas ir pareizi :) Tas, ko vakcīna dara, ir iemāca dabiskajai imūnsistēmai atpazīt vīrusu un dabiskajai imūnsistēmai ar to cīnīties - tāpat kā tas notiek inficējoties ar covid vīrusu ;) Vienīgais bonuss no vakcinācijas - imūnsistēma uzreiz atpazīst vīrusu un nav jātērē laiks, lai to "atpazītu", kā rezultātā covid koncentrācija organismā ir mazāka un organisms ar to galā tiek ātrāk un vieglāk :)
Bet ko tad es zinu :) Vienkārši tā meloņa teorija neiet kopā ar reālo situāciju un būtiskas mutācijas ir veidojušās tur, kur vakcinācijas aptvere ir ļoti neliela, nevis, kā melonis paredzēja, tur, kur vakcinācijas aptvere ir augsta.. :)

Epifanija  6 8 Bet, kāpēc, jūs cīnaties ar mums šeit forumos un neejiet savas tiesības aizstāvēt, kur tas būtu jādara, ja jau jums ir tik daudz argumentētu pierādījumu par jūsu taisnību?

siikaa16  9 9 Vismaz kaut kas notiek neierasts. Kaut kas jauns un neizprotams. Parādās cilvēku attieksme, izturēšanās. Var uzzināt daudz ko jaunu par cilvēkiem, par kuriem likās, ka visu zinu. Ir jāmāk novērtēt šis laiks, kurš tiks mācīts medicīnas studentiem, skolēniem. Būs ko mazbērniem stāstīt. Tā visu laiku tikai zemestrīces, taifūni, vulkānu izvirdumi, politiķu kariņi, kukuļi. Cik katram naudas un, kas ir neuzcelts.

CoCoSan  11 14 Šis man patika visvairāk "Tas, ko vakcīna dara, ir iemāca dabiskajai imūnsistēmai atpazīt vīrusu un dabiskajai imūnsistēmai ar to cīnīties".

Nu ko, atliek atzīt, ka tā vakcīna slikti māca, ja jāslimo, jārevakcinējas un jāmirst tāpat.

Bazhix, vari lūdzu pavaicāt saviem drošajiem avotiem, kādēļ hepatītam B vakcīna vēl nav izstrādāta?

DanaL  4 10 CCS, vakcīna pret B hepatītu ir izstrādāta jau sen un nodrošina aizsardzību visa mūža garumā.

Bazhix  5 7 CoCoSan, pret hepatītu B tak ir vakcīna. Gan jau sajauci ar hepatītu C, pret kuru vakcīna nav. Un tam ir ļoti normāls izskaidrojums - tā vīrusa mutācijas ir tik ātras, ka no vakcinācijas ir ļoti maza jēga (tas pats arī HIV). Ar Covid ir drusku, drusku labāk (plus ir fons - covid ir pārāk lipīgs, tādēļ arī pusgada vakcinācija slimības ierobežošanai ir pieņamami).

CoCoSan  3 5 Sory, pārteicos. C hepatītam. Kādēļ nav? M?
Vai tad covids nemutē tikpat ātri un veiksmīgi?

Ljekainiitis  10 11 Vispār jau fargo stāsts ir par baktērijām. Kuras tiešām ar laiku (dabīgā atlase) kļūst rezistantas . Un tāpēc arvien jaunas antibiotikas jāizdomā.
Bioloģiski tomēr ir zināma atšķirība starp vīrusu un baktēriju. Vīruss nav dzīvības forma klasiskā izpratnē. Kamēr tas izplatās, tikmēr arī mutēs .
Diemžēl vakcinācijas ātrums ir bijis zemāks, kā izplatīšanās ātrums un rezultāts ir tāds, kā tagad.

Vaukskis  8 5 CoCoSan, vakcīna pret hepatītu B tika "Sanofi Pasteur" radīta vēl 1980.gados!

Bumpastik, domāju, ka ar Covid-19 no tevis Latvijā neatpisīsies, jo tas turpinās pastāvēt tik ilgi, kamēr dzīvosi un pēc tam; no uzskaitītā visātrāk atpisīsies ar testiem, jo, kad būs sasniegts vajadzīgais aprēķinātais daudzums, kuriem būs ievadīta noderīgā žļurga, ar atlikušajiem varēs vairs īpaši nerēķināties.

Mavs_VivaForever, par kovidiotiem ņirdza jau pirms tam, kad viņi bija izgājuši ielās, lai protestētu! Kāds ir Tava attieksme, kad dēvē par tūdaliņu?

fargo  6 6 00:39

"Spānijas 30milijoni vakcinēto nav pietiekami, lai radītu mutāciju, bet 14milijoni Dienvidāfrikas - ir? :)"
viens. vīrusam nav jēgas mutēt. kāpēc? JO "VAKCĪNAS" NESTRĀDĀ! tāpēc! kāpēc vīrusam mutēt šobrīd te, ja savakcinētie cilvēki netraucē vīrusam izplatīties??? tas ir kļuvis super lipīgs. mazāk kaitīgs. un šis strains ir uz mutāciju pauzes. tas ir tik elementāri un tomēr nepielec. vīruss izplatas brīnišķīgi. man sīkajam atkal skola attālināti. vakcinētie skolotāji viens pēc otra inficējas. bet sīkie nē. oiij! bet panorāma laikam dod citu ainu, va ne?

"Tas, ko vakcīna dara, ir iemāca dabiskajai imūnsistēmai atpazīt vīrusu un dabiskajai imūnsistēmai ar to cīnīties - tāpat kā tas notiek inficējoties ar covid vīrusu ;)"
otrs. nu, redzi, tu apraksti normālas vakcīnas darbības mehānismu, bet šīs tādas nav. ir iemesls, kāpēc šīs metodes nekad netika sauktas par vakcīnām, bet ir gēnu terapija. un cik miljonu cilvēku domā tādā veidā? un sauc tās par "potēm". tās nav nekādas ne potes, ne vakcīnas.
imūnsistēmai LIEK izstrādāt noteikta tipa antivielas, nevis tās, ko tā būtu izstrādājusi pati. un šīs antivielas nav pietiekami labas. un pret noteiktu vīrusu ķermenis iemacas izstrādāt tikai šīs vājas antivielas. bet šīs antivielas vīrusu NENOGALINA.
jo tā to ieprogrammē. kurpretim nevakcinētie un pārslimojušie izstrādā antivielas, kas vīrusu NOGALINA
nākamais ir tas, ka modificētās antivielas ir nenoturīgas. dabiskā imunitāte paliek no ļoti ilga laika(gadiem) līdz visam mūžam.
ak jā, arī to panorāma, es pieņemu nestāsta.
vēlreiz, dabiskā imunitāte parslimojušiem ir 750% stiprākā, kā vakcinētajiem.
dabiskās imunitātes īpašnieki kovid vairs NEPĀRNĒSĀ un nesaslimst!
modificētās imūnsistēmas īpašnieki kovid pārnēsā un saslimst joprojām. bet te ir nianses, bet tās ir nebūtiskas.

viss šis ir zināms tiem cilvēkiem, kas uzliek ierobežojumus. tieši tāpēc nevienu pasaulē nekrata, ka kāds ir vakcinēts - masku virsū,

Bazhix  6 7 HIV ir visaktīvākais - tas katru dienu mainās. Hepatīts C mainās drusku lēnāk ~1-2nedēļās. Tas peridos ir tik īss, ka kamēr jauno vakcīnu izstrādā, hepatīts C jau ir savādāks :)
Covid mainās ~6-8mēnešos(pēc citiem datiem pat ilgāk). Tas ir pietiekami, lai paspētu vakcīnu izstrādāt un izplatīt.
Tas pats ir arī ar "normālām" un "pārbaudītām" vakcīnām. Dažas strādā gadu (piemēram, gripa), dažas strādā 5 gadus (piemēram, encifalīts), dažas strādā 10 gadus(piemēram, dzeltenais drudzis), bet citas ir uz mūžu (piemēram, stingumkrampji). Tas viss atkarīgs no vīrusa mainības. Citi ir slinki - pret tiem cīnīties viegli, citi ir čaklāki - pret tiem cīņa ir grūtāka. Tāpat kā cilvēki. Citi pavada 10 gadus virusoloģijā - ar tiem viss ir vienkārši. Citi pavada 15 minūtes virusoloģijas youtubē - ar tiem ir daudz grūtāk (es esmu starp pēdējiem :D)

fargo  5 11 viss šis ir zināms tiem cilvēkiem, kas uzliek ierobežojumus. tieši tāpēc nevienu pasaulē nekrata, ka kāds ir vakcinēts - masku virsū, pārbaudes, testi. jo viņi ZINA, ka vakcīnas nedarbojas. tāpēc jums ir tie paši ierobežojumi.

tam vajadzētu būt saidram bez manis šeit rakstītā. tas ir tik vienkārši. un tomēr man ir jāstrīdas.

capitaine_tromperie  1 5 Es tā sapratu, ka vakcinācija notiks katru gadu, vai pusgadu, jo covids hitrijs maita?

mikse  7 3 Man jau patīk visi šie pareģotāji un gudrie runātāji. Es arī mēģināšu pareģot. Tieši uz jautājumu kad tas beigsies. Kulminācija varētu būt 22.02.2022 ar jauno paveidu. Par cik šitais cipariņš jau pieminēts pareģojumos. Vasarā visam vajadzētu noplakt. Visumā vīrusam vajadzētu būt izsmēlušam visas rezerves un jāpaliek par parastu gripu, ko ārstē ar zālēm un nekādi dauņi nav vajadzīgi. No vēstures secinām, ka visādi burlaki beigušies tik pēc potēšanās. Tātad, arī čakli potēsimies acīmredzot un dabīgi ka kurnēsim par blaknēm. Kamēr otri, bez blaknēm nesaprotoši brīnīsies. NuIr saprotama

mikse  7 6 Nu un saprotams ir arī tas, ka cilvēcei ir ekskluzīva iespēja arī izmirt. Tā, ka antivakseri, potējieties, nevar zināt vai nenožēlosiet, ka savlaikus to neizdarījāt.

Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu