Ar kādām zīmēm sader Svari?

Jūs ticat horoskopu saderībai un tml. lietām? varbūt kāds var pateikt, ar kādām zīmēm sader Svari? Nekad neesmu ticējusi, bet varbūt pameegginaat, varbūt izdosies? :)

LaskovijMerzavec      Jaa ticu visam horoskopa saderiibai, citiem astrologjijas briinumiem...lidz nenoaaku pie konkreeta cilveeka! Tad tam vairs nav iisti nekaadas jeegas! :)))

ieva987      Ja tic,tad liekas,ka viss iet pēc zīmēm. Mani šī tēma neinteresē...

Louisiana      Jebkurā tāda satura inform. avotā atradīsi, ar ko sader un tml. /Svari- ar savas-gaisa- stihijas zīmēm -Dvīnis, Ūdensvīrs, sīkāk ir jau viss kaut kas vēl- draudzībā- tas, mīlestībā- tas, pēc gadiem-tas, pēc mēnešiem- cits:) Izdosies jau tāpat- mēģini, tikai nevajag tā apmāti darīties. Manuprāt, ir miljons citu lietu- netveramu -starp cilvēkiem,- kas darbojas; tādi sprakšķi!!!,kurus Tev neviens neizskaidros, bet Tu taču rīkosies tieši to vadīta (ceru). Tā ka- LM jau pateica, es tā "paplūdu" bišķi.

skumiigaa      es ticu nezinu kur tadu info var dabut vispar pie specialistiem...

J_F_F      Plika zīmju saderība nav nekas, jo katram cilvēkam horoskops ir individuāls, un vienā zīmē dzimušie var būt ļoti dažadi. Paskaties www.astro.com, tur ir partneru saderības aprēķins pēc precīziem dzimšanas datiem.

illa      Ticu, jo dziivee ir gadiijies paarliecinaaties. Vislabaak sader ar Ūdensvīriem un Dvīņiem. Pati esmu Svars. Un noteikti ar Auniem neee.

FresiaNr1      paskaties krievu vortala rambler, tur ir loti laba horoskopu sadala!!

Albiona_x      saderibai ir jaataisa astrologiskaa karte.
Labaak pat abu partneru kartes-sinastrijas.

nena007      shitaa ir kraapshenas par tiem telefonu horoskopiem kur var aizsuutiit izsinju un tu redzeesi ar kuru tev saderes!!MULJKJIBAS!!ja gribi redzeet horoskopu SEV un ja tu tisi tad paskaties pa pirmaa kanala ltv1 teletextu tur buus:))

KAUCIS      Aizej pie mācītāja, viņš Tev paskaidros, kas savieno cilvēkus...

Minkans22      Svari ar aunu sader ļoti labi- rāmajiem svariem gaisa zīmei vajag auna uguns uzpūtienu! 2018-05-22

MrAction      Es zinu, ka virieshi svari sader tikai ar inteligjentam, pievilcigaam un augstas pashapzinjas sievieteem. 2022-01-25 05:56

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu