Advokāts šķiršanās lietai

Nepieciešams labs advokāts laulības šķiršanas tiesas prāvai!Tiešām steidzami,lūdzu palīdzēt!

klingerite      Ja nepastāv strīds par mantas
sadali vai kopīga bērna dzīves vietu,advokātam tur nav ko darīt.

edmunds      un ja striids par beernu tad dod vinjam audzinaat - tu jau vari veel daudzus saruupeet bet vinjsh nevienu...:)))

Wonderwomen      Piekrītu klingeritei. Ja nav strīds par mantas sadali, vai bērna dzīves vietas noteikšanu, jurists varētu būt nepieciešams, lai uzrakstītu pieteikumu tiesai, bet juristam nav obligāti jābūt advokātam.

maigaa_nakts      nu, ja patiesi Tev vajag advokaatu, uztraksti man personiigi, saciishu ko zinu, bet vispirms patiesi apdomaa, vai probleema ir taada, ka vajadziigs advokaats, cerams ka saproti, cik tas maksaa...

maigaa_nakts      soriki, meitene , njemu savu komentu atpakalj, Tev jaamekle savaa novadaa, ne jau Riigas advokaats pie Tevis uz Kurzemi brauks....

rafaela      Ja ir abpusēja vēlēšanās škirties, tad abi draudzīgi aizejat uzrakstīt iesniegumu un advokāts nemaz nav vajadzīgs:) Tas ir labākais un lētākais variants:)

joens  1 2 Naids cilvēku starpā ir vislieliskākais veids, kā advokātiem nopelnīt vistreknāko desas šķēli :)

Bet tiesības viņam ir tieši tādas pašas kā Tev, tas, ka dzemdēji Tu, dod kaut kādas minimālas priekšrocības tikai iesīkstējušu padomlaiku precedentu dēļ. Bērnam jādzīvo pie tā vecāka, kurš var viņam nodrošināt vislabākos apstākļus, tai skaitā psiholoģiskos.

sauljuks      Dzheilina, a kaa joens vareeja zinaat visu to par Tavu viiru? mhm? Nav ko lamaaties, ja nespeej uzreiz gliiti situaaciju paskaidrot!

Un kur bija Tavs praats, kad appreceeji taadi speelmani un veel beernu no vinja dzemdeeji?

Joena komentaars, starp citu, teoreetiski ir ljoti pareizs! It iipashi par to "desas shkjeeli"...

Tumshmate  1 3 Ļoti laba advokāte laulības šķiršanas lietās ir Elizabete Bruksle,ieteiktu tev viņu,tiešām spēcīga un gudra sieviete!!!

Sancis      Advokāti izsūc lielu naudu. Un grib uzvārīties. Es tagad eju šim procesam un bez jebkādiem advokātiem. Man piedāvājās viens paziņa un uzreiz nosauca ciparu. Nu nē, paldies. Pati saviem spēkiem tikšu galà. 2021-06-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu