Īres tiesības uz 99 gadiem

Īres tiesības uz 99 gadiem dzīvoklim-kur?kā meklēt?

lanandinja_    1 neizdevīgi..

Hot Chocolate      Nav tik traki- tapat tu nomirsi pa tiem 99 gadiem! Tikai jaskatas, lai ta maksa nav parlieku liela, citadi tiesham nav izdevigi!

sauljuks      man ir iires tiesiibas uz 99 gadiem pusotrai istabai komunaalajaa dziivoklii. kopeejaa platiiba 32 kv.m. Paardodu! :) Interesee?

saulite_spiid      Ar nopirktām īres tiesībām ir visai slideni...Palasi īres likumu!

Tava_Stabilitate      Man arī domāt, ka īres tiesībām ir visai slideni. Tā galvenā sāpe ir tā iemaksa, reāli tas ir risks, jo namīpašnieks var visādi traktēt līguma nosacījum izpildi. Sākumā jau vasrētu būt forš, bet kad kādam sagribēsies vairāk kāst naudu, tad var sākties lielas problēmas. Dzīve tāda pavisam riskanta.

Tava_Stabilitate    1 Turklāt man šķiet, ka tāds termins kā īres tiesības vispār no likuma ir dzēsts!?

dz_pienene  2   Es zinu, ka manai kursabiedrenei Vecteevam pieder 2 maajas Maska4kas rajonaaa, tieshi pie tilta un vinjsh paardot iires tiesiibas dziivokljiem uz 100 gadiem!

ziedu_pardeveja    1 īres tiesības ir murgs. Nevajag tās pirkt,jo : 1.tu samaksā tikai par to, ka tev izīrē dzīvokli;
2. īres maksu izīrētājs var palelināt jebkurā gadījumā;
3. ja tev ir parāds par dzīvokli, tevi izliek no dzīvokļa neatmaksājot neko;
4. Vienīgais labums - ja tev šis dzīvoklis apnīk, vari pārdot savas īres tiesības kādam citam, lai gan parasti tas notiek tikai ar iz``irētāja piekrišanu un tur atkal ir savas "zamaročkas".
Kopsavilku ms: īrniekam tas nav izdevīgi. Izīrētājam izdevīgi, jo papildus īres maksai viņš saņem uzreiz lielāku naudu. Prakstiski tu nopērc atļauju īrēt no saimnieka dzīvokli.

intele      Es pati reiz nopirku iires tiesiibas, bet tad bija nepieciesjams pieraksts ar visaam no taa izrietosjaam sekaa. Tagad tam nav noziimes, deklareejies kur gribi. Tagad visu nosaka liigums ar saimnieku - uz cik ilgu laiku nosleegsi, taa arii buus. Lai kaa arii es veeleetos paardot savas iires tiesiibas, tas vairs nav aktuaali...........

joens    1 Pilnīgs un galīgs fufelis. Vienīgais ieguvējs ir izīrētājs, jo viņam nav lielu problēmu tādu gaisa pircēju elementāri izlidināt ārā, kad vien sagribas. Jo ... neviens normāls cilvēks nekad nelasa līgumus, īpaši jau tos tekstus, kas maziem burtiņiem. Un tā pašu elementārāko kosmētisko remontu attiecīgajā dzīvoklī, ja tas viss nav attiecīgi dokumentēts ar saskaņojumiem par katru kustību ar izīrētāju, to var uzskatīt par izīrētāja mantas bojāšanu, attiecīgi iemeslu īres līguma laušanai un vēl "zaudējumu" piedziņai.

lilacu      no pieredzes! pirku īres tiesības no bijušā īrnieka ( dzīvokļa īpašnieka un apsaimniekotāja klātbūtnē ,uzreiz jau vienojoties par cenu uz 99 gadiem),ir gan paredzēta cenas maiņa pie inflācijas( lielāka
par 7%) + ir nākuši klāt nekustamā īpašuma un zemes nodokļi,bet citādi nekādu izmaiņu ,nopietns
līgums un jūtos droši.
2014-05-24

vellamaate    1 Gana riskanti! Zinu vienu ģimeni,kas to lietu nokārtoja un...iztaisīja remontu,ielika līdzekļus,bet saimnieks maju pārdeva un viss izkūpeja....saņēm 4 t eiro kompensāciju un attā! ieguldīja,daudz lielākas summas...neiesaku tādus līgumus,nav arī likumiski. 2014-09-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu