Moderns dzīvoklis- vai liela virtuve?

Dzīvokļa meklējšanas laikā raisījās pārdomas par redzēto-: Vienas lielas istabas "durvju kaktā" virsdrēbju un apavu izstāde,tālākajā stūrī kāds guļ,otrs skuj kājas,trešais rosās ""virtues stūrī"", turpat tiek mazgāta un žūst veļa -
Studio- ""KorVirVanGuļistabas"" dzīvoklis---cilvēkiem,kuri pārsvarā ēd ieskrietuvēs,vai gatavo pusfabrikātus mikrenē...Modernajos studio dzīvokļos mēbeles ,aizkari, un pat tapetes ož pēc virtuves-toties viss ir pārskatāms..pat tas,kas nevienam nebūtu jāredz..trauku un drēbju kaudze...labi ka klozets nebija goda vietā.
Arvien mazāk paliek nepārbūvēto dzīvokļu,kur atsevišķā virtuvē sākas rīts,kafija,..raisās sarunas pie vakariņu galda..vai vienkārši vieta ,kur norobežoties....Normālās ģimenēs joprojām cep pīrāgus,plātsmaizes,kotletes,sautē ,-gatavo īstu mājas ēdienu, ievārījumus,u.t.t.Virtuvē ir īpaša mājas aura..

Ko domā gados jaunie? Studio- PAR vai PRET?

Bleak    3 Mans viedoklis un tas kas patīk ir dzīvoklis, kurā ir atsevišķi virtuve, guļamistaba un/ vai viesistaba (atkarībā cik ģimenes locekļi dzīvo) + neliels priekšnams, koridors. Tualete un vanasistaba pati par sevi, ērtāk tak ir kad viss ir nodalīts, nevis kā studiju tipa.

preilene  3 1 Laikam jau tas ir gaumes jautājums. Man patīk, ja virtuve apvienota ar dzīvojamo istabu. Var griezt salātiņus un vienlaicīgi sarunāties ar viesiem. Vai, gatavojot ēst, skatīties kādu filmu lielajā viesistabas televizorā.

uzplanaledus    1 Viss ir atkarīgs no tā, cik liela ir virtuve. Gana lielā var ievietot visu.
Bet es tomēr esmu par atsevišķām telpām. Lai var norobežoties, ja rodas nepieciešamība.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu